Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beklediğim ürün geldi bakalım nasıl çıkacak.
d43cd874dca433522566bc4c3cd7f350.jpg
guwenilirmi site olarak. nasil? odemeyi nasil yapiyosun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben ödemeyi kart ile yaptım, istersen kapıda çdeme farkını verip kapıda ödeyebiliyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ön yüze şuan uyguladım, uygulaması gerçekten zor normal jelatinler gibi tak yapıştır olmuyor, jelatinin ıslatılarak yapıştırılması gerektiğinden dolayı ıslanınca ekranda bayağı kayıyor, tam oturtması gerçekten çok zor. Şuan tam oturttum minik kenarlara kadar sağ ve solda kapattı şuan kalkma yok. Yukarı ve aşağıda çok çok çok az bir açıklık kalıyor, o açıklıkta kredi kartı inceliği kadar bir açıklık yani :)

Ekran şuan puslu olduğu için dokunma hassasiyetini şuan algılamak biraz zor. O pus bir kaç saate gidiyormuş onu bekleyeceğim.

Eski temperli cam diye aldığım koruyucuyu da bir cama yapıştırıp vuracağım bakalım ne olcak çok merak ediyorum :D

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İlk 24 saat telefonun kapalı olması gerektiği yazıyordu uygulama açıklamasında ☺ hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız bizlerde kullaniriz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İlk 24 saat telefonun kapalı olması gerektiği yazıyordu uygulama açıklamasında ☺ hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız bizlerde kullaniriz
Onlar abartı hocam, bir kaç saat yetiyor tam oturması için.

Eski koruyucu diye aldığıma vurmamla toz duman oldu koruduğu filan yokmuş onun cam patladı :D

kilif falanda warmi. bu sitede
Piyasada olmayan bir sürü kılıf aksesuar var.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Onlar abartı hocam, bir kaç saat yetiyor tam oturması için.

Eski koruyucu diye aldığıma vurmamla toz duman oldu koruduğu filan yokmuş onun cam patladı :D
Normal hocam patlamasa şaşardım ☺ bir kaç marka dışında işe yaramaz hiçbiri onlarda 100 TL civarında.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Normal hocam patlamasa şaşardım ☺ bir kaç marka dışında işe yaramaz hiçbiri onlarda 100 TL civarında.
Benim aldığım şuan 50TL ön ve arka yı tam kaplıyor kıvrımlar yana kıvrım dahil. Ön ve arka olarak bence 50TL uygun. Koruyucu diye satılanları tek taraflısını 20TL ye satıyorlar zaten.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Benim aldığım şuan 50TL ön ve arka yı tam kaplıyor kıvrımlar yana kıvrım dahil. Ön ve arka olarak bence 50TL uygun. Koruyucu diye satılanları tek taraflısını 20TL ye satıyorlar zaten.
Sizin aldığınız modeli beğendim ama fiyat nedeniyle şüphelerim var. Siz memnun kalırsanız uygun fiyatıyla alınacak en iyisi olur benim adıma.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Dokunma hissi camsı mı yoksa lastikimsimi ekranda parmağını harekrt ettirirken rakılıyor mu mesela

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkdslar telefonun bildirim isigini kapattm galiba. ama nerden yaptm blmiyrm. isik yanmiyo hic bisekilde. nerden duzeltirim

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya telefon konumumu surekli yurt disinda olarak gosteriyo. swarmda falan. yada hawa durumunda biraz sora duzeliyo. nedendir?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mat olarak normal ekran koruyucular var. Kırılmaz olarak mat piyasada yok.
Normal istiyorum zaten. Şu anda da kırılmaz değil şeffaf kullanıyorum. Ellerim normalden fazla terlediginden çok iz bırakıyor kırılmaz camlar. Şu an şeffaf işimi görüyor aslında ama sıcak havalarda sıkıntı oluyor. Mat görüntüyü bozsa da ben seviyorum parmağım çok rahat kayıyor terli de olsa iz bırakmıyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Sizin ürün nasıl oldu hocam geçti mi puslu havaları ☺

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sizin ürün nasıl oldu hocam geçti mi puslu havaları ☺
Çoğu geçti ama hala var bakalım 24 saat içinde geçer diye iddiaları var bakalım geçecek mi :) Bu koruyucuyu uygulamak tam bir zulüm ama.normal jelatin ler gibi dengelenmiyor asansonr de dengelemeyi başardım:) her tarafı kapadı şuan hiç kalkma yok ileriki günlerde kalkma yapar mı göreceğiz:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Çoğu geçti ama hala var bakalım 24 saat içinde geçer diye iddiaları var bakalım geçecek mi :) Bu koruyucuyu uygulamak tam bir zulüm ama.normal jelatin ler gibi dengelenmiyor asansonr de dengelemeyi başardım:) her tarafı kapadı şuan hiç kalkma yok ileriki günlerde kalkma yapar mı göreceğiz:)
Ben normalinide uygulayamiyorum ☺ umarım sorun çıkarmaz. Geçenlerde samsung merkezinden 80 liraya kırılmaz cam taktırmıştım kalkma yapmıştı kenarlarından. Ondan sonra 5 liraya şeffaf taktırdım sorunsuz hala. Bazen olmayınca olmuyor tutmayınca tutmuyor. Komple kaplaması da iyi olmuş. Şu an benim şeffaf da her iki yandan ve alt üstten bir kibrit kadar boşluk var neredeyse.