sercanyavuz23
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
guwenilirmi site olarak. nasil? odemeyi nasil yapiyosunBeklediğim ürün geldi bakalım nasıl çıkacak.![]()
guwenilirmi site olarak. nasil? odemeyi nasil yapiyosunBeklediğim ürün geldi bakalım nasıl çıkacak.![]()
Onlar abartı hocam, bir kaç saat yetiyor tam oturması için.İlk 24 saat telefonun kapalı olması gerektiği yazıyordu uygulama açıklamasında ☺ hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız bizlerde kullaniriz
Piyasada olmayan bir sürü kılıf aksesuar var.kilif falanda warmi. bu sitede
Normal hocam patlamasa şaşardım ☺ bir kaç marka dışında işe yaramaz hiçbiri onlarda 100 TL civarında.Onlar abartı hocam, bir kaç saat yetiyor tam oturması için.
Eski koruyucu diye aldığıma vurmamla toz duman oldu koruduğu filan yokmuş onun cam patladı![]()
Benim aldığım şuan 50TL ön ve arka yı tam kaplıyor kıvrımlar yana kıvrım dahil. Ön ve arka olarak bence 50TL uygun. Koruyucu diye satılanları tek taraflısını 20TL ye satıyorlar zaten.Normal hocam patlamasa şaşardım ☺ bir kaç marka dışında işe yaramaz hiçbiri onlarda 100 TL civarında.
saglamligi ne durumda peki?Benim aldığım şuan 50TL ön ve arka yı tam kaplıyor kıvrımlar yana kıvrım dahil. Ön ve arka olarak bence 50TL uygun. Koruyucu diye satılanları tek taraflısını 20TL ye satıyorlar zaten.
Araba bile çekiyorlar bu koryucuyla, fuarda da görmüştüm kendini kanıtlamış garanti veren bir firma bence.saglamligi ne durumda peki?
Sizin aldığınız modeli beğendim ama fiyat nedeniyle şüphelerim var. Siz memnun kalırsanız uygun fiyatıyla alınacak en iyisi olur benim adıma.Benim aldığım şuan 50TL ön ve arka yı tam kaplıyor kıvrımlar yana kıvrım dahil. Ön ve arka olarak bence 50TL uygun. Koruyucu diye satılanları tek taraflısını 20TL ye satıyorlar zaten.
Plastik gibi,Dokunma hissi camsı mı yoksa lastikimsimi ekranda parmağını harekrt ettirirken rakılıyor mu mesela
Ayarlar > sesler bildirimler > led gostergesini aç.ya arkdslar telefonun bildirim isigini kapattm galiba. ama nerden yaptm blmiyrm. isik yanmiyo hic bisekilde. nerden duzeltirim
buldum hocam. sagolasin genedeAyarlar > sesler bildirimler > led gostergesini aç.
Uydular yorungesel olarak bolge degisimi yapiyordur. Uzaydan kaynakliya telefon konumumu surekli yurt disinda olarak gosteriyo. swarmda falan. yada hawa durumunda biraz sora duzeliyo. nedendir?
eee ne zaman duzelirUydular yorungesel olarak bolge degisimi yapiyordur. Uzaydan kaynakli![]()
eee ne zaman duzelir![]()
eee sorun ne peki) bolge degisimi kac dakika da degisiyor bilmiyorum ki..(not:dalga geciyorum
![]()
Su saatleri geri alalim duzelecek benceeee sorun ne peki![]()
ins yaa.Su saatleri geri alalim duzelecek bence![]()
Mat olarak normal ekran koruyucular var. Kırılmaz olarak mat piyasada yok.Mat film varmı acaba ?
Normal istiyorum zaten. Şu anda da kırılmaz değil şeffaf kullanıyorum. Ellerim normalden fazla terlediginden çok iz bırakıyor kırılmaz camlar. Şu an şeffaf işimi görüyor aslında ama sıcak havalarda sıkıntı oluyor. Mat görüntüyü bozsa da ben seviyorum parmağım çok rahat kayıyor terli de olsa iz bırakmıyor.Mat olarak normal ekran koruyucular var. Kırılmaz olarak mat piyasada yok.
Bende de hava durumu widgetında 1 saat ileri olarak gösteriyor ama sağ üstteki telefonun kendi saati doğru gösteriyor bende anlamadımins yaa.)
Çoğu geçti ama hala var bakalım 24 saat içinde geçer diye iddiaları var bakalım geçecek miSizin ürün nasıl oldu hocam geçti mi puslu havaları ☺
Ben normalinide uygulayamiyorum ☺ umarım sorun çıkarmaz. Geçenlerde samsung merkezinden 80 liraya kırılmaz cam taktırmıştım kalkma yapmıştı kenarlarından. Ondan sonra 5 liraya şeffaf taktırdım sorunsuz hala. Bazen olmayınca olmuyor tutmayınca tutmuyor. Komple kaplaması da iyi olmuş. Şu an benim şeffaf da her iki yandan ve alt üstten bir kibrit kadar boşluk var neredeyse.Çoğu geçti ama hala var bakalım 24 saat içinde geçer diye iddiaları var bakalım geçecek miBu koruyucuyu uygulamak tam bir zulüm ama.normal jelatin ler gibi dengelenmiyor asansonr de dengelemeyi başardım
her tarafı kapadı şuan hiç kalkma yok ileriki günlerde kalkma yapar mı göreceğiz
![]()