Evet bugün güncelledimBugun mu guncelledin?
Sizde niçin hata veriyor acaba ? Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz ?Lazz banada bir doldur bebende de hata verdi
![]()
Foroğraf 3 mb ı geçmeyecek doğru zaten orada yazıyor boyutu, 6 megapiksele aldığın zaman 3 mb ı geçmiyor fotoğraf.hocam ben biraz araştırdım da bu yüklediğiniz faturanın boyutu 3 mb tı geçmemesi lazım kamera ayarını düşürüp çekin ole gonderın bı sıkıntı olmuo o zaman
Cikartir rahat bir sekilde super telefon alNiyet ettik Note 5 almaya, hayırlısı bakalım.
Şikayeti olan var mı arkadaşlar? Özellikle Pil konusunda
Oyun v.s oynamasak günü çıkartıyor mu telefon
Teşekkürler Cevap için.Cikartir rahat bir sekilde super telefon al
Ben cok memnunum
Gold kullaniyorum memnunum parmak izi kalsin bir sey olmaz bence cok daha guzelTeşekkürler Cevap için.
Açıkcası hiç android kullanmadım, Ios'dan androide geçmek biraz ürkütücü geliyor :helpsmilie:
Bir de herkes Safir Siyah modelini tavsiye ediyor, ama altın daha iyi gibi.
Sadece arkada parmak izleri daha belirgin oluyor.
Gold gerçekten ayrı bir hava katıyor telefona.Gold kullaniyorum memnunum parmak izi kalsin bir sey olmaz bence cok daha guzel
Android cok gelisti artik gecti o stabilite olaylari millet salliyor haberin olsun
Kesinlikle ben birde spigen kap aldim arkadi seffaf yanlari sariGold gerçekten ayrı bir hava katıyor telefona.
Kılıf sevmiyorum zaten, arkaya bişey almam.Kesinlikle ben birde spigen kap aldim arkadi seffaf yanlari sari
Ekrana da bir sey takmadim
Boyle cok tatli
Tema storedan da gold tema indirdim
Telefon altin madeninden cikmis gibi
Ben kilif aldim cunku one bir sey takmayi sevmiyorum kilif onude yeterince koruyor yere dusunce ilk ekran temas etmiyor bu sekilde.Kılıf sevmiyorum zaten, arkaya bişey almam.
Ama ön tarafa spigen ekran koruyucu takmayı düşünüyorum. O da hassasiyeti azaltır mı diye kuşgularım var.
İos tan sonra iyi bir deneyim oluyor problem yok hocam deneyimlerimle sabitBende safir siyah modeli mevcut. Güneşli ve ışıklı ortamda çok şekil durmakta. Şu an orijinal samsung akıllı kılıfla kullanıyorum kılıfı da ayrı bir güzel. Oyun oynamaz ve yoğun kullanmaz iseniz 1 günü çok rahat çıkartır. Sabah şarjdan çıkardım şu anda %50 şarjı var. Kasma donma olayı yaşamazsınız ancak iosdan sonra nasıl bir deneyim olur kestiremiyorum.
Lazzz sen simdiden note 6 kullananlar bölümünü acİos tan sonra iyi bir deneyim oluyor problem yok hocam deneyimlerimle sabit![]()
Lazzz sen simdiden note 6 kullananlar bölümünü acsen sıkılır duramazsin alirsin))
Tamam bu cumleni unutmuyorum![]()
Ara verdim öyle telden tele anlamayacağım artık bu hastalık onu yeneceğim![]()
Arka yaraf için de şeffaf koruyucular varKılıf sevmiyorum zaten, arkaya bişey almam.
Ama ön tarafa spigen ekran koruyucu takmayı düşünüyorum. O da hassasiyeti azaltır mı diye kuşgularım var.
Lazz iphonedan sıkılıyor bence note 6Allah büyük bakalım![]()
Bende de vardı kaybettim evin içinde bulamadım hala ☺2600 mah, dış kaplama malzemesi gayet kaliteli alüminyum. Dış kasa olarak Asus olanından daha kaliteli. Otobüs ile bir yerlere giderken onu alıyorum, bir kaç günlük seyahatler için asusu alıyorm note 5 ı iki defa 0 dan fullüyor birde %30-40 gibi bir dolum daha yapıyordu.
Olursa güzel olur farklı şeyler arıyor insan. Bazen rootlama noktasına gelip vazgeçiyorum.Wallpaper arşivi olan bir arkadaşımız var mı? Zedge de ki aynı resimlerden sıkıldımBirde wallpaper paylaşma bölümü mu oluştursak acaba
![]()
Wallpaper arşivi olan bir arkadaşımız var mı? Zedge de ki aynı resimlerden sıkıldımBirde wallpaper paylaşma bölümü mu oluştursak acaba
![]()