soul4p
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
clash senk yapıyordur ve arka planda ya da önbellek te ne kadar çalışıyor ona bakmakta fayda var..
Clash senk yapmıyor. Arka planda uygulama yok. Chrome de takılıyorum bazen aman her neyse ne benim 1 günümü şuanlık çıkartıyor bu bana yetiyorclash senk yapıyordur ve arka planda ya da önbellek te ne kadar çalışıyor ona bakmakta fayda var..
güncelleme yaptınız mıArkdslar meraba. Bende telefonu dun aldim. Sarj ile bi skntm oldu. Aksam yuzde 7 iken birden sifira dustu. Boyle bi sorunla karsilasan warmi.
Bugun yaptim we bugun sorun olmadigüncelleme yaptınız mı
Hadi ya. Bnde iki gun once aldim. Hala gecerliyse bnde alayim. Nerden bakiyosun buna.Arkadaşlar ben yeni tel aldım da bu samsungun kampanyası varmış note 5 ile s6 edge alanlara kablosuz şarj standı hediye veriyor ya netten başvuru yapınca hata verip duruor. Daha önce başvuran oldu mu hiç?
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=436109 buyrun bu konuyu okuyun.Arkadaşlar ben yeni tel aldım da bu samsungun kampanyası varmış note 5 ile s6 edge alanlara kablosuz şarj standı hediye veriyor ya netten başvuru yapınca hata verip duruor. Daha önce başvuran oldu mu hiç?
Eyvallh. Saolasin bakayim bi.samsung un sayfasından bakabilirsin hocam
Sizde bakmadan üstteki konuyu okursanız faydanıza olacaktır.Eyvallh. Saolasin bakayim bi.
Saolasin. Okudum fakat. Baska sikayet varmi acaba bu konu hakkinda?Sizde bakmadan üstteki konuyu okursanız faydanıza olacaktır.
Ben demiyorum onları farklı bir arkadaş.hocam biz bu kampanya icin telefonu almadık ta yani öle bişi varsa faydalanalım dedik ama dediğin gibi bu kampanya hikaye heralde
Ben goremedim kendi sitesinde.hocam biz bu kampanya icin telefonu almadık ta yani öle bişi varsa faydalanalım dedik ama dediğin gibi bu kampanya hikaye heralde
Ben doldurdum formu ama gonder diyrm tepki yok. Samsung bayisine gidicem yarineyw hocam saolasın heralde 2 gunde 13000 lik stok bitmiş o yuzden kampanya durmustur yoksa samsung bole bişi yapacak bi firma diildir dimi [emoji14]
Bende hata verdi. Baya denedim ama. Olmadi yaa.Ben doldurdum tek seferde kabul etti. Bakalım sonuç ne olacak verirlerse inşallah smasung olanı verirler![]()
Sen yeni mi almıştın ki lazz bayadır vatBen doldurdum tek seferde kabul etti. Bakalım sonuç ne olacak verirlerse inşallah smasung olanı verirler![]()
Lazz banada bir doldur beBen doldurdum tek seferde kabul etti. Bakalım sonuç ne olacak verirlerse inşallah smasung olanı verirler![]()
Bugun mu guncelledin?Sonunda ufak buglar gitti bu yeni güncellemeyle. Teşekkürler samsung .
Bende hata verdi kaydinizi alsada iletisimi gecince bu tarihlerde almadiniz diye size veremiyoruz falan derlerValla bende hata vermedi teee eylül başında aldıydım
Kaudınız alındı en kısa sürede aizinle iletişime geçilecek dedi