• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hocam ben biraz araştırdım da bu yüklediğiniz faturanın boyutu 3 mb tı geçmemesi lazım kamera ayarını düşürüp çekin ole gonderın bı sıkıntı olmuo o zaman

Lazz banada bir doldur be:) bende de hata verdi:)
Sizde niçin hata veriyor acaba ? Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam ben biraz araştırdım da bu yüklediğiniz faturanın boyutu 3 mb tı geçmemesi lazım kamera ayarını düşürüp çekin ole gonderın bı sıkıntı olmuo o zaman
Foroğraf 3 mb ı geçmeyecek doğru zaten orada yazıyor boyutu, 6 megapiksele aldığın zaman 3 mb ı geçmiyor fotoğraf.

İPhone dan note 5 e geçmiş bir kullanıcı olarak şunu belirtmeliyim ki daha önce keşke gelseydim diyorum.benim bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Note 5 de maillerime gelen excell dosyalarini tek bir sayfada birlsetirebiliyormuyum.bunu nasıl yapacağımı bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Niyet ettik Note 5 almaya, hayırlısı bakalım.

Şikayeti olan var mı arkadaşlar? Özellikle Pil konusunda

Oyun v.s oynamasak günü çıkartıyor mu telefon

Cikartir rahat bir sekilde super telefon al
Ben cok memnunum
Teşekkürler Cevap için.

Açıkcası hiç android kullanmadım, Ios'dan androide geçmek biraz ürkütücü geliyor :helpsmilie:

Bir de herkes Safir Siyah modelini tavsiye ediyor, ama altın daha iyi gibi.

Sadece arkada parmak izleri daha belirgin oluyor.

Teşekkürler Cevap için.

Açıkcası hiç android kullanmadım, Ios'dan androide geçmek biraz ürkütücü geliyor :helpsmilie:

Bir de herkes Safir Siyah modelini tavsiye ediyor, ama altın daha iyi gibi.

Sadece arkada parmak izleri daha belirgin oluyor.
Gold kullaniyorum memnunum parmak izi kalsin bir sey olmaz bence cok daha guzel:)
Android cok gelisti artik gecti o stabilite olaylari millet salliyor haberin olsun

Kesinlikle ben birde spigen kap aldim arkadi seffaf yanlari sari
Ekrana da bir sey takmadim
Boyle cok tatli
Tema storedan da gold tema indirdim
Telefon altin madeninden cikmis gibi
Kılıf sevmiyorum zaten, arkaya bişey almam.

Ama ön tarafa spigen ekran koruyucu takmayı düşünüyorum. O da hassasiyeti azaltır mı diye kuşgularım var.

Kılıf sevmiyorum zaten, arkaya bişey almam.

Ama ön tarafa spigen ekran koruyucu takmayı düşünüyorum. O da hassasiyeti azaltır mı diye kuşgularım var.
Ben kilif aldim cunku one bir sey takmayi sevmiyorum kilif onude yeterince koruyor yere dusunce ilk ekran temas etmiyor bu sekilde.
Ben ekran koruyucuya karsiyim ne kadar ince olursa olsun azaltiyor kaliteyi.

Bende safir siyah modeli mevcut. Güneşli ve ışıklı ortamda çok şekil durmakta. Şu an orijinal samsung akıllı kılıfla kullanıyorum kılıfı da ayrı bir güzel. Oyun oynamaz ve yoğun kullanmaz iseniz 1 günü çok rahat çıkartır. Sabah şarjdan çıkardım şu anda %50 şarjı var. Kasma donma olayı yaşamazsınız ancak iosdan sonra nasıl bir deneyim olur kestiremiyorum.

Bende safir siyah modeli mevcut. Güneşli ve ışıklı ortamda çok şekil durmakta. Şu an orijinal samsung akıllı kılıfla kullanıyorum kılıfı da ayrı bir güzel. Oyun oynamaz ve yoğun kullanmaz iseniz 1 günü çok rahat çıkartır. Sabah şarjdan çıkardım şu anda %50 şarjı var. Kasma donma olayı yaşamazsınız ancak iosdan sonra nasıl bir deneyim olur kestiremiyorum.
İos tan sonra iyi bir deneyim oluyor problem yok hocam deneyimlerimle sabit :)

Bence note 5 ile devam edecek ama 7s çıkınca alma eğilimi olucak 😀

Şarjlı kılıf alacak olanlara sesleniyorum böyle power bank alın 1 ı küçük 1i büyük tuğla gibi telefon taşımayın daha rahat :)

25dc67d5c0870125bcb216314a868ada.jpg

2600 mah, dış kaplama malzemesi gayet kaliteli alüminyum. Dış kasa olarak Asus olanından daha kaliteli. Otobüs ile bir yerlere giderken onu alıyorum, bir kaç günlük seyahatler için asusu alıyorm note 5 ı iki defa 0 dan fullüyor birde %30-40 gibi bir dolum daha yapıyordu.

2600 mah, dış kaplama malzemesi gayet kaliteli alüminyum. Dış kasa olarak Asus olanından daha kaliteli. Otobüs ile bir yerlere giderken onu alıyorum, bir kaç günlük seyahatler için asusu alıyorm note 5 ı iki defa 0 dan fullüyor birde %30-40 gibi bir dolum daha yapıyordu.
Bende de vardı kaybettim evin içinde bulamadım hala ☺

Wallpaper arşivi olan bir arkadaşımız var mı? Zedge de ki aynı resimlerden sıkıldım :) Birde wallpaper paylaşma bölümü mu oluştursak acaba :)