• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Google Play de bazı programlarda 403 hatası alıyorum. Google play önbelleği filan sildim, ağ değiştirdim işe yaramadı. Zedge ve yandex maps yandex navigasyon programlarında 403 kodu alıyorum.

Bu banada oldu ilk kurulum günü şuanda öyle bir hata kalmadı. Mesela clean master kurmak istediğimde yapmıştı.
 
Bu banada oldu ilk kurulum günü şuanda öyle bir hata kalmadı. Mesela clean master kurmak istediğimde yapmıştı.
Clean masterde de denedim onda da 403 verdi şuan. Sizde şuan clean master de 403 hatası veriyor mu indirmeye çalıştığınızda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Olay bu.


27a55f657716f79d6b1b3185a858d912.jpg

Bunun ne olduğunu da şuan buldum. Ayarlar dan güvenliğe girdiğinizde diğer güvenlik ayarları bölümünde "güvenlik raporlarını gönder" butonunu devre dışı bırakınca rapor göndermeyi kesti.
 
Senin için kadırıp yeniden kurmayı denedim. Kurmaya çalılırken 2 sefer hatayı verdi. 3. Seferde sorunsuz kurdum. Demekki bir play store sorunu var.
 
Senin için kadırıp yeniden kurmayı denedim. Kurmaya çalılırken 2 sefer hatayı verdi. 3. Seferde sorunsuz kurdum. Demekki bir play store sorunu var.
Cevabın ve uygulamayı tekrar yüklemeyi denedğin için teşekkür ederim. İleriki günlerde çözülür herhalde bu sorun sanırım.
 
Aynen öyle ben çözemedim aldıpım satıcı cam kenarlarda bombeli ona fikkat edin dedi. Ama ekranda note 4 de ki gibi bombe yok tamamen düz. Lakin kenarları tam oturtamadım. Bendeki rin markalı çin memşeeli bir ürün. Ekrana yapışan yüzeyi yanlış üretmiş olabilir. Çünlü 2.5d kenar yuvarlağı sanki altta kaldı gibi oldu.
 
Muhtemelen aynı ürün bendeki de.
 
Satıcıya da mesaj attım ama sanırım seri komple hatalı başka bir ürün taktıracağım gözüme takılıp duruyor. Bu noktada tek vazgeçilme spigen ama tuLu işte
 
Google Play den 403 hatasını çözemedim ama birşey buldum. Mobil veriden inidirme yapıyor Wifi den yapmıyor. Wifi isim değiştirdim, dns, ıp değiştirdim nafile.
 
Bişey sorucam almayi düşünüyorumda memnun musunuz note 5 ten
 
Helezon nedir ya telefon olacak T9 dan ötürü yanlış kelime yazmışım.
 
Geçen günkü şarj süresi.
fd4bc5dda37f8fb2094f30b512a249c9.jpg
 
Onun ss sini almamıştım ileriki günlerde yenisini atarım.
 
Note 4 deki gibi ekrana özel ss alınamıyor mı ne . Pilden bakılan kadarı bu
 
Pile takılmayın yola devam note 5 gözü kapalı alınır
 
Valla cihaz bekleme anında acayşp tasarruflu. Güç tasarrufu modundada note 4 ün normal hali kadar akıcı
 
Şarja takılmayın ufak takılma problemlerine odaklanın
 
Uyku modundan uyanık moda geçişte her 50 geçişin 3 ünde takılma oluyor
 
Bende ufak ta olsa takılma olmuyor.
kardeş genelde iosdan androide geçenler arkada uygulama kapatmadıgından ufak tefek takılmalar yapıyor cihazlar sen bu işi biliyorsun kasmıyor bilmeyenlerde var kasıyor diyorlar :)....
 
Uyku modundan uyanık moda geçişte her 50 geçişin 3 ünde takılma oluyor
Takılmayı tarif edermisin. Ekran geç mi geliyor ne oluyor bende dikkat edeceğim. Ama yukarıda da dediğim gibi hiç takılma yaşamadım. Nazar değmesin.
 
Üst