baadereser
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
No comment bro
Google Play de bazı programlarda 403 hatası alıyorum. Google play önbelleği filan sildim, ağ değiştirdim işe yaramadı. Zedge ve yandex maps yandex navigasyon programlarında 403 kodu alıyorum.
Clean masterde de denedim onda da 403 verdi şuan. Sizde şuan clean master de 403 hatası veriyor mu indirmeye çalıştığınızda.Bu banada oldu ilk kurulum günü şuanda öyle bir hata kalmadı. Mesela clean master kurmak istediğimde yapmıştı.
Olay bu.
Cevabın ve uygulamayı tekrar yüklemeyi denedğin için teşekkür ederim. İleriki günlerde çözülür herhalde bu sorun sanırım.Senin için kadırıp yeniden kurmayı denedim. Kurmaya çalılırken 2 sefer hatayı verdi. 3. Seferde sorunsuz kurdum. Demekki bir play store sorunu var.
geniş ve kalın olmuş telefonun tasarımına gölge bırakmış bence kullanma değiştir....Bende bu tarz birşey olmadı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekli dosyayı görüntüle 13153
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekli dosyayı görüntüle 13154Ekli dosyayı görüntüle 13155Ekli dosyayı görüntüle 13156Ekli dosyayı görüntüle 13156Ekli dosyayı görüntüle 13157arkadaşlar nasıl kılıflar
Senın ekrna koruyucuda yanlardan kalkık gibi duruyor değil mi ? Benim ki öyle duruyor nedense.Ama şunu söyleyebilirim telefonu merdivenden atsan birşey olmaz
Memnun değilim diyen kişi çıkacağını sanmam. Memnun olmayan kişinin kullanacağı ve memnun olacağı başka helezon üretilmediBişey sorucam almayi düşünüyorumda memnun musunuz note 5 ten
Ekrana tıklayıp ss atsan? Burda ne kadar süredir sarja takmadığın yazıyor.Geçen günkü şarj süresi.
aynen şuan android telefonların kralı note 5 ...Memnun değilim diyen kişi çıkacağını sanmam. Memnun olmayan kişinin kullanacağı ve memnun olacağı başka helezon üretilmedi
Bende ufak ta olsa takılma olmuyor.Şarja takılmayın ufak takılma problemlerine odaklanın
kardeş genelde iosdan androide geçenler arkada uygulama kapatmadıgından ufak tefek takılmalar yapıyor cihazlar sen bu işi biliyorsun kasmıyor bilmeyenlerde var kasıyor diyorlar ....Bende ufak ta olsa takılma olmuyor.
Takılmayı tarif edermisin. Ekran geç mi geliyor ne oluyor bende dikkat edeceğim. Ama yukarıda da dediğim gibi hiç takılma yaşamadım. Nazar değmesin.Uyku modundan uyanık moda geçişte her 50 geçişin 3 ünde takılma oluyor