celalettinaktas
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 34
Yok yok takılma yok olmuş bu olmuş
Lazz sana seyi sorucam animasyon olcegini falan kapattin mi?Senın ekrna koruyucuda yanlardan kalkık gibi duruyor değil mi ? Benim ki öyle duruyor nedense.
Hayır bende hicbirsey kapalı değil. Cihazı nasıl kurduysam öyle kullanıyorum.Lazz sana seyi sorucam animasyon olcegini falan kapattin mi?
Cihaz 1 di ben 0.5 cektimHayır bende hicbirsey kapalı değil. Cihazı nasıl kurduysam öyle kullanıyorum.
4k çekeceksen direk 64 gb a yönel derim 32 yetmeyecektir....Haftaya note 5 alicamda 1 dklik bi 4K video ne kadar alan kapliyo bilen var mi? Ona göre 32 gbyi alicam veya 64 gbyi beklicem. Teşekkürler
Tavsiyeler iyi tabi lakin daha 64 gb satışa gelmedi. Servislerden yada samsung mağazalaraından belki bir ihtimal perakende satış özel sipariş olarak getirilir. Yoksa birkaç tane yurt dışı cihaz haricinde satış yok
1 haftaya batarya toparlar oturur şimdi daha yeni olduğundan öyle yapıyordur.Telefonum ortalama 1,5 saatte şarj oluyor.Aldığımda ilk şarjımı 8 saat yaptım.Ama gün içinde şarjım yeni bir telefona göre çabuk bitiyor gibi.Şarjdan çıkarıp 1-2 tuşlama yaptığımda hemen % 99 oluyor ve sadece birkaç konuşma yapıp, facebook falan açtığımda 4 saatte % 50 oluyor.Bir de gece saat 1'den sabah 10!a kadar telefonu hiç kullanmadım ve 9 saatte % 90 oldu ama telefonu hiç kullanmadım.Sizce bataryada problem var mı yoksa bu değerler normal mi?Bilgilendirirseniz sevinirim
Mrb arkadaslar ve shiftdelete.net yeni note 5 aldım güç tasarruf modunu açıp video izlediğimde ekranı yan çevirdiğimde videoda ses takılması oluyor sizce bu telefon arızası mi yoksa androidin kendi sorunu mu ??
Kılıf orijinal mi?Ben flip cover kılıf aldım ancak açıp kapatınca oto kilit özelliği çalışmadı. Telefonun ayarlar menüsünde aksesuarlar kısmı da yok. Sizlerde de aksesuarlar kısmı yok mu ?
Samsung'ta çakma tam çalışmıyor diye biliyorum.Yok hocam değil ondanmıdır acaba ama sanmam htc one m9 vardı çakmayla çalışyordu