Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Güncellemenin ertelendiğini duyan Note5 kullanıcıları temsili:
bülent-ersoy-un-yaptığı-ibretlik-makyaj_1092670.gif

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
S.a Arkadaşlar.
Forum da yeniyim. Bir yıldan fazladır NOTE 5 kullanıyorum. Son zamanlar da çok fazla oyun oynuyorum. Batarya'nın ömrünün bitip bitmediğini nasıl anlayabilirim. Bir de güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Güncellemenin batarya ya faydası olucak mı, güzel özellikler katıcak mı merak ediyorum? Güncelleme gelmeden cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım. Güncelleme den sonra tekrar format atsam eski sürümün kalıntılarını giderir mi? Ya da tekrar format atmaya gerek var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Daha akşam üstü baktım 16/19 duruyordu orda ne ara 20'ne atmışlar bunlar iyice dalga geçmeye başladı

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biliyorum bu forumla ilgisi yok ama bişey sorucam . İpadi yere düşürüm sonra ekranın koyu tonlarında yeşil yeşil şeyler çıkmaya başladı bunun sorunu ne

Ekli dosyalar

• 20170315_235837.jpg
    20170315_235837.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 491

wackboyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buna cevap verecek yok mu
Selamın aleyküm arkadaşlar telefonu şarja taktığımda Led bi canlı yanıyor bazen sönük yanıyor sebebi nedir acaba
--- Gönderi Güncellendi ---
Selamın aleyküm arkadaşlar Telefonu şarja taktığımda Led bazen canlı bazen sönük yanıyor bilgisi olan var mı

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ekranın hava alması problemini yasayan var mı? Degisim yapıyorlarmıs diye duydum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hala Pazartesi olabilir dendiğinde inanmıyorum.

Tarih Nisan'ın ilk haftası diyemiyorlar da.

Şükür ki güncelleme derdim yok oto güncellemeleri kapalı bende. Keyfimi de tatmin etmeyeceğine göre bu güncellemeye her türlü karşıyım.

Ancak bu kadar çok bekleyen insan varken onların gözlerine baka baka yalan söylenmesi rezilce bir şey. İşte bu piyasa böyle. Onca yalan dolan geciktirme erteleme üşengeçliğe getirme durumlarının hepsi birden gözleniyor. Umarım istediğiniz güncellemeyi layıkıyla alırsınız ama bence büyük bir bug ile gelecek rahatsız edebilecek düzeyde. Galaxy Labs dışında bu da benim için geçerli bir sebep. Sonuçta ne istiyorsam Marshmallow beni sınırlamadı. Sadece Musixmatch ile Ekran yer paylaşımı sorunu var. Geri kalanında Marshmallow sürümü bana yeterince tatmin edici geliyor.

Neden diyecek olursanız s6 ve s6 edge de bazı menüler cihazdan cihaza var yok durumları gözlenmiş.

Forumlarda dolaştığımda bu sorunun farklı yerlerde olduğunu ve herkeste farklı şekilde sonuçlandığını gördüm. Şu an bir tane hatırladığımı fark ettim. Hani biz cihazlarımız güç tasarrufuna geçeceği zamanlamayı ayarlıyoruz ya. Bazı kişilerde 7.0 ile kaybolmuş bu seçenek. Bir de 16 GB sorunu var ki. O tamamen kronik S6 sorunu olmaya aday. LG G2 de en son hatırlıyorum bu vardı. Dahili hafıza ROM değişimi sebebiyle bozulup kendini eksiltiyor.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Peki napacaz bu durumu bi sorun teşkil eder mi garantiye göndermek gerek mi
Yani satarken biraz fiyatı iner onun dısında bir sıkıntı olmaz fakat gecenlerde bununla alakalı sordugum bir telefoncu daha önce de kendisine bu sekilde gelen note 5 cihazı servise gönderdigini ve degişim geldigini soylemisti. Bu yüzden ben götürmeyi düsünüyorum acıkcası

wackboyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yani satarken biraz fiyatı iner onun dısında bir sıkıntı olmaz fakat gecenlerde bununla alakalı sordugum bir telefoncu daha önce de kendisine bu sekilde gelen note 5 cihazı servise gönderdigini ve degişim geldigini soylemisti. Bu yüzden ben götürmeyi düsünüyorum acıkcası
Cihazı mi değiştiriyorlarmis öyle bi şey olursa ben de gönderirim yoksa eğer göndermeye korkuyorum bi yerini yaparlar bi yerini bozarlar bu konu hakkında gönderirseniz eğer bana da bilgi verirseniz sevinirim

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Hala Pazartesi olabilir dendiğinde inanmıyorum.

Tarih Nisan'ın ilk haftası diyemiyorlar da.

Şükür ki güncelleme derdim yok oto güncellemeleri kapalı bende. Keyfimi de tatmin etmeyeceğine göre bu güncellemeye her türlü karşıyım.

Ancak bu kadar çok bekleyen insan varken onların gözlerine baka baka yalan söylenmesi rezilce bir şey. İşte bu piyasa böyle. Onca yalan dolan geciktirme erteleme üşengeçliğe getirme durumlarının hepsi birden gözleniyor. Umarım istediğiniz güncellemeyi layıkıyla alırsınız ama bence büyük bir bug ile gelecek rahatsız edebilecek düzeyde. Galaxy Labs dışında bu da benim için geçerli bir sebep. Sonuçta ne istiyorsam Marshmallow beni sınırlamadı. Sadece Musixmatch ile Ekran yer paylaşımı sorunu var. Geri kalanında Marshmallow sürümü bana yeterince tatmin edici geliyor.

Neden diyecek olursanız s6 ve s6 edge de bazı menüler cihazdan cihaza var yok durumları gözlenmiş.

Forumlarda dolaştığımda bu sorunun farklı yerlerde olduğunu ve herkeste farklı şekilde sonuçlandığını gördüm. Şu an bir tane hatırladığımı fark ettim. Hani biz cihazlarımız güç tasarrufuna geçeceği zamanlamayı ayarlıyoruz ya. Bazı kişilerde 7.0 ile kaybolmuş bu seçenek. Bir de 16 GB sorunu var ki. O tamamen kronik S6 sorunu olmaya aday. LG G2 de en son hatırlıyorum bu vardı. Dahili hafıza ROM değişimi sebebiyle bozulup kendini eksiltiyor.
Tamam hacı biz güncellerken sen bakarsın nabalım☺