Taylan Özgün
Öğrenci
Pazartesi nerden çıktı onu merak ettim yarın öğlendi benim bildiğimTamam hacı biz güncellerken sen bakarsın nabalım☺
Pazartesi nerden çıktı onu merak ettim yarın öğlendi benim bildiğimTamam hacı biz güncellerken sen bakarsın nabalım☺
Tansu bey yarin oglen olmazsa pazartesiye kalir demis de.Pazartesi nerden çıktı onu merak ettim yarın öğlendi benim bildiğim![]()
Kesin kalır o zamanTansu bey yarin oglen olmazsa pazartesiye kalir demis de.
Evet oldu zaten düştükten sonra meydana geldi fakat eğer kasanın etrafında ezik yoksa (özellikle kabarcığın olduğu yerde) sorun çıkacağını zannetmiyorum. Tabi yine de bu servisten servise değişiklik gösterebilir. Bakalım ne diyecekler buraya yazarım sonucunu.Bende ön ve arka cam da var yalnız telefonu birkaç defa kalemin olduğu köşeye düşürdüm ve kasanın camı ordan sıkıştırdığı için olduğunu düşünüyorum sizde düşme oldu mu ?
Evet mutlaka yazın bende ezik var ama aynı sorunu yaşayan varsa örnek teşkil ederEvet oldu zaten düştükten sonra meydana geldi fakat eğer kasanın etrafında ezik yoksa (özellikle kabarcığın olduğu yerde) sorun çıkacağını zannetmiyorum. Tabi yine de bu servisten servise değişiklik gösterebilir. Bakalım ne diyecekler buraya yazarım sonucunu.
İyice yılan hikayesine döndü ya zaten eğer performansı etkileyen bir bug ile gelirse Samsung'un iyi bir kazığını yemiş olacağız.Tansu bey yarin oglen olmazsa pazartesiye kalir demis de.
Gelir gelmez yüklememek gerek incelemeleri beklemek gerek.Bu incelemeleri yapan bir yabancı kanal öneriyimİyice yılan hikayesine döndü ya zaten eğer performansı etkileyen bir bug ile gelirse Samsung'un iyi bir kazığını yemiş olacağız.
Benim tel hiç düşmedi ezik çizik hiç bi şey yok durup dururken olduEvet mutlaka yazın bende ezik var ama aynı sorunu yaşayan varsa örnek teşkil eder
Arkadaki cam yapıştırma yöntemiyle orada duruyor eğer bu şekilde attıysa mutlaka değişim yapılması gerekir.Benim tel hiç düşmedi ezik çizik hiç bi şey yok durup dururken oldu
Aynen öyle. Servis yapmasa bile mahkeme yoluyla iade bile alırsınız.Arkadaki cam yapıştırma yöntemiyle orada duruyor eğer bu şekilde attıysa mutlaka değişim yapılması gerekir.
Teşekkür ederim ilgileneceğim bu konuyla çünkü gerçekten rahatsız ediyor durup duruken böyle olmasıAynen öyle. Servis yapmasa bile mahkeme yoluyla iade bile alırsınız.
Tüh be ben verecektim haberi ekran görüntüsünü aldım 5 dk geç kaldım hızlısın dostumGüncelleme geldi beyler
--- Gönderi Güncellendi ---
Ekli dosyayı görüntüle 19576
Hayırlı uğurlu olsun
İndir bakalım bende eve gidince yükleyeceğim ama kararsızım biraz beklesem miGüncelleme geldi beyler
Hayırlı uğurlu olsun
İndir bakalım bende eve gidince yükleyeceğim ama kararsızım biraz beklesem miGüncelleme geldi beyler
Hayırlı uğurlu olsun
Linkteki programLazz o üat soldaki veri bağlantı hızını hangi program gösteriyor.
Ayarlar- genel yönetim-dil ve giriş- sanal klavye-samsung klavye-diller ve türler-Türkçe -Fürkçe qwerty klavyeBu klavyeyi nasil duzeltiyoruz google klavye kurmak zorunda kaldim
Ayarlar- genel yönetim-dil ve giriş- sanal klavye-samsung klavye-diller ve türler-TürkçeBu klavyeyi nasil duzeltiyoruz google klavye kurmak zorunda kaldim
Kurdum on numara tereddüt etmeHamza kurdunmu nasıl ilk durum
Ayarlar- genel yönetim-dil ve giriş- sanal klavye-samsung klavye-diller ve türler-TürkçeBu klavyeyi nasil duzeltiyoruz google klavye kurmak zorunda kaldim
EvetEkran çözünürlüğü ayarı gelmiş mi beyler baksanıza bi