Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
16fb8526f18f64b8b3b7b055129182a2.jpg

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Tekrar uzayacak çünkü s6 edge baya bug var deniliyor sanmıyorum belirtilen tarihte geleceğine

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ayın 6'ndan ayın 20'ne kadar uzadı dur bakalım nereye kadar gidecek

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Nasıl samsung konusunda bikaçkere daha düşündünüzlü alma konusunda

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
cd561d8d1a13b259563d1f9c456523b8.jpg
android os çok yüksek sarzim yarım gün gitmiyor. Sıkıntı nerede acaba. ?ne yapabilirim düzeltmek için

M124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
cd561d8d1a13b259563d1f9c456523b8.jpg
android os çok yüksek sarzim yarım gün gitmiyor. Sıkıntı nerede acaba. ?ne yapabilirim düzeltmek için

bende de olmuştu. internette uzunca bi araştırmıştım. kernel hatası yüzünden olduğu vurgulanıyordu. 50 mb kernel dosyasını yükleyince batarya eskisi gibi gitmeye başlıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
wipe yapınca düzelmedi

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
bende de olmuştu. internette uzunca bi araştırmıştım. kernel hatası yüzünden olduğu vurgulanıyordu. 50 mb kernel dosyasını yükleyince batarya eskisi gibi gitmeye başlıyor.
wipe yapınca düzelmedi
Karnel dosyasını paylaşabilirsiniz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

wackboyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamın aleyküm arkadaşlar forumda yeniyim note 5 telefonum var hep kılıf ta kullandım ama geçende silmek için yine kılıçtan çıkarmıştım bi baktım sağ alt köşesinde böyle bi şey var kırık gibi ama kırığa da benzemiyor zaten dedimya hiç düşürmedim hep kılıfta kullandım bilgisi olan var mı?
Buna cevap verecek yok mu
Buna cevap verecek yok mu

Ekli dosyalar

• PicsArt_03-11-08.30.06.jpg
    PicsArt_03-11-08.30.06.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 368

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kırılmaz değil bu linkteki. Eğer bunun gibi olsun kırılmaz olup olmaması önemli değil diyorsan microsonic bakabilirsin. Ön ve arka tamamen sıfır kapıyordu diye hatırlıyorum. Daha önceki note 5 cihazımda kullanmıştım memnundum. Şuan ki note 5 cihazımda normal cam var.
sağol...ona da bir bakim.

Sssaaafffaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba note 5 kullaniyorum tel hızlı sarjda bi kac dakika kullanip biraktigimda hizli sarj gösteriyor ama dolum hizi yavasliyor mesela hizli sarjda %25 de iki uc dakika kullanip biraktigimda 2 3 saati buluyor tam dolmasi ve sarjda biraz uzun kullandigimda sarj i dusuyor ... sarja takip hic kullanmazsam o zaman skinti yok 1 saat 13 dakika da doluyor . Yardimci olan arkadaslara simdiden tskler.

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Ben demiştim 1 hafta daha ekleyelim ona diye:D
Ya ben açıkçası çok acilen gelsin de kuralım derdinde değilim. Çıkar çıkmaz güncellemeyebilirim bile, birkaç gün kullanıcılardan feedback almayı beklerim. Keşke sabit bir tarih verseler de, ne zaman geleceğini bilsek. Haziran 1 desinler ama gelsin o tarihte, yeter ki çocuk avutur gibi geçiştirilmeyelim...

Bu arada yukarıda fotoğraflarını paylaştığınız ürün linkini attığınız ürün mü? Sipariş vereceğim de, memnun kaldınız mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya ben açıkçası çok acilen gelsin de kuralım derdinde değilim. Çıkar çıkmaz güncellemeyebilirim bile, birkaç gün kullanıcılardan feedback almayı beklerim. Keşke sabit bir tarih verseler de, ne zaman geleceğini bilsek. Haziran 1 desinler ama gelsin o tarihte, yeter ki çocuk avutur gibi geçiştirilmeyelim...

Bu arada yukarıda fotoğraflarını paylaştığınız ürün linkini attığınız ürün mü? Sipariş vereceğim de, memnun kaldınız mı?
Şahsen ben cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yapacaktım ortaya bir tarih attılar yok 7.0 gelecek filan bende iyi bari bekliyeyim dedim bekleyip o bekleyiş cihaz gırtlak dolu baştan herşeyi sıfır kurulum yapmayı bekliyor ben 7.0 gelince tekrar sıfır kurullumu tekralamamak adına bekliyordum aslında :)

Nisanı bulur diyorum ben:D
Bunlar artik iyice dalga gecmeye basladi

c70033be687fb86ae1f552c9e5d9d8a9.jpg
Samsung Türkiye başında olan arkadaşımız dereyi görmeden paçayı sıvamayı çok sevdiği için millet ümitleniyor işte. Aslında bu olaylar Samsung Türkiye başındaki kişilerin başarı/başarısızlık düzeylerini ölçmemize olanak sağlıyor.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
belliydi nisanın ilk haftaları anca iyi ihtimal... bu arada ekran koruyucuyu aldım çok sağol lazz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
belliydi nisanın ilk haftaları anca iyi ihtimal... bu arada ekran koruyucuyu aldım çok sağol lazz
Rica ederim, o ekran koruyucu çok milimetrik kesilmiş bir ekran koruyucu. Deneyimin varsa 2 kişile birlikte sorunsuz uygulama yaparsın fakat deneyimin yoksa deneyimi olan birisinden yardım istemeni öneririm. 2 kişiyle uygulamak çok daha pratik. he birde unutmadan ekrana koruyucuyu uygulayacağın zaman banyo gibi yerlerde uygulama yapmanı tavsiye ederim, toz seviyesi diğer odalara nazaran çok daha az olduğu için daha az uğraştırır:)

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Rica ederim, o ekran koruyucu çok milimetrik kesilmiş bir ekran koruyucu. Deneyimin varsa 2 kişile birlikte sorunsuz uygulama yaparsın fakat deneyimin yoksa deneyimi olan birisinden yardım istemeni öneririm. 2 kişiyle uygulamak çok daha pratik. he birde unutmadan ekrana koruyucuyu uygulayacağın zaman banyo gibi yerlerde uygulama yapmanı tavsiye ederim, toz seviyesi diğer odalara nazaran çok daha az olduğu için daha az uğraştırır:)
aynen banyoda yapıcam diğer türlü mutlaka toz giriyor....çok sağol...