Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Güncellemenin ertelendiğini duyan Note5 kullanıcıları temsili:
tamamdır....Uyguladıktan sonra mümkün olursa siz de fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
Sararır bu ustam haberin olsun ben taktırmıştıö daha öncehttp://www.ttec.com.tr/AirGlass-Nano,PR-28640.html
bu ekran koruyucu nasıl tam uyuyor mu yoksa boşluk oluyor mu? kullanan var mı?
Selamın aleyküm arkadaşlar telefonu şarja taktığımda Led bi canlı yanıyor bazen sönük yanıyor sebebi nedir acabaBuna cevap verecek yok mu
Sararır bu ustam haberhttp://www.ttec.com.tr/AirGlass-Nano,PR-28640.html
bu ekran koruyucu nasıl tam uyuyor mu yoksa boşluk oluyor mu? kullanan var mı?
Nasıl ustam aldınmı bunu benim kafama yattı
aldım... bakalım 2 güne gelir...burdan paylaşırım.Sararır bu ustam haber
1 yıl önce almıştım. Note 5 te kullandım 4 ay kadar sararma olmamisti sonra cihazı sanmıştım. Ürün gayet iyi ben tavsiye ederim.Sararır bu ustam haber
Bende alıcam sanırımaldım... bakalım 2 güne gelir...burdan paylaşırım.
Kopyala yapıştır yapıyorArkadaşlar güncelleme çok büyük ihtimalle yarın geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 19525
Yüzlerce mesaj geliyodur içerik doğruysa kopyala yapıştırda sıkıntı yokKopyala yapıştır yapıyor
Bizim millet de kulp takmayı ne kadar çok seviyor yaYüzlerce mesaj geliyodur içerik doğruysa kopyala yapıştırda sıkıntı yok
Arkadaşlar şimdi bu Türkiye içinmi birde Türkiye için yayınlanmasını beklicezmiArkadaşlar güncelleme çok büyük ihtimalle yarın geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 19525
Turkiye icinArkadaşlar şimdi bu Türkiye içinmi birde Türkiye için yayınlanmasını beklicezmi
Nasıl bi problem bu biraz daha açıklarmısınızEkranın hava alması problemini yasayan var mı? Degisim yapıyorlarmıs diye duydum
Biraz aciklayabilir misiniz problemi?Ekranın hava alması problemini yasayan var mı? Degisim yapıyorlarmıs diye duydum
Köşelerden ekran koruyuculardaki gibi ekranın balon yapması bunu kastediyorsun sanırım?Ekranın hava alması problemini yasayan var mı? Degisim yapıyorlarmıs diye duydum
Köşelerden ekran koruyuculardaki gibi ekranın balon yapması bunu kastediyorsun sanırım?
Benim arka cam bu şekilde oldu bahsettiğiniz sorun bu mu
Aynen öyle yalnız benim ön camda varEkli dosyayı görüntüle 19549
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim arka cam bu şekilde oldu bahsettiğiniz sorun bu mu
Peki napacaz bu durumu bi sorun teşkil eder mi garantiye göndermek gerek miAynen öyle yalnız benim ön camda var
Yani satarken biraz fiyatı iner onun dısında bir sıkıntı olmaz fakat gecenlerde bununla alakalı sordugum bir telefoncu daha önce de kendisine bu sekilde gelen note 5 cihazı servise gönderdigini ve degişim geldigini soylemisti. Bu yüzden ben götürmeyi düsünüyorum acıkcasıPeki napacaz bu durumu bi sorun teşkil eder mi garantiye göndermek gerek mi
Cihazı mi değiştiriyorlarmis öyle bi şey olursa ben de gönderirim yoksa eğer göndermeye korkuyorum bi yerini yaparlar bi yerini bozarlar bu konu hakkında gönderirseniz eğer bana da bilgi verirseniz sevinirimYani satarken biraz fiyatı iner onun dısında bir sıkıntı olmaz fakat gecenlerde bununla alakalı sordugum bir telefoncu daha önce de kendisine bu sekilde gelen note 5 cihazı servise gönderdigini ve degişim geldigini soylemisti. Bu yüzden ben götürmeyi düsünüyorum acıkcası
Bende ön ve arka cam da var yalnız telefonu birkaç defa kalemin olduğu köşeye düşürdüm ve kasanın camı ordan sıkıştırdığı için olduğunu düşünüyorum sizde düşme oldu mu ?Aynen öyle yalnız benim ön camda var
Tamam hacı biz güncellerken sen bakarsın nabalım☺Hala Pazartesi olabilir dendiğinde inanmıyorum.
Tarih Nisan'ın ilk haftası diyemiyorlar da.
Şükür ki güncelleme derdim yok oto güncellemeleri kapalı bende. Keyfimi de tatmin etmeyeceğine göre bu güncellemeye her türlü karşıyım.
Ancak bu kadar çok bekleyen insan varken onların gözlerine baka baka yalan söylenmesi rezilce bir şey. İşte bu piyasa böyle. Onca yalan dolan geciktirme erteleme üşengeçliğe getirme durumlarının hepsi birden gözleniyor. Umarım istediğiniz güncellemeyi layıkıyla alırsınız ama bence büyük bir bug ile gelecek rahatsız edebilecek düzeyde. Galaxy Labs dışında bu da benim için geçerli bir sebep. Sonuçta ne istiyorsam Marshmallow beni sınırlamadı. Sadece Musixmatch ile Ekran yer paylaşımı sorunu var. Geri kalanında Marshmallow sürümü bana yeterince tatmin edici geliyor.
Neden diyecek olursanız s6 ve s6 edge de bazı menüler cihazdan cihaza var yok durumları gözlenmiş.
Forumlarda dolaştığımda bu sorunun farklı yerlerde olduğunu ve herkeste farklı şekilde sonuçlandığını gördüm. Şu an bir tane hatırladığımı fark ettim. Hani biz cihazlarımız güç tasarrufuna geçeceği zamanlamayı ayarlıyoruz ya. Bazı kişilerde 7.0 ile kaybolmuş bu seçenek. Bir de 16 GB sorunu var ki. O tamamen kronik S6 sorunu olmaya aday. LG G2 de en son hatırlıyorum bu vardı. Dahili hafıza ROM değişimi sebebiyle bozulup kendini eksiltiyor.