Benim telefonda böyleydi sattım kurtuldum, 5-6 saat ekran süresi alıyordu herkes ben 3 saat. Servislerede bulaşmadım muhtemelen bu enteresan sorun senin başınada gelmiş gibi gözüküyor.
Acaba factory reset mi atsam
Ben herşeyi denedim ama çözüm olmamıştı.
Ayarlar-mobil aglar - sebeke modu - LTE 3g 2g (otomatik baglanti)4.5g sim kartı taktım ama hala "lte" ya da "4g" yazısı çıkmıyor, H+ dan yukarı çıkmadı. Ek bi işlem falan mı gerekiyor aktif etmek için?
Onu yaptım çoktanAyarlar-mobil aglar - sebeke modu - LTE 3g 2g (otomatik baglanti)
Hayirli olsun.arkadaşlar bugün itibariyle note 5 yeni kullanıcıyım..
Bulundugun konumda 4g sinyali olmayabilirOnu yaptım çoktan![]()
teşekkür ederim..Hayirli olsun.
OlabilirBulundugun konumda 4g sinyali olmayabilir
Cok şükürarkadaşlar bugün itibariyle note 5 yeni kullanıcıyım..
Doğrudur Samsung'un servisinin nasıl olduğunu sahsen deneyimlendim gözümün önünde yaşanan olaylar buna vesile oldu, bu yüzden Samsung cihazlari servise verip bosuna zaman kaybı yapmıyorumNote 4 te vardı bu sorun. 1 yıl birşey yok diye oyaladılar. Sonra 15 gün önce servise verdim tekrar.
Ana kart, şarj modülü, şarj girişi, pil, şarj kablosu ve şarj adaptörü değişti.
12 saat bekleme süresi 3,5 saat ekran süresi aldım.
Geçen hafta tekrar verdim servise.
İade edip paramı alacağım. Sonra istemeye istemeye de olsa iphone 6 plus almayı düşünüyorum. En iyi pil süresi onda var sanırım.
teşekkür ederimCok şükürhayirli olsun
Yap tabikimarshmallow güncellemsi yapayım mı ?
Ayarlardan otomatik netleme aktif mi ? Yada video çekerken ekranda af yazması lazım ona tıkla bir kere otomatik netlemesi lazım.Video cekerekn netlemiyor otomatik olarak bi yardım edin
AF seçenekleri yok mu?Af sadece bir nesneyi odakliyo oto netleme gibi bir ayarda yok
Son model tellerde olmasi gerekiyorYa bu volte olayı s6 edge plus ta yokmu?
6.1.1 güncellemesi mi ?Arkadaşlar yeni güncelşemeden bir haberi olan varmı şu 6.01 den sonraki