• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

a3052433ef000af6ff372768d21ca212.jpg

Buda benden . Nasıl? :)

VoLTE hd kalitesinde görüşme imkanı sağlana bir teknoloji, en son çıkan cihazların desteklemesi lazım diye biliyorum.

Gözlerimiz yollarda kaldı uzun süredir goremiyoduk :)
uploadfromtaptalk1459635838090.png
uploadfromtaptalk1459635855147.png

guc tasarrufu kapalı sürekli 5.30 saat alıyorum sıkıntı yok :=) bekleme süreside 24 saat gecıyor genelde oda bi artı.

Telefonum da rehberi nasıl yedekleyebilirim ,şu an hepsi sim kart a kayıtlı. 4.5 g sim kartı takınca gidecekler. Hemen yedeklemem lazım.

Telefonum da rehberi nasıl yedekleyebilirim ,şu an hepsi sim kart a kayıtlı. 4.5 g sim kartı takınca gidecekler. Hemen yedeklemem lazım.
Rehberi aç sol yukarıda ki uzantıya bas ayarlar de kişileri dışarı aktara bas sonra cihaz hafızası desen yeterli. Zaten geçiş yapsan bile numaralar eski sim kartta gözükür sen silmeden silinmez.

3 ay flan oldu. Askinda ota guncellemsi yaptigimda normaldi kullanom surelerim sonra 4 parcali tr rom kurdum 3.5 saat flan almaya basladim

S6 kullaniyordun sarj yuzunden note 5 gectim. S6 da az gidiyordu en fazla 3.5 saat gidiyordu

3 ay flan oldu. Askinda ota guncellemsi yaptigimda normaldi kullanom surelerim sonra 4 parcali tr rom kurdum 3.5 saat flan almaya basladim
Benim telefonda böyleydi sattım kurtuldum, 5-6 saat ekran süresi alıyordu herkes ben 3 saat. Servislerede bulaşmadım muhtemelen bu enteresan sorun senin başınada gelmiş gibi gözüküyor.