M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Vodafone farklı abi ya

Anlam veremedim upload uçarken downloadın düşmesine. Bunlar birbirine orantılı değillermiydi ?![]()
Çok düşük hız sağlamış operatörün 3g hızı bile bundan hızlı.
Üffff ne demezsinya ucuyor ucuyor bendeBende süper
![]()
HahahahahahahÜffff ne demezsinya ucuyor ucuyor bende Ekli dosyayı görüntüle 2083
Hahahahahahahbune ya
3/4 diş çeken 4.5G'nin bu kadar düşük çıkması normal değil. Hele bu kadar ping çıkmasının imkanı yok. Bu terslikte bir iş var.Üffff ne demezsinya ucuyor ucuyor bende Ekli dosyayı görüntüle 2083
Sorunun ne olduğunu boşver servise ver onlar çözsün işleri ne [emoji1]Merhaba arkadaslar yaklasik bir hafta kadar once note 5 aldim. Isim geregi surekli not aliyorum ve spen i aktif bir sekilde kullaniyorum. Ancak bugun kullanirken spen in ekranin bazi yerlerinde
1. Kayma yaptigini ,
2. Spen i ekrana yaklastirinca cikan imlecin kalemin ucundan farkli bir yeri gosterdigini fark ettim.
Oncelikle miknatisli kilif kullanmiyorum .
Cozum icin forumlari aradim ancak tek bulabildigim spenin ters takilmasi durumunda yapilabilecek seylerdi .
__Durumu cozmek icin kirilmaz cam ekrani cikarip oyle yazmayi denedim yine durum ayniydi
__Baska bir spenle denedim yine ayniydi
__Spen kullanmadan elimle yazarken bir problem olmuyor cizgiler normal sekilde ekranda cikiyor
. Kilif olarak spigen liquid kristal kullaniyorum . Acaba problem nedir ?
Dstm ekranin firmwaresini guncellemek icin bi kod vardi unuttum ama onu bi dene.Merhaba arkadaslar yaklasik bir hafta kadar once note 5 aldim. Isim geregi surekli not aliyorum ve spen i aktif bir sekilde kullaniyorum. Ancak bugun kullanirken spen in ekranin bazi yerlerinde
1. Kayma yaptigini ,
2. Spen i ekrana yaklastirinca cikan imlecin kalemin ucundan farkli bir yeri gosterdigini fark ettim.
Cozum icin forumlari aradim ancak tek bulabildigim spenin ters takilmasi durumunda yapilabilecek seylerdi .
__Durumu cozmek icin kirilmaz cam ekrani cikarip oyle yazmayi denedim yine durum ayniydi
__Spen kullanmadan elimle yazarken bir problem olmuyor cizgiler normal sekilde ekranda cikiyor
Telefon yeni olunca insan cekiniyor ister istemezSorunun ne olduğunu boşver servise ver onlar çözsün işleri ne [emoji1]
Tesekkur ederim bakacagimDstm ekranin firmwaresini guncellemek icin bi kod vardi unuttum ama onu bi dene.
Walking dead i aktif olarak oynayan biriyimdir takilma yok bendeMeraba 1 ay once note 5 aldim ve oyunlarda hafif bi kasma farkettim ve walking dead oynunda asiri kasma fark ettim cozum varmi servisemi yollim
Merhaba arkadaslar yaklasik bir hafta kadar once note 5 aldim. Isim geregi surekli not aliyorum ve spen i aktif bir sekilde kullaniyorum. Ancak bugun kullanirken spen in ekranin bazi yerlerinde
1. Kayma yaptigini ,
Oyunlarda kasma olmasi sacma.Meraba 1 ay once note 5 aldim ve oyunlarda hafif bi kasma farkettim ve walking dead oynunda asiri kasma fark ettim cozum varmi servisemi yollim
Takılma bu donanımlı bir cihazda olması normal değil, sen ilk önce arkadaşların dediği gibi oyunu kaldır tekrar yükle sorun çözülmezse cihazını yedekle ve sonra sıfırla yinemi çözülmedi bu olayın görüntüsünü al kama donma olayının servise git elinde görüntü olunca hemen işlem yapıyorlar.Meraba 1 ay once note 5 aldim ve oyunlarda hafif bi kasma farkettim ve walking dead oynunda asiri kasma fark ettim cozum varmi servisemi yollim
Volte Note 5 lerde gözükmüyor Şu an içinArkadaşlar Türk Telekom Volte diye bir servis sunmuş bizim Note 5 ler desteklemiyor mu?
Volte ayarlarını bulamadım bir türlü.