• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Ben herşeyi denedim ama çözüm olmamıştı.

arkadaşlar bugün itibariyle note 5 yeni kullanıcıyım..

Benim telefonda böyleydi sattım kurtuldum, 5-6 saat ekran süresi alıyordu herkes ben 3 saat. Servislerede bulaşmadım muhtemelen bu enteresan sorun senin başınada gelmiş gibi gözüküyor.

Acaba factory reset mi atsam

Ben herşeyi denedim ama çözüm olmamıştı.

Note 4 te vardı bu sorun. 1 yıl birşey yok diye oyaladılar. Sonra 15 gün önce servise verdim tekrar.
Ana kart, şarj modülü, şarj girişi, pil, şarj kablosu ve şarj adaptörü değişti.
12 saat bekleme süresi 3,5 saat ekran süresi aldım.
Geçen hafta tekrar verdim servise.
İade edip paramı alacağım. Sonra istemeye istemeye de olsa iphone 6 plus almayı düşünüyorum. En iyi pil süresi onda var sanırım.

4.5g sim kartı taktım ama hala "lte" ya da "4g" yazısı çıkmıyor, H+ dan yukarı çıkmadı. Ek bi işlem falan mı gerekiyor aktif etmek için?

Note 4 te vardı bu sorun. 1 yıl birşey yok diye oyaladılar. Sonra 15 gün önce servise verdim tekrar.
Ana kart, şarj modülü, şarj girişi, pil, şarj kablosu ve şarj adaptörü değişti.
12 saat bekleme süresi 3,5 saat ekran süresi aldım.
Geçen hafta tekrar verdim servise.
İade edip paramı alacağım. Sonra istemeye istemeye de olsa iphone 6 plus almayı düşünüyorum. En iyi pil süresi onda var sanırım.
Doğrudur Samsung'un servisinin nasıl olduğunu sahsen deneyimlendim gözümün önünde yaşanan olaylar buna vesile oldu, bu yüzden Samsung cihazlari servise verip bosuna zaman kaybı yapmıyorum :)

Evde video çekerken netliyor ama bahçe de ağaçları çekerken hiç netlemiyor Manuel bile zor netliyo

Arkadaslar istwyen bauhaus fontunu apk olarak yukleyebilirler. Drive a yukledim.

Artık 4.5g li oldum :) tt de bi kaç mesajla aktif etmek gerekiyormuş. O işlemleri takip ettim artık 4.5g yazıyor.

Arkadaşlar yeni güncelşemeden bir haberi olan varmı şu 6.01 den sonraki

Hiç fena değil.

Ekli dosyalar

• speedtest.jpg
    speedtest.jpg
    248.5 KB · Görüntüleme: 489