Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
İnceleme videosu iyi olur bence. Hatta sıfırdan yükleyerek inceleme şeklinde. Yüklemek isteyenlere bir öngörü olur

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
İnceleme videosu iyi olur bence. Hatta sıfırdan yükleyerek inceleme şeklinde. Yüklemek isteyenlere bir öngörü olur
Hocam yapicaktim ancak ben nemesis rom kullandigim icin bazi ayarlar farkli bu yuzden malesef yapamiyorun

Ancak sizler bana bir iyilik yaparsaniz onu bilemem[emoji5]

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardeş elinize sağlık güzel olmuş. Fakat arada bir eskisine geçiş yapıyor. Yine de görsel olarak güzel. Acaba kişiler ve mesaj uygulamaları da uyarlanamaz mı acaba?
Hatalar icin elimden geleni yapiyorum ancak bu kadar oluyor.

Hocam acaba deneme sansiniz varsa baska bi samsungdada denermisiniz apk yi

Ve bide hocam alinti yaptiginiz apk nin yenisini hazirladim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hatalar icin elimden geleni yapiyorum ancak bu kadar oluyor.

Hocam acaba deneme sansiniz varsa baska bi samsungdada denermisiniz apk yi

Ve bide hocam alinti yaptiginiz apk nin yenisini hazirladim
Hani nerede kardeş. Paylaşacak mısın?
Paylaşınca deneyeyim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bunda 2016 yazıyor. Yani yenisi deyince bende 2017 nin son sürümü falan zannettim. Direk üzerine mi kuralım.
Oyle olmasi gerekiyordu ancak eskisi daha stabil calistigi icin onu sonradan hazirladim;))

Once ilk kurdugunuzu kaldirip sonra 2.sini kurmalisiniz yanliz touchwizin tam olarak oturmasi icin en az 3 gun kullanmalisiniz

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Oyle olmasi gerekiyordu ancak eskisi daha stabil calistigi icin onu sonradan hazirladim;))

Once ilk kurdugunuzu kaldirip sonra 2.sini kurmalisiniz yanliz touchwizin tam olarak oturmasi icin en az 3 gun kullanmalisiniz
2017 yi kaldırıp 2016 yı kurdum. Fakat sürekli touchwiz durduruldu hatası alıyorum. Tabi HOME tuşuna basıp başlatıcıyı seçmek istediğimde bu hatayı alıyorum.

ezezel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Hocam diğerini kaldırıp bunu kurdum fakat touchwiz durduruldu hatası veriyor çalışmıyor...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam diğerini kaldırıp bunu kurdum fakat touchwiz durduruldu hatası veriyor çalışmıyor...
Hocam telefonu sifirlamak tam cozum ancak esji touchwizi durdurmak kalintilari varsa temizlemek gibi yollarlada duzeltilebilecegini dusunuyorum

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hocam telefonu sifirlamak tam cozum ancak esji touchwizi durdurmak kalintilari varsa temizlemek gibi yollarlada duzeltilebilecegini dusunuyorum
İzinleri verdiğim halde 2016 çalışmıyor. Ben en iyisi 2017 olanını birkaç gün kullanayım. Teşekkürler.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yanliz s planlayici her neyse s7 romlarinda mevcut deyul
Splanlayıcı yani takvim en çok ihtiyaç duyduğum Program. İnşaallah kendiliğinden eklenir. Aksi halde bu sürümü sevdiğim halde eski sürüme dönmek zorunda kalırım. Hayırlısı bakalım.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Splanlayıcı yani takvim en çok ihtiyaç duyduğum Program. İnşaallah kendiliğinden eklenir. Aksi halde bu sürümü sevdiğim halde eski sürüme dönmek zorunda kalırım. Hayırlısı bakalım.
Telefona reset atarsan eklenir diye dusunuyorum

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Pil tuketimi nasil sizlerde? Grafik acisindan degilde normal kullaniminizda yuzdelik dusme hizindan bahsediyorum. Epeyden beri bu problemi yasiyorum. Bataryayi da yeniledim fakat cozum olmadi. Bugun sifirlamayi dusunuyorum ama bir sonuca ulasir miyim bilemedim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Pil tuketimi nasil sizlerde? Grafik acisindan degilde normal kullaniminizda yuzdelik dusme hizindan bahsediyorum. Epeyden beri bu problemi yasiyorum. Bataryayi da yeniledim fakat cozum olmadi. Bugun sifirlamayi dusunuyorum ama bir sonuca ulasir miyim bilemedim.
Under voltage yaptim a57 leri -75mV 53 leri ise -50mV yaptim

Governor profili ise interextrem ı/o ise deedlinelarak ayarli amacim 6.30 saat ekran suresi gormek bakalim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Reset atmak sorun değilde tüm programları tekrar tekrar kurmak zaman alıyor. Zaten yakın zamanda bir format attım. Neyse hayırlısı olsun.
Hayırlı geceler.
Telefon sistem uygulamasi oldugu icin kendinden once yuklenenler konusunda sikinti yasiyor eger s planlayicinin guncellemesi varsa onu kaldirip tekrar kurarsaniz sorun cozulebilir bir ihtimal

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Under voltage yaptim a57 leri -75mV 53 leri ise -50mV yaptim

Governor profili ise interextrem ı/o ise deedlinelarak ayarli amacim 6.30 saat ekran suresi gormek bakalim

Su garanti bitince cihaza bir ayar cekecegim zaten. Xda dan arastiriyorum kernel ile cozum bulabilmisler.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Suan Suemax hard core v1.5 deyim henuz cikmadi ancak test amacli bizlere verdiler bir eski surumunde under voltage olmadan 5.30 saat aliyordum yeni surumde biraz performansin ustune gitmisler ancak under voltage ile amacim 6.30 saat

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Suan Suemax hard core v1.5 deyim henuz cikmadi ancak test amacli bizlere verdiler bir eski surumunde under voltage olmadan 5.30 saat aliyordum yeni surumde biraz performansin ustune gitmisler ancak under voltage ile amacim 6.30 saat

Sonuclari bizimle de paylasirsan sevinirim.