sercanalikaya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 141
İnceleme videosu iyi olur bence. Hatta sıfırdan yükleyerek inceleme şeklinde. Yüklemek isteyenlere bir öngörü olur
Hocam yapicaktim ancak ben nemesis rom kullandigim icin bazi ayarlar farkli bu yuzden malesef yapamiyorunİnceleme videosu iyi olur bence. Hatta sıfırdan yükleyerek inceleme şeklinde. Yüklemek isteyenlere bir öngörü olur
Aslında baktım. Görsel olarak harika. Fakat yine aklıma garanti geldi. Garanti bitince ilk işim Custom rom ları denemek olacak. Teşekkürler ilgin için.Hocam bi aralar miui roma bakıyordun ne oldu ona
Kardeş elinize sağlık güzel olmuş. Fakat arada bir eskisine geçiş yapıyor. Yine de görsel olarak güzel. Acaba kişiler ve mesaj uygulamaları da uyarlanamaz mı acaba?Arkadaşlar test yapıyoruzda touchwiz2017yi note4de çalıştırmak için şunu bi dener misiniz %90 çalışacak
TouchWiz.ana.syf.v.5.0.28.b.502800000.Clone.apk
Suan synapse ile ugrasiyorum ama belki ileride onlarida yaparimKardeş elinize sağlık güzel olmuş. Fakat arada bir eskisine geçiş yapıyor. Yine de görsel olarak güzel. Acaba kişiler ve mesaj uygulamaları da uyarlanamaz mı acaba?
Hatalar icin elimden geleni yapiyorum ancak bu kadar oluyor.Kardeş elinize sağlık güzel olmuş. Fakat arada bir eskisine geçiş yapıyor. Yine de görsel olarak güzel. Acaba kişiler ve mesaj uygulamaları da uyarlanamaz mı acaba?
Hani nerede kardeş. Paylaşacak mısın?Hatalar icin elimden geleni yapiyorum ancak bu kadar oluyor.
Hocam acaba deneme sansiniz varsa baska bi samsungdada denermisiniz apk yi
Ve bide hocam alinti yaptiginiz apk nin yenisini hazirladim
Burda hocamDaha stabil olduğunu düşündüğüm touchwiz 2016 apksı
touchwiz2016-msasen-.apk
Oluşabilecek sorunlardan sorumlu deyilim...
Ve bide biri şu apkyı başka samsungda deneyebilir mi
Bunda 2016 yazıyor. Yani yenisi deyince bende 2017 nin son sürümü falan zannettim. Direk üzerine mi kuralım.Burda hocam
Oyle olmasi gerekiyordu ancak eskisi daha stabil calistigi icin onu sonradan hazirladimBunda 2016 yazıyor. Yani yenisi deyince bende 2017 nin son sürümü falan zannettim. Direk üzerine mi kuralım.
2017 yi kaldırıp 2016 yı kurdum. Fakat sürekli touchwiz durduruldu hatası alıyorum. Tabi HOME tuşuna basıp başlatıcıyı seçmek istediğimde bu hatayı alıyorum.Oyle olmasi gerekiyordu ancak eskisi daha stabil calistigi icin onu sonradan hazirladim)
Once ilk kurdugunuzu kaldirip sonra 2.sini kurmalisiniz yanliz touchwizin tam olarak oturmasi icin en az 3 gun kullanmalisiniz
Hocam diğerini kaldırıp bunu kurdum fakat touchwiz durduruldu hatası veriyor çalışmıyor...Oyle olmasi gerekiyordu ancak eskisi daha stabil calistigi icin onu sonradan hazirladim)
Once ilk kurdugunuzu kaldirip sonra 2.sini kurmalisiniz yanliz touchwizin tam olarak oturmasi icin en az 3 gun kullanmalisiniz
Eskisini silmeniz gerekli ve tabiki izinleri vermeniz gerekli2017 yi kaldırıp 2016 yı kurdum. Fakat sürekli touchwiz durduruldu hatası alıyorum. Tabi HOME tuşuna basıp başlatıcıyı seçmek istediğimde bu hatayı alıyorum.
Hocam telefonu sifirlamak tam cozum ancak esji touchwizi durdurmak kalintilari varsa temizlemek gibi yollarlada duzeltilebilecegini dusunuyorumHocam diğerini kaldırıp bunu kurdum fakat touchwiz durduruldu hatası veriyor çalışmıyor...
İzinleri verdiğim halde 2016 çalışmıyor. Ben en iyisi 2017 olanını birkaç gün kullanayım. Teşekkürler.Hocam telefonu sifirlamak tam cozum ancak esji touchwizi durdurmak kalintilari varsa temizlemek gibi yollarlada duzeltilebilecegini dusunuyorum
Memnun kaldiysaniz ne mutluİzinleri verdiğim halde 2016 çalışmıyor. Ben en iyisi 2017 olanını birkaç gün kullanayım. Teşekkürler.
Bu arada Widget lerde splanlayıcı yani takvim yok. Ben mi göremedim acaba?Memnun kaldiysaniz ne mutlu![]()
Bazi widgetler eksik 2017 de hocamBu arada Widget lerde splanlayıcı yani takvim yok. Ben mi göremedim acaba?
Eklenme ihtimali yok muBazi widgetler eksik 2017 de hocam
Belki kendiliginden eklenir hocamEklenme ihtimali yok mu
Splanlayıcı yani takvim en çok ihtiyaç duyduğum Program. İnşaallah kendiliğinden eklenir. Aksi halde bu sürümü sevdiğim halde eski sürüme dönmek zorunda kalırım. Hayırlısı bakalım.Yanliz s planlayici her neyse s7 romlarinda mevcut deyul
Telefona reset atarsan eklenir diye dusunuyorumSplanlayıcı yani takvim en çok ihtiyaç duyduğum Program. İnşaallah kendiliğinden eklenir. Aksi halde bu sürümü sevdiğim halde eski sürüme dönmek zorunda kalırım. Hayırlısı bakalım.
Reset atmak sorun değilde tüm programları tekrar tekrar kurmak zaman alıyor. Zaten yakın zamanda bir format attım. Neyse hayırlısı olsun.Telefona reset atarsan eklenir diye dusunuyorum
Under voltage yaptim a57 leri -75mV 53 leri ise -50mV yaptimPil tuketimi nasil sizlerde? Grafik acisindan degilde normal kullaniminizda yuzdelik dusme hizindan bahsediyorum. Epeyden beri bu problemi yasiyorum. Bataryayi da yeniledim fakat cozum olmadi. Bugun sifirlamayi dusunuyorum ama bir sonuca ulasir miyim bilemedim.
Telefon sistem uygulamasi oldugu icin kendinden once yuklenenler konusunda sikinti yasiyor eger s planlayicinin guncellemesi varsa onu kaldirip tekrar kurarsaniz sorun cozulebilir bir ihtimalReset atmak sorun değilde tüm programları tekrar tekrar kurmak zaman alıyor. Zaten yakın zamanda bir format attım. Neyse hayırlısı olsun.
Hayırlı geceler.
Under voltage yaptim a57 leri -75mV 53 leri ise -50mV yaptim
Governor profili ise interextrem ı/o ise deedlinelarak ayarli amacim 6.30 saat ekran suresi gormek bakalim
Suan Suemax hard core v1.5 deyim henuz cikmadi ancak test amacli bizlere verdiler bir eski surumunde under voltage olmadan 5.30 saat aliyordum yeni surumde biraz performansin ustune gitmisler ancak under voltage ile amacim 6.30 saat