Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Good lock bana good luck getirmedi. Isınma sorunu, sonra sanki hızlı pil tüketimi filan. Zaten Grace ux diye bişey varken Good lock taki bir iki güzel şeyi ona yedir yürü git...Zaten note 4 için değil uygulama. Adam Grace ux I vermiyor bari onun çakması good locku Adam gibi ver birader desek de benimki tavşanla dağın ilişkisi misali beyhude işler

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Good lock bana good luck getirmedi. Isınma sorunu, sonra sanki hızlı pil tüketimi filan. Zaten Grace ux diye bişey varken Good lock taki bir iki güzel şeyi ona yedir yürü git...Zaten note 4 için değil uygulama. Adam Grace ux I vermiyor bari onun çakması good locku Adam gibi ver birader desek de benimki tavşanla dağın ilişkisi misali beyhude işler
Grace ux çok manyak bişey note4e eğer gelirse en az 3 yıl daha götürür telefon
İnanılmaz stabil kullanışlı ve kolay

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Good Lock'u ben de kaldırdım beyler. Ram'den harcıyor baya. Kasıntıyı hissedince programı kaldırdım ve düzeldi.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar aylardır good lock uygulamasını kullanıyorum. Gayet te memnunum. Telefonu hiç kasmıyor. Isınma problemi falan da yok. Tabi tercih meselesi.
Herkese hayırlı geceler.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Grace ux çok manyak bişey note4e eğer gelirse en az 3 yıl daha götürür telefon
İnanılmaz stabil kullanışlı ve kolay
Şu note 5 alsın bir an önce ne alacaksa artık. Hani il olacak kadar kapasitesi olup da dibindeki farklı bir il yüzünden olamayan ilçeler gibi note 4. Misal İskenderun-Hatay gibi ya da Tarsus-Mersin gibi... Note 4-Note 5 de ayni. Yeter ulan biz de il olmak istiyoruz...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Şu note 5 alsın bir an önce ne alacaksa artık. Hani il olacak kadar kapasitesi olup da dibindeki farklı bir il yüzünden olamayan ilçeler gibi note 4. Misal İskenderun-Hatay gibi ya da Tarsus-Mersin gibi... Note 4-Note 5 de ayni. Yeter ulan biz de il olmak istiyoruz...
Bize gelmeyecek grace ux hocam kesin note 7 patlamasaydı note5 ede gelmeyecekti

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Note 8 yolda abi. Zaten o çıkana kadar aldık aldık yoksa bizim cihaz burda kalır zaten
Grace ux halledilir bir şekilde costum falan ancak asla halledilemeyecek 3nsorun var note4un biri aod diyeri n7 kamera ve fhd çmzünürlük bu 3 seye geliltiriciker ne yapsada çözüm bulamıyor.İnşallah 7.0 güncellemesi ile bunların yeni versyonu gelir

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Grace ux halledilir bir şekilde costum falan ancak asla halledilemeyecek 3nsorun var note4un biri aod diyeri n7 kamera ve fhd çmzünürlük bu 3 seye geliltiriciker ne yapsada çözüm bulamıyor.İnşallah 7.0 güncellemesi ile bunların yeni versyonu gelir
İnşallah

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Uygulamanın uyarlanmasımın %95 i bana ait bir teşekkuru fazla görmezsiniz umarım

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Denedim çalıştı ama menü açılışında takılma mevcut.
--- Gönderi Güncellendi ---

Yok hocam normal cihazlarda çalışıyor. Fakat takılmayı çözerlerse güzel olur.
Ben acamiyorum bu ilginc yazi geliyor indirdikten sonra acmaya calisirken

c5829ea236b37025be7e1738a6d43091.jpg

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Normalde cihazda bulunan tarayıcı versiyonu ile harici olarak indirip sürüm yükselttiğimiz tarayıcı arasındaki değerler bunlardır:

R12dGZ.png
r6nPXV.png

Hesaplanan güç kullanımı yazan bölümdeki "166 mah" değerini taşıyan görüntüdeki tarayıcı harici olarak indirip son sürüme güncellediğimiz versiyondur. Diğeri de zaten kendi üstündeki.
Ben acamiyorum bu ilginc yazi geliyor indirdikten sonra acmaya calisirken

c5829ea236b37025be7e1738a6d43091.jpg

Hocam home tuşuna basıp yüklediğiniz ana sayfayı seçmeyi dener misiniz?
Hatalar için elimden geleni yapacağım:))

Tebrik ederim gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık :) Gözüme çarpan iki hata var:

-Menü açılışındaki kasılma.
-Menü açıldıktan sonra sayfa geçişindeki hafif kasılma.

İlk gördüğüm şeyleri söylüyorum geri kalan her şey süper. Yanlış anlaşılmaması adına söylemek istedim. :)
Teşekkür ederiz bunun için.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Normalde cihazda bulunan tarayıcı versiyonu ile harici olarak indirip sürüm yükselttiğimiz tarayıcı arasındaki değerler bunlardır:

R12dGZ.png
r6nPXV.png

Hesaplanan güç kullanımı yazan bölümdeki "166 mah" değerini taşıyan görüntüdeki tarayıcı harici olarak indirip son sürüme güncellediğimiz versiyondur. Diğeri de zaten kendi üstündeki.

Hocam home tuşuna basıp yüklediğiniz ana sayfayı seçmeyi dener misiniz?
Home tusuna basinca googlw giriyor devreye...sonucta bunu yani apkbyi indirdikten sonra yukle demeyecekmiyiz.ben yukle derken bu ekran geliyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hatalar için elimden geleni yapacağım:))

Tebrik ederim gayet güzel bir çalışma olmuş eline sağlık :) Gözüme çarpan iki hata var:

İlk gördüğüm şeyleri söylüyorum geri kalan her şey süper. Teşekkür ederiz bunun için.
Home tusuna basinca googlw giriyor devreye...sonucta bunu yani apkbyi indirdikten sonra yukle demeyecekmiyiz.ben yukle derken bu ekran geliyor

Yükledikten sonra home tuşuna basmanız gerekiyor hocam. Ama siz yüklemeye çalışınca oluyormuş sebebini bilmiyorum. Bu uygulamayı bize sunan arkadaşımız sorunun kaynağını tespit edecektir sanıyorum. Bende sorun çıkarmadığı için neye göre değişiklik gösterdiğini anlayamadım doğrusu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

İlk gördüğüm şeyleri söylüyorum geri kalan her şey süper. Teşekkür ederiz bunun için.

Yükledikten sonra home tuşuna basmanız gerekiyor hocam. Ama siz yüklemeye çalışınca oluyormuş sebebini bilmiyorum. Bu uygulamayı bize sunan arkadaşımız sorunun kaynağını tespit edecektir sanıyorum. Bende sorun çıkarmadığı için neye göre değişiklik gösterdiğini anlayamadım doğrusu.
Birkac kere zorlayinca oldu tsk ederim hocam..