Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Hocam birde apk mirror dan samsung uygulamalarinin takvim olsun s voice olsun mesajlar olsun güncelleme yüklenemedi hatası aldım neden böyle oldu interneti güncelleyebildim sadece
Bazi uygulamalar cihazla yada android ile uyumlu olmayabiliyor.onlar deneme yanilma yolu ile cozulebilir anca.meaela ben de contacts yani rehberi denedim ama olmadi .yada alttaki yorumlarda yazabiliyorlr note 4 de calismadi s6 da calismadi gibi oradan bakabilirain..su anda internet galeri good lock ve dosyalar (my files) calisiyor .kendim bizzat denedim. Digerlerini pek denemedim ilgi alanima girmiyor siye.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yeni guncelleme ota uzerinden ulasmistir. Hepimize hayirli olsun.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar günaydınlar.
Note 4 yeni güncelleme bize de ulaşmıştır. Herkese hayırlı olsun.
28427aca145045a431ca2a7fafe198b8.jpg

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Cloud uygulamasi gelecekti goremedim gelen varmi

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
gozle gorulur bir degisiklik varmi arkadaslar,kuran arkadaslar yorum yapabikirmi acaba

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Evet 380 Mb boyutunda ocak güncellemesi geldi gözle görünür bir değişiklik göremedim

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Evet 380 Mb boyutunda ocak güncellemesi geldi gözle görünür bir değişiklik göremedim
ram bayagi iyi olmus arkadaslar,yani bana oyle geldi,acip kapatinca bir muddet sonra 2 gb i geciyordu ram,simdi 1.60 civarlarinda geziyor

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
380mb güncelleme geliyor ama hiçbirşey değişmiyor. Sinir bozucu değil mi ?

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
380mb güncelleme geliyor ama hiçbirşey değişmiyor. Sinir bozucu değil mi ?
buna da sukur ,bir android sürumunun tam oturmasi icin 1 yillik kucuk yama guncellemeleri gerekiyor nerdeyse,boylece hatasiza yakin stabil oluyor gordugum ve yasadigim kadariyla,bize 7 verip direk destegi cekse cok daha vahim olurdu

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
buna da sukur ,bir android sürumunun tam oturmasi icin 1 yillik kucuk yama guncellemeleri gerekiyor nerdeyse,boylece hatasiza yakin stabil oluyor gordugum ve yasadigim kadariyla,bize 7 verip direk destegi cekse cok daha vahim olurdu
Hocam bildiğimiz Samsung işte güncelleme konusunda zayıf kalıyor 7 yi verse bile kim bilir ne zamana ama hazirana kadar umarım gelir.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Samaung her ay güncelleme mi yayınlamaya başlamış

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
guncellemeden sonra kumanda calismiyot bende,basina gelen varmi,ya da cozum onerebilecek?

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
kizilotesi kumanda peel remote prosu ile kullaniliyor ya, tv falan kumanda etme,bugun gunvellemeden ince calosiyordu,simdi calismiyor

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
kizilotesi kumanda peel remote prosu ile kullaniliyor ya, tv falan kumanda etme,bugun gunvellemeden ince calosiyordu,simdi calismiyor
Az önce denedim. Benimkinde sıkıntı yok çalışıyor. Fakat peel remote kontrol uygulaması için PLAY Store bakınca yorumlarda bazı kişilerinde aynı sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Acaba programı tekrar kaldırıp yüklesen mi diyorum. Tabi tercih senin. Ben yine de market linkini paylaşayım.
İyi akşamlar.

Peel Smart Remote - Google Play'de Android Uygulamaları

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Az önce denedim. Benimkinde sıkıntı yok çalışıyor. Fakat peel remote kontrol uygulaması için PLAY Store bakınca yorumlarda bazı kişilerinde aynı sıkıntıyı yaşadığını gördüm. Acaba programı tekrar kaldırıp yüklesen mi diyorum. Tabi tercih senin. Ben yine de market linkini paylaşayım.
İyi akşamlar.

Peel Smart Remote - Google Play'de Android Uygulamaları
program degil cihazdaki ir calismiyor,onceden calisirken kirmizi isik goruluyordu IR kizilotesi gözunde,telefonun ust sagindaki göz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
program degil cihazdaki ir calismiyor,onceden calisirken kirmizi isik goruluyordu IR kizilotesi gözunde,telefonun ust sagindaki göz
Olsun sen yinede başka programla dene belki reel kumanda sıkımtılıdır.Kizıl ötetle komut gönderiyordur ancsk sonuç alamıyordur

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Abiler ben good lock yüklüyorum telefon kendini tekrar başlatıyor ancak telefonda ana sayfadaki ikonlarım gelmiyor. Sadece bildirim çubuğu var baska birsey yok. Zaten bildirim çubuğunu sağ tarafından da iki kere ayarlar butonuna basınca hata verip telefon kendini resetliyor ve good lock kaldırılmış oluyor. En guncel sürüm ile bir onceki sürüm ile ve 2 onceki sürüm ile denedim hepsinde aynı hata

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Abiler ben good lock yüklüyorum telefon kendini tekrar başlatıyor ancak telefonda ana sayfadaki ikonlarım gelmiyor. Sadece bildirim çubuğu var baska birsey yok. Zaten bildirim çubuğunu sağ tarafından da iki kere ayarlar butonuna basınca hata verip telefon kendini resetliyor ve good lock kaldırılmış oluyor. En guncel sürüm ile bir onceki sürüm ile ve 2 onceki sürüm ile denedim hepsinde aynı hata
En son ne zaman wipe yaptınız telefona?
Bendeki sürüm 24.0.15 ve aylardır kullanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım.

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Açıkcası ben good lock u beğenmedim Samsungun bize son güncellemeyle beraber Grace UX u verse tadından yenmez :))

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Bizim Note 4'lere ne Grace UX ara yüzünü ne de Nougat'ı verecek gibime geliyor Samsung. İnşallah ikisinden birinden en azından bir güzellik yapar ama umut pek yok gibi.