isyankar42
Profesör
Yeni bulduk seni sakin kaybolayim demeEyvallah dostum hoş bulduk![]()

Yeni bulduk seni sakin kaybolayim demeEyvallah dostum hoş bulduk![]()
Orijinal şarj kullandığınızı varsayarsak...Merhabalar degerli forum uyeleri sizlere bir sorunumu danisacagim cihazim ilk uretim ciktikdan 1- 1 bucuk ay sonra almisdim garantim bitti cok temiz kullandim oyun hic oynanmadi (agir grafik ve batarya dusmanlarindan ) garantim bitti 1- 2 ay once, sorunum şu cihazimda, gelen aralik guncellemesin den sonra batarya ekran suresi 3 ila 4 saat arasi vermeye %80den sonra dolmamaya %80 olunca yeniden baslatmam ve 1- 1 bucuk saat gecmesi gerekiyor 100 olmasi icin.. gecen gece sarjda biraktim sabah kalkdigimda hala sarj oluyor 74 diyordu kisaca sarj dolamiyor bi turlu ve hizli bitiyor 20 den asagi dusunce allah kerim oluyor sorun yazilimmi bataryami sizce okumaya zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler.
Merhabalar. Note 4 yaklaşık olarak 2014 ün 10 ayında çıkmıştı. Sen telefonu 1 veya 1 buçuk ay sonra aldığına göre yine yaklaşık olarak Ocak 2015 te aldın diyelim. Yani hatırı sayılır 2 yıl olmuş. Benim tahminim öncelikle pil değişikliği yapmandır. Zaten garantisi de dolduğuna göre orjinal pil alıp denemek lazım. Tabi telefonu yakın zamanda değiştirmeyi düşünmüyorsan. Yeni telefon alacaksan biraz daha idare edilebilir ya da zaman sıkıntı olmayacaksa AliExpress ten benimde alıp denediğim pil siparişi verilebilir.Merhabalar degerli forum uyeleri sizlere bir sorunumu danisacagim cihazim ilk uretim ciktikdan 1- 1 bucuk ay sonra almisdim garantim bitti cok temiz kullandim oyun hic oynanmadi (agir grafik ve batarya dusmanlarindan ) garantim bitti 1- 2 ay once, sorunum şu cihazimda, gelen aralik guncellemesin den sonra batarya ekran suresi 3 ila 4 saat arasi vermeye %80den sonra dolmamaya %80 olunca yeniden baslatmam ve 1- 1 bucuk saat gecmesi gerekiyor 100 olmasi icin.. gecen gece sarjda biraktim sabah kalkdigimda hala sarj oluyor 74 diyordu kisaca sarj dolamiyor bi turlu ve hizli bitiyor 20 den asagi dusunce allah kerim oluyor sorun yazilimmi bataryami sizce okumaya zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler.
Aleykümselam. Valla işin doğrusu ben öyle birşey hatırlamıyorum. Ama siz şarj olduğunu mu farkettiniz? Yani sıkıntı nedir tam olarak yazarsanız bilgisi olanlar yardımcı olur sanırım.selamın aleyküm arkadaslar cihazıma rom yüklüyorum dowload modda iken cihaz sarj olmaya devam edermi acaba bilgisi olan varmı
Eğer yazılımsa yeden stock rom kurarsan düzelir hocamMerhabalar degerli forum uyeleri sizlere bir sorunumu danisacagim cihazim ilk uretim ciktikdan 1- 1 bucuk ay sonra almisdim garantim bitti cok temiz kullandim oyun hic oynanmadi (agir grafik ve batarya dusmanlarindan ) garantim bitti 1- 2 ay once, sorunum şu cihazimda, gelen aralik guncellemesin den sonra batarya ekran suresi 3 ila 4 saat arasi vermeye %80den sonra dolmamaya %80 olunca yeniden baslatmam ve 1- 1 bucuk saat gecmesi gerekiyor 100 olmasi icin.. gecen gece sarjda biraktim sabah kalkdigimda hala sarj oluyor 74 diyordu kisaca sarj dolamiyor bi turlu ve hizli bitiyor 20 den asagi dusunce allah kerim oluyor sorun yazilimmi bataryami sizce okumaya zaman ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler.
Eder ancak çok yavaş sarj olur...selamın aleyküm arkadaslar cihazıma rom yüklüyorum dowload modda iken cihaz sarj olmaya devam edermi acaba bilgisi olan varmı
Burdayım beyler...Haftasonu oğlan bırakmıyor bir snNasil unuturuz @sercanalikaya eksik bitek
Hocam sen bi aralar costum rom kullanıyordun sankiBurdayım beyler...Haftasonu oğlan bırakmıyor bir sn![]()
Telefonu elime alamıyorum
Yaşlar dökülmüş ortaya. Hadi ben de belli edeyim . 35 olduk hayırlısıyla.
Nougat konusunda genel görüşümü biliyorsunuz. Bir sonraki sürüm gelince belki hatra binaen verirler. O da dostlarımın dediği gibi yalapsap olur. Yani telefon hakkında kısmında yazılım bilgisi Android 7 olur bir de kedicik çıkıyor galiba animasyon onu görürüz yenilik olarak ...
Ama ha note 8 bi verirlerse o zaman Nokia icin 5800 ne ise Zamzung için de note 4 aynı olur... Antikacılar da satabiliriz...
Pil tüketimi konusunda evet biraz düşme var bende de sanki. Ama tam fikir veremem zira gear S2 de kullanıyorum o Bluetooth tan cayır cayır pil harcıyor... Kurumsal e mailim çatır çatır pil yiyor... Ne desem yalan olur
Kastım romlar iyi bildiğim konulardan hatta bu mesai zamsung S2 ( eski diye okunuyor) nougat 7.1.1. den atıyorum. Şu cihaz note seri olmayaydi diyorum şu an 175. Flash I yapmıştım ama işte note note dur be dostlarim. Aynı beynimi kullanma oranim neyse şu anda cihazın o kadarki kapasitesini kullanıyorum sanki biraz daha zaman lazım bana...
İyi haftalar olsun herkese...
Note 4 e hiç uygulamadım. Ben de note 4 e nougat in bu yüzyıl bitmeden geleceğini umanlardanım, umut fakirin ekmeği hesabı . Bi heyecan oluyor haberleri açıyorum gugulluyorum, note 4 nuga yazıyorum filan. Hep custom rom haberleri çıkıyorHocam sen bi aralar costum rom kullanıyordun sanki
Note 4 e hiç uygulamadım. Ben de note 4 e nougat in bu yüzyıl bitmeden geleceğini umanlardanım, umut fakirin ekmeği hesabı . Bi heyecan oluyor haberleri açıyorum gugulluyorum, note 4 nuga yazıyorum filan. Hep custom rom haberleri çıkıyorYa da seküriti peç filan.
Galaxy S2 me ise yüklemedigim rom kalmadı. Hepsini bir kez denedim
Bu arada note 4 ocak güncelleme ne oldu ki acaba. Google u arayıp şikayet edelim
Zorunlu değil miydi o güvenlik güncellemeleri? Yoksa adamlar onu da mı vermeyecek?
Note 5 e bi nougat gelsin. Sanırım en güzel port rom ondan olur. Hani en güzel et hayvanın sırt kısmından hesabı bizim cihaza da en yakını note 5... Ona olan ceket bize de uyar....
Bana o kadar geç kalınacskmış gibi gelmiyor 3 aya gelir benceNote 5 e acaba ne zaman gelecek daha sanki o bile belli degil..hani bunu gorunce samsung bize seklen bi nougat vermey dusunse bile sanki sene sonuna falan verir gibime geliyor.hele bi note 5 e versinde erkenden ondan sonra tam kurtlaniriz..
Benim custom romlarda tek tedirginligim guvwnlik oluyor.malum kullandigim banka uygulamalari var .bunlari customlarda tam guvenli olarak kullanabiliyormuyuz acaba.
Bende de birkaç tane var. Hoşuna giden olursa ayrıntılı görüşürüz. Akşama atarım resimlerini.Kılıf kullanan var mı? Varsa farklı olduğunu düşünenler görüntülerini paylaşabilir mi? Bu zamana kadar kullanmadım ama kafama yatacak bir kılıf bulursam almayı planlıyorum.
Eve giddince önereyim hocam
Bende de birkaç tane var. Hoşuna giden olursa ayrıntılı görüşürüz. Akşama atarım resimlerini.
Buda hiç kaba durmayan ancak darbelerin çoğunu emen çelik çerçeve Microsonic Galaxy Note 4 Ultra Thin Metal Bumper Kı,Renkli - MorhipoTamam teşekkür ederim.
--- Gönderi Güncellendi ---
İlginiz için teşekkür ederim.
Bu ise spigenin en ince kılıfı Galaxy Note 4 Kılıf, Spigen Ultra Hybrid - Spigen
Şunlara bir bak kardeşim beğendiğin olursa konuşuruz. Linkini paylaştığım her kılıf şuan itibariyle kullandığım kılıflardır.
Not 4 Kılıfları Moda Petek Dot TPU Silikon Cep Telefonu Kılıfı samsung galaxy note 4 n9100 note 5 n9200 ince anti-slayt kapak
Note 4 Cases Fashion Honeycomb Dot TPU Silicon Cellphone Case For Samsung Galaxy Note 4 N9100 Note 5 N9200 Slim Anti Slide Cover-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Floveme noctilucous vaka samsung galaxy s7/s 7 edge için s5 s6 kenar artı not 3 4 5 şeffaf telefon arka kapak için galaxy s7
FLOVEME Noctilucous Case for Samsung Galaxy S7 / S 7 Edge S5 S6 Edge Plus Note 3 4 5 Transparent Phone Back Cover for Galaxy S7-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Kristal Şeffaf Kapak Kapak Samsung Galaxy Note Için 4 IV N910c N9100 Temizle Vaka Yumuşak Silikon Telefon Kılıfları Galaxy Not 4
Crystal Transparent Flip Cover For Samsung Galaxy Note 4 IV N910c N9100 Clear Case Soft Silicon Phone Cases For Galaxy Note 4-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Samsung galaxy note 4 durumda 3 için 1 plastik silikon geri samsung galaxy note 4 için kapak durumda lüks hibrid aksesuarları kapak
For Samsung Galaxy Note 4 Case 3 in 1 Plastic+Silicone Back Cover For Samsung Galaxy Note 4 Case Luxury Hybrid Accessories Cover-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu kılıf ta pek havalı yav. İstersen sağa sola bi bakalım belki uygun fiyata bulabiliriz. Ben genelde uygun ve sade kılıflar tercih ediyorum.Bunu biliyorum ama 120 liraydi en son. Bir kilifa da bu kadar vermek en azindan note 4 icin vermek isime gelmiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam sondakini begendim biraz ama yine de tam dusundugum gibi degil. Sade havali biseyler ariyorum aslinda. Havali derken goze farkli gelen biseyler. Misal su cok hosuma gitti ama buldugum baska bir yerde 50 liraya satiliyor. O kadar da vermek isime gelmiyor.
Galaxy Note 4 Kılıf, Spigen Thin Fit Ultra İnce - Spigen
Bu kılıf ta pek havalı yav. İstersen sağa sola bi bakalım belki uygun fiyata bulabiliriz. Ben genelde uygun ve sade kılıflar tercih ediyorum.
Arkasında film video izlerken dayamak için parça olan kılıflarda güzel