Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Uzun zamandir isler yogun oek firsat bulamadim dostlar..ve hala klavye ilw yazamiyorum gordugunjz gibi :)))))))))
Bence nougat gelmez..marshmallow u bile tam veemediler onu mu versinler.bir tema destegini bile esirgeyen adam verse bile cok eksik bir nougat verir bence....
@isyanjar42
@bb90
@baycebir
Senin klavyrnin nesi var hocam
--- Gönderi Güncellendi ---
Link için tarayıcıdan girin tapatalktan deyil

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Size bir çare bulmak lazım klavye konusunda :) Gelmesi pek hayırlı değil zaten. Cihaz hepten bozulur. Ben ekran süresinden hiç memnun değilim. İmkanım olsa 5.1.1 son sürümünde kalırım.
Bu aralar benimde ekran surem bozuldu..ortalama .4.5 saat civari maximum..gerci bende cok yogun kullaniyorum ama yinede uyuz oluyorum..gerci bir gunu ful cikariyorum sorun yasamadim ama tabikide eskisi gibi degil...
Not.yqzdigim heraeyi sil tekrar yaz yapmakdan 2 saatte cvp veremiyorum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Herkese hayırlı akşamlar
Nasılsınız arkadaşlar?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Hosgeldin dostum.hayirli aksamlar.aen nasilsin [emoji4]
Teşekkürler güzel kardeşim. Allah a şükür iyiyiz. Note 4 le devam ediyoruz yolumuza.
Bu arada ben hâlâ samsung un nougat ı vereceğini düşünenlerdenim.
Yine de hayırlısı.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu aralar benimde ekran surem bozuldu..ortalama .4.5 saat civari maximum..gerci bende cok yogun kullaniyorum ama yinede uyuz oluyorum..gerci bir gunu ful cikariyorum sorun yasamadim ama tabikide eskisi gibi degil...
Not.yqzdigim heraeyi sil tekrar yaz yapmakdan 2 saatte cvp veremiyorum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ben 3.5 ustune cikamadim. Ciktigimda cok nadirdir. Fakat gecenlerde 5 saat gordum 1 gun 17 saatte kullanmisim. Ekran goruntulerini musait zamanda paylasacagim. Zannediyorum sebeke kaynakli ekran suresi kaybi. Hocam swiftkey kullandiniz mi? :)

Ben denedim ama yuklenmedi bile.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Teşekkürler güzel kardeşim. Allah a şükür iyiyiz. Note 4 le devam ediyoruz yolumuza.
Bu arada ben hâlâ samsung un nougat ı vereceğini düşünenlerdenim.
Yine de hayırlısı.
Verir ama cok eksik verir ustadim bence..yani ambalaj olarak verir icerik olaraj kendimiz apk larla falan yururz gibime geliyor.:)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Ben 3.5 ustune cikamadim. Ciktigimda cok nadirdir. Fakat gecenlerde 5 saat gordum 1 gun 17 saatte kullanmisim. Ekran goruntulerini musait zamanda paylasacagim. Zannediyorum sebeke kaynakli ekran suresi kaybi. Hocam swiftkey kullandiniz mi? :)

Ben denedim ama yuklenmedi bile.
Yok dostum 4.5 saat garantim var ama o eski sureler yalan oldu vallahi.yalnjz su enteresan aksam yatarken mesela 95 de biraakiyorum sabaha 7 8 saat sonra maximum 1 dusmus oluyor.telefon aktif degilken hic sarj yemiyor .bana bu sekilde yetiyor aslinda

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Ben denedim yuklenmedi bile
Herkese hayırlı akşamlar
Nasılsınız arkadaşlar?

Hayirli aksamlar. Hosgeldin. İyiyim sen nasilsin?
Yok dostum 4.5 saat garantim var ama o eski sureler yalan oldu vallahi.yalnjz su enteresan aksam yatarken mesela 95 de biraakiyorum sabaha 7 8 saat sonra maximum 1 dusmus oluyor.telefon aktif degilken hic sarj yemiyor .bana bu sekilde yetiyor aslinda

Valla hocam benim cihazda mi bisey var bilemedim. Su guncelleme gelsinde sifirlayayim. Bu arada bataryayi yeni aldim 1 ay falan olmak uzere buna ragmen boyle.
Yas olaylarini ortaya koysak kime nasil hitap edecegimi bilemiyorum. :) :) Samimiyetimiz oluyor sen diyorum ama buyukse hos olmuyor. Hos gorunuz efendim :)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

Valla hocam benim cihazda mi bisey var bilemedim. Su guncelleme gelsinde sifirlayayim. Bu arada bataryayi yeni aldim 1 ay falan olmak uzere buna ragmen boyle.
Yas olaylarini ortaya koysak kime nasil hitap edecegimi bilemiyorum. :) :) Samimiyetimiz oluyor sen diyorum ama buyukse hos olmuyor. Hos gorunuz efendim :)
Benim bi arkadas batarya degiatirdi saat ekran suresi aliyorum diyordu .ve farkli forumlarda 7 saat ekra sureesj alan cok kisi girdum yeni batarya ve marwhmallow ile..acaba wipe lari yapip smart switch den den tekrar yuklemeyimi denesen hazir yeninpilin varken...bu arada yas 43 ..biray sonra 44"))

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Biri benim adıma yazmadığım şeyleri yazıyor arkadaşlar eğer bi saygısızlık vb bi durum olduysa kusurabakmayın.Sanırım hesabıma yabancılar girmiş:((((
Gecmis olsun hocam.sifre degistirip bir sure hesaplarini takip et iatersen..birdaha olmazsa sorun yok ama eger tekrar olursa tele virus girmis devamli sifreleri falankopyaliypr olabilir.ins sorun yasamazsin

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

Teşekkürler iyiyim Allah a şükür.
Bu arada yaş olarak 40 ı geçtik.
41 e merdiven dayadık.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Levsa 43
Baycebir 41 ..
Devam edelim listeye:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Benim bi arkadas batarya degiatirdi saat ekran suresi aliyorum diyordu .ve farkli forumlarda 7 saat ekra sureesj alan cok kisi girdum yeni batarya ve marwhmallow ile..acaba wipe lari yapip smart switch den den tekrar yuklemeyimi denesen hazir yeninpilin varken...bu arada yas 43 ..biray sonra 44"))

Hocam sizi biliyorum tanismistik. Allah saglikli uzun omurler versin. :) Monde55 hocami da taniyorum. Baycebir i taniyorum forum disinda. Artik tanisiriz bir ara onunlada. Benim yas 26. Nasipse Martta 27. :) Guncelleme gelsin o zaman smart switch ile kurdurayim. Sonra sifirlayayim bakalim bisey degisecek mi..
Teşekkürler iyiyim Allah a şükür.
Bu arada yaş olarak 40 ı geçtik.
41 e merdiven dayadık.

Demek ki en kucuk benim. Kusura bakmayin hocam bilmeyince hitabimiz yanlis oluyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Samsung un yeni surum tarayicisini yukledigim zaman sarjin fazla tukendigini goruyorum. Acaba ben mi fazla takiyorum yoksa sizlerde de ayni problem olusuyor mu?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Samsung un yeni surum tarayicisini yukledigim zaman sarjin fazla tukendigini goruyorum. Acaba ben mi fazla takiyorum yoksa sizlerde de ayni problem olusuyor mu?
Ben çok farkedemedim.
Benimkinin sürümü 5.0.30.13

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben çok farkedemedim.
Benimkinin sürümü 5.0.30.13

Her surum farkli yazilim icin. Sizdeki 4.4 ve uzeri icin sanirim. Mesela 5.0 ustu icinde ayriydi oyle hatirliyorum. Hangisi kullanmamiz gerekiyor bu ayrimda onu da bilmek lazim.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Her surum farkli yazilim icin. Sizdeki 4.4 ve uzeri icin sanirim. Mesela 5.0 ustu icinde ayriydi oyle hatirliyorum. Hangisi kullanmamiz gerekiyor bu ayrimda onu da bilmek lazim.
Valla ben bu sürümden çok memnunum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Stock romun pil tuketimi cok artmis ilk costum rom kurdugumda stock romun pil suresi cok iyi geliyordu ancak 6 ay sonra tekrar stock rom un pil tuketimi cok fazla geldi

Eger grantiniz dolduysa mutlaka suemax kernel denemelisiniz stockta 3 saat pil suresi alirken suemax kernel ile 7 saat aldim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam ben onu stock romdayken kurmustam gercekten cok pil tuketiyor ve zaten son surumde deyil son surumun tasarimiyla uzaktan yakindan alakasi yok

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Stock romun pil tuketimi cok artmis ilk costum rom kurdugumda stock romun pil suresi cok iyi geliyordu ancak 6 ay sonra tekrar stock rom un pil tuketimi cok fazla geldi

Eger grantiniz dolduysa mutlaka suemax kernel denemelisiniz stockta 3 saat pil suresi alirken suemax kernel ile 7 saat aldim

Su garanti bir bitsin bende birseyler denemeye baslayacam bu cihazda.
Hocam ben onu stock romdayken kurmustam gercekten cok pil tuketiyor ve zaten son surumde deyil son surumun tasarimiyla uzaktan yakindan alakasi yok

Evet bende oyle gordum ama tekrar deneyecegim. İnan hic bakmadim arayuz farki var mi diye.

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Benim de ismimi zikrettiğiniz için teşekkürler dostlar :)
Vallahi paylaşacak önemli bir gelişme olmayınca diye de yazmayayım diyorum öylesine yoksa günde kaç kez bakıyorum buraya sayamıyorum cidden. Selam sevgiler herkese... ;)