isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
Senin klavyrnin nesi var hocam
--- Gönderi Güncellendi ---
Link için tarayıcıdan girin tapatalktan deyil
Senin klavyrnin nesi var hocam
Bu aralar benimde ekran surem bozuldu..ortalama .4.5 saat civari maximum..gerci bende cok yogun kullaniyorum ama yinede uyuz oluyorum..gerci bir gunu ful cikariyorum sorun yasamadim ama tabikide eskisi gibi degil...Size bir çare bulmak lazım klavye konusundaGelmesi pek hayırlı değil zaten. Cihaz hepten bozulur. Ben ekran süresinden hiç memnun değilim. İmkanım olsa 5.1.1 son sürümünde kalırım.
Sorun bwnim parmaklarda hocam klavyede tek tusa basamama sorunu var bende[emoji16][emoji16]Senin klavyrnin nesi var hocam
Hosgeldin dostum.hayirli aksamlar.aen nasilsin [emoji4]Herkese hayırlı akşamlar
Nasılsınız arkadaşlar?
Ben linki goremedim dostum yaa.Link için tarayıcıdan girin tapatalktan deyil
Teşekkürler güzel kardeşim. Allah a şükür iyiyiz. Note 4 le devam ediyoruz yolumuza.Hosgeldin dostum.hayirli aksamlar.aen nasilsin [emoji4]
Bu aralar benimde ekran surem bozuldu..ortalama .4.5 saat civari maximum..gerci bende cok yogun kullaniyorum ama yinede uyuz oluyorum..gerci bir gunu ful cikariyorum sorun yasamadim ama tabikide eskisi gibi degil...
Not.yqzdigim heraeyi sil tekrar yaz yapmakdan 2 saatte cvp veremiyorum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Verir ama cok eksik verir ustadim bence..yani ambalaj olarak verir icerik olaraj kendimiz apk larla falan yururz gibime geliyor.Teşekkürler güzel kardeşim. Allah a şükür iyiyiz. Note 4 le devam ediyoruz yolumuza.
Bu arada ben hâlâ samsung un nougat ı vereceğini düşünenlerdenim.
Yine de hayırlısı.
Yok dostum 4.5 saat garantim var ama o eski sureler yalan oldu vallahi.yalnjz su enteresan aksam yatarken mesela 95 de biraakiyorum sabaha 7 8 saat sonra maximum 1 dusmus oluyor.telefon aktif degilken hic sarj yemiyor .bana bu sekilde yetiyor aslindaBen 3.5 ustune cikamadim. Ciktigimda cok nadirdir. Fakat gecenlerde 5 saat gordum 1 gun 17 saatte kullanmisim. Ekran goruntulerini musait zamanda paylasacagim. Zannediyorum sebeke kaynakli ekran suresi kaybi. Hocam swiftkey kullandiniz mi?
Ben denedim ama yuklenmedi bile.
Herkese hayırlı akşamlar
Nasılsınız arkadaşlar?
Yok dostum 4.5 saat garantim var ama o eski sureler yalan oldu vallahi.yalnjz su enteresan aksam yatarken mesela 95 de biraakiyorum sabaha 7 8 saat sonra maximum 1 dusmus oluyor.telefon aktif degilken hic sarj yemiyor .bana bu sekilde yetiyor aslinda
Benim bi arkadas batarya degiatirdi saat ekran suresi aliyorum diyordu .ve farkli forumlarda 7 saat ekra sureesj alan cok kisi girdum yeni batarya ve marwhmallow ile..acaba wipe lari yapip smart switch den den tekrar yuklemeyimi denesen hazir yeninpilin varken...bu arada yas 43 ..biray sonra 44"))Ben denedim yuklenmedi bile
Hayirli aksamlar. Hosgeldin. İyiyim sen nasilsin?
Valla hocam benim cihazda mi bisey var bilemedim. Su guncelleme gelsinde sifirlayayim. Bu arada bataryayi yeni aldim 1 ay falan olmak uzere buna ragmen boyle.
Yas olaylarini ortaya koysak kime nasil hitap edecegimi bilemiyorum.![]()
Samimiyetimiz oluyor sen diyorum ama buyukse hos olmuyor. Hos gorunuz efendim
![]()
Gecmis olsun hocam.sifre degistirip bir sure hesaplarini takip et iatersen..birdaha olmazsa sorun yok ama eger tekrar olursa tele virus girmis devamli sifreleri falankopyaliypr olabilir.ins sorun yasamazsinBiri benim adıma yazmadığım şeyleri yazıyor arkadaşlar eğer bi saygısızlık vb bi durum olduysa kusurabakmayın.Sanırım hesabıma yabancılar girmiş(((
Teşekkürler iyiyim Allah a şükür.Ben denedim yuklenmedi bile
Hayirli aksamlar. Hosgeldin. İyiyim sen nasilsin?
Valla hocam benim cihazda mi bisey var bilemedim. Su guncelleme gelsinde sifirlayayim. Bu arada bataryayi yeni aldim 1 ay falan olmak uzere buna ragmen boyle.
Yas olaylarini ortaya koysak kime nasil hitap edecegimi bilemiyorum.![]()
Samimiyetimiz oluyor sen diyorum ama buyukse hos olmuyor. Hos gorunuz efendim
![]()
Benim bi arkadas batarya degiatirdi saat ekran suresi aliyorum diyordu .ve farkli forumlarda 7 saat ekra sureesj alan cok kisi girdum yeni batarya ve marwhmallow ile..acaba wipe lari yapip smart switch den den tekrar yuklemeyimi denesen hazir yeninpilin varken...bu arada yas 43 ..biray sonra 44"))
Teşekkürler iyiyim Allah a şükür.
Bu arada yaş olarak 40 ı geçtik.
41 e merdiven dayadık.
Bence yaş meselesini takıntı yapacak arkadaşım yok aramızda. Zaten saygıdan ödün vermiyor kimse. Yani benim açımdan sıkıntı yok.Levsa 43
Baycebir 41 ..
Devam edelim listeye![]()
Ben çok farkedemedim.Samsung un yeni surum tarayicisini yukledigim zaman sarjin fazla tukendigini goruyorum. Acaba ben mi fazla takiyorum yoksa sizlerde de ayni problem olusuyor mu?
Ben çok farkedemedim.
Benimkinin sürümü 5.0.30.13
Valla ben bu sürümden çok memnunum.Her surum farkli yazilim icin. Sizdeki 4.4 ve uzeri icin sanirim. Mesela 5.0 ustu icinde ayriydi oyle hatirliyorum. Hangisi kullanmamiz gerekiyor bu ayrimda onu da bilmek lazim.
Valla ben bu sürümden çok memnunum.
Hocam ben onu stock romdayken kurmustam gercekten cok pil tuketiyor ve zaten son surumde deyil son surumun tasarimiyla uzaktan yakindan alakasi yokSamsung un yeni surum tarayicisini yukledigim zaman sarjin fazla tukendigini goruyorum. Acaba ben mi fazla takiyorum yoksa sizlerde de ayni problem olusuyor mu?
Stock romun pil tuketimi cok artmis ilk costum rom kurdugumda stock romun pil suresi cok iyi geliyordu ancak 6 ay sonra tekrar stock rom un pil tuketimi cok fazla geldi
Eger grantiniz dolduysa mutlaka suemax kernel denemelisiniz stockta 3 saat pil suresi alirken suemax kernel ile 7 saat aldim
Hocam ben onu stock romdayken kurmustam gercekten cok pil tuketiyor ve zaten son surumde deyil son surumun tasarimiyla uzaktan yakindan alakasi yok