Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Uygulamanın uyarlanmasımın %95 i bana ait bir teşekkuru fazla görmezsiniz umarım
Hocam tekrar tekrar elinize sağlık gayet şık olmuş tebrik ederim sadece menü açılmasında bir kasma yaşanıyor onun dışında bir sorun yok . he birde ekleme yapayım menüde sağ sol yapınca kasma var oda çok büyük bir kasma değil :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu uygulama tüm samsunglarda olacak şekilde ayarlandı acaba başka cihazlardada deneme şansınız olabilir mi

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Stabil sürüm gece gelecek arkadaşlar
Hocam birde kaldırmak veya eski sürümüne döndürmek istesek nasıl yapıcaz ben uygulama yöneticisine baktım fakat kaldır seçeneği aktif değil di en azından daha stabil sürümünü yükleyene kadar

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam birde kaldırmak veya eski sürümüne döndürmek istesek nasıl yapıcaz ben uygulama yöneticisine baktım fakat kaldır seçeneği aktif değil di en azından daha stabil sürümünü yükleyene kadar
Herhangibi launcher kurup onun ayarlarından varsayılanı seç diyerek kurabilirsiniz bu arada eski sürümü kurmak mevcut ancak stsbil sürüm için wipe gerekecek :(((

Düzenleme izinleri verince kaldırma böşümü açıldı wipeye gerwk yok

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Herhangibi launcher kurup onun ayarlarından varsayılanı seç diyerek kurabilirsiniz bu arada eski sürümü kurmak mevcut ancak stsbil sürüm için wipe gerekecek :(((

Düzenleme izinleri verince kaldırma böşümü açıldı wipeye gerwk yok

Nasıl Kaldıracağımızı buldum hocam varsayılan uygulamalar ordan ev 2 tane Touchwiz ana syf var sizin yaptığınızın yanında çöp kovası var ona tıklayıp evet diyince kalkıyormuş :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Daha stabil olduğunu düşündüğüm touchwiz 2016 apksı

touchwiz2016-msasen-.apk
Oluşabilecek sorunlardan sorumlu deyilim...

Ve bide biri şu apkyı başka samsungda deneyebilir mi

bomba4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün telefonuma 300 küsür mb lık yeni bir güncelleme geldi . yükleyen var mı? telefon stabil zaten bozmayalım sonra.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
kumanda calismiyor,basina gelen yokmu hic arkadaslar,yardim lutfen

pehlivan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Uygulamanın uyarlanmasımın %95 i bana ait bir teşekkuru fazla görmezsiniz umarım
Arkadaşım öncelikle uğraşınız için çok teşekkür ederiz.Bir sorum olacak size.
Telefonu fazla kurcalamayan biri olarak
(İlk yazılım yükseltmem hariç) bu bize sunduğunuz özellikle ne yapabiliyoruz veya telefonda ne gibi değişiklik oluyor acaba ?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Stabilite ancak bu kadar oluyor hocam peki iyiymiydi stabilite

Bide baska samsunglarda(cok eski olmayan) denediniz mi
Cok kurcalamadim ama iyiydi stabilitesi bence gordugum kadari ile..tabi birde bunu birkac gunluk kullanim esnasinda test etmek faydali sonucu verir ayni custom romlar gibi...baska bir telefonda deneme sansim maaleaef yok dostum

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Cok kurcalamadim ama iyiydi stabilitesi bence gordugum kadari ile..tabi birde bunu birkac gunluk kullanim esnasinda test etmek faydali sonucu verir ayni custom romlar gibi...baska bir telefonda deneme sansim maaleaef yok dostum
Peki niye eski touchwize dondunuz hocam

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Peki niye eski touchwize dondunuz hocam
Acikcasi ben eski touchwiz ile bir sikinti yasamadim.o yuzden yenisininde bana bir artisi yok idi..ben gorunusten cok uygulama apk larinin yeniligi pesinde oldugum icin bana cok cazip gelmedi.ama benim tersim ola arkadaslar icin son derece guzel ve faydali olacagini dusunuyorum...

Mesela biri deseki kamera apk sinin yeni versiyonunu sunu sunu koyduk yaptim dese baliklama atlarim..kimiside onu pek ilginc bulmaz.ilgi alani mevzusu gibi yani..ama yine de tekrardan basarili calismani tebrik eder ve yeni calismalarini bekleriz;)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Acikcasi ben eski touchwiz ile bir sikinti yasamadim.o yuzden yenisininde bana bir artisi yok idi..ben gorunusten cok uygulama apk larinin yeniligi pesinde oldugum icin bana cok cazip gelmedi.ama benim tersim ola arkadaslar icin son derece guzel ve faydali olacagini dusunuyorum...

Mesela biri deseki kamera apk sinin yeni versiyonunu sunu sunu koyduk yaptim dese baliklama atlarim..kimiside onu pek ilginc bulmaz.ilgi alani mevzusu gibi yani..ama yine de tekrardan basarili calismani tebrik eder ve yeni calismalarini bekleriz;)
O costum romlara bile olmuyor hocam:))

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Bendeki NOTE 4 de çalışmadı sürekli durduruldu hatasi