Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Ben de favorilerimden birini paylaşayım. :)
Glance diye bi uygulama always on gibi bi özellik katıyor telefona.
b1a1e07aa553892fa2429abe0eca6c74.jpg

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Marshmallow pil performansını merak edenler için bugünlük kullanımımı paylaşıyorum.

Ekran parlaklığı hep yarımın üzerindeydi.
035850329bc1e527ad83dce1b4a41e8f.jpg
bf3f2e38f9759d8564fd4b474d1dcd19.jpg

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Truecaller kimin aradigini gosteren muko bi uygulama

yazzy sahte ss olusturma gercekten cok eglenceli:))

disa var 2.bi whatsapp hesabi olusturabiliyorsunuz

orbot var benim gibi siyasete ilgi duyanlar icin herturlu swyin bulundugu deep webin anahtar uygulamasi

avl cok duyulmus bi uygulama olmasada viruslerle beraber sizin bilgilerinizi calip reklamlarinizi sekillendirem uygulamalari gosteriyor(avl pro deyil)

costum ics hani bazenleri walperiniz tam googlenin arama cubuguna denk gelir ya iste cozum uygulamasi cok aramistim bunu

bounce original bu iyunu mutlaka ozleyenler olmustur

gundem gercekten tarafsiz haber
sunuyor

Ama senin vaz gecilmezin ne diye sorarsaniz avl costum ics orbot turecaller

sevince1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5.1.1 e donus seklini yazdim onceki sayfalarin birinde. Resmi olarak donebilirsin.
merhaba knox sayacı sıfırlama hakkında bır yazı buldum ama ıngılızcem olmadıgı ıcın ve translate ler o kadar ıyı sonuc vermedıgı ıcın basarısız oluyorum bu konu hakkında yardıma ıhtıyacım var sayet cok fa,ydalı bır konuya be,benzıyor.yardımcı arkadaaslar aranıyor.
konu:
[Q] KNOX Warranty void hacked. Don't loose warranty anymore.

Hi Guys. Hope here are some programmers.

I have a good news for all Galaxy Note 4 users and owners, who have ever rooted it and got "KNOX WARRANTY VOID: 1" message. So from now(if developers, who write cf-auto-root tool) will use my advice, you can forget about warranty void. I'm linux expert and C/C++ programming expert too. So, once Samsung told me, that because of root warranty is void and they don't wanna repair factory cauzed mainboard damage(short-circle on mainboard), I wondered, how to solve that problem. And I found the solution(will do it on my own for my device when it gets back from service center) to hack that warranty void thing. So, first of all you go there sammobile.com /firmwares/database/SM-N910C/ to get original firmware(in my case SM-N910C, but choose yours, or you'll kill your device). You'll get original firmware. And KNOX uses value to print if warranty is 0 or 1 (0x0 or 0x1). But actually it makes no sence, since in service centers they just place Odin boot to check if it's 0 or 1. More over, they not goig to place root on it, to figure out, if knox works fine or not.

WARNING!!! READ CAREFULLY!!!
Any kind of warranty or usability are voided! By using this hacking method you accept, that you USE IT ON YOUR OWN RISK!!! This info basically is meant for xda-developers crew to release a massive hack. Any broken, died etc phone - IS YOUR OWN FAULT! If you don't know what you're doing - DON'T USE IT, UNTILL YOU KNOW WHAT YOU'RE DOING!!!

So guide to disable KNOX WARRANTY void:
1) download original firmware
2) unzip file you get(it is about 1.6 GB).
3) Need to modify sboot.bin image. Suitable is disassembler, or hex editor like Octeta for linux.
4) Search "KNOX WARRANTY VOID" text in sboot.bin file. You'll **** something like (test device) ??? KNOX WARRANTY VOID: %d. In my case start position is 2786.
5) Now need to make it print Zerro (0). They use ordinary printf() command. "%d" symbol means, that digital value(number) gonna be printed. Here we can place statical Zerro, or if you're good at assembler and hacking, can search what varriable is used and where it comes from. But regular 0 on Odin near field of "KNOW Warranty void" is enough. So we take "%d" down and placing 0 instead.
6) When sboot.bin hacking is done, upload new firmware and reboot device.
7) Place reset to factory firmware on emergency recovery during boot(so that root will be lost).

8) Done. Run Odin, and see that Odin shows Warranty void 0. Now warranty restored and you can go to nearest repair center, and make them note, that warranty void is 0. If they update firmware and it's 1 again, it's not your problem anymore.

Hope XDA-DEVELOPERS crew will release new cf-auto-root with this hack, or make a firmware(factory default) with KNOX warranty void hacked.
To those, who are not a programmers, please ask xda-developers to apply that stuff to firmware on this site.

Now the question, can we cooperate with xda-developers to make that hack publicly available?

Enjoy.
PS. I attach photo so, that you can see where to search warranty void stuff. I believe it's the same story for all new Samsung mobile phones.
Enjoy once again.

sevince1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben beklemeyi düşünüyorum. Zaten çok bir değişiklik olmadığından aciliyeti yok benim için.
DENEMENI TAVSIYE EDERIM COK FARK VAR OIZELLIKLE PIL TUKETIMI HAKKINDA TUCHWİZ ANASAYFA VE UFAK TEFEK DEGISIKLIKLER ISINMA SORUNU BAYAGI ORTADAN KALKMIS GIBI.DENEMENI TAVSIYE EDERIM SONRA 5.1.1 E DONESIN TC YE GELINCE MARSHMALLOW YUKLEYINCE TELEFONUN .SM-N910C GORUNUYORKEN DEGISIR VE SM-N910CQ OLUR.AMA unutma turkıye room guncellemsı yapınca telefonu kapat ve 910c degısmesı ıcın factory reset wipe data yap.yoksa factory reset yapmaz isen model olarak sm-n910C gorursun.yaparsan olur SM-N910CQ KOLAY GELSIN

sevince1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ARKADASLARA ONEMLE SUNU SOYLEMEK LAZIM !! TEAM WİN RECORY VEYA CHANFİRE RECOVERY İLE BOOT YAPPTIGINIZ ZAMAN TELEFON KNOX SAYACI ARTAR VE KESINLIKLE GERI DONUSU YOK.hic bir sekilde knox sayaci sıfırlanmıyor.unutmayın cıhaz degısımı soz konusu olursa samsung degısımı kabul etmeyebılır.!cunku garantı dısı kalmıs olur cıhaz.ancak su varkı tamır bakım vs ıcın goturursenız servıs pek umursamıyor knox sayacını ancak dedıgım gıbı rootlarsanız cıhaz garantıden cıkıyor.gerı knox sayacını sıfırlama sansınız yok!!!!samsung yasal olarak hak kazanmıs olur ve cıhazı degısmeyebılır.maesmallow yuklemeye gelınce note 4 yedeklerınızı rej,hber-muzıık resımk gıbı yedekleyın ve factory reset -wipe data reset yapın.telefonu acın odın ıle polanya surumunu ındırın ve kurun.telefon acılınca tekrar factory ve data reset yapın telefon garantıden cıkmaz knox artmaz.daha sonra turkıye marshmalloww gelınce dırek yukleme yapabılırsınız.kolay gelsın
Evet bir zorunluluk söz konusu değil ama şöyle bir şey var. Bu bir upgrade, update değil o yüzden wipe data yapmak bence büyük öneme sahip.
Ben Polonya romunu yüklemeden önce twrp ile data cache dahili hafıza ve sistemi komple sildim. Üstüne Polonya romunu yükleyip 6.0 a yükselttim sonrada fabrika ayarlarına sıfırladım. :D Sürüm yükseltmeleri için gerek yok (5.0 dan 5.1 e) ama versiyon yükseltmeleri (5.1 den 6.0) için yüksek derecede öneriliyor.

sevince1971

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ARKADASLARA ONEMLE SUNU SOYLEMEK LAZIM !! TEAM WİN RECORY VEYA CHANFİRE RECOVERY İLE BOOT YAPPTIGINIZ ZAMAN TELEFON KNOX SAYACI ARTAR VE KESINLIKLE GERI DONUSU YOK.hic bir sekilde knox sayaci sıfırlanmıyor.unutmayın cıhaz degısımı soz konusu olursa samsung degısımı kabul etmeyebılır.!cunku garantı dısı kalmıs olur cıhaz.ancak su varkı tamır bakım vs ıcın goturursenız servıs pek umursamıyor knox sayacını ancak dedıgım gıbı rootlarsanız cıhaz garantıden cıkıyor.gerı knox sayacını sıfırlama sansınız yok!!!!samsung yasal olarak hak kazanmıs olur ve cıhazı degısmeyebılır.maesmallow yuklemeye gelınce note 4 yedeklerınızı rej,hber-muzıık resımk gıbı yedekleyın ve factory reset -wipe data reset yapın.telefonu acın odın ıle polanya surumunu ındırın ve kurun.telefon acılınca tekrar factory ve data reset yapın telefon garantıden cıkmaz knox artmaz.daha sonra turkıye marshmalloww gelınce dırek yukleme yapabılırsınız.kolay gelsın
bu bahsettıgım exynos note 4 ıcın SM-N910C(TURKIYEDE:SM-N910CQ) ICIN GECERLI!!

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben de favorilerimden birini paylaşayım. :)
Glance diye bi uygulama always on gibi bi özellik katıyor telefona.
b1a1e07aa553892fa2429abe0eca6c74.jpg
Bu tür yazılımlara dikkat edin. Ekranın sadece belirli bir kısmı açık kalıyor ve durmadan o pikseller aynı rengi veriyor. Özellik güzel ama LED tabanlı ekranlar için led burn denilen olay gerçekleşebilir. Bu yüzden bazı geliştiriciler hep aynı yerde olmasın diye belli süre zarfında saatin yerini değiştirtiyorlar.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Screen of Memo APK bakıyorum da arkadaşlar. İnternetten virüslü APK indirmekten çekiniyorum. Sizde kullanan varmı acaba

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bende paylaştığınız hatırladım ama bulamayınca acaba kaldirdinizmi diye yine bir sorayım dedim.bu sizin kwndi arsivinizden sanirim.cok teşekkür ederim ustadim[emoji4]
Evet kendi arşivimden. Paylaşmak güzeldir. İyi geceler.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bu tür yazılımlara dikkat edin. Ekranın sadece belirli bir kısmı açık kalıyor ve durmadan o pikseller aynı rengi veriyor. Özellik güzel ama LED tabanlı ekranlar için led burn denilen olay gerçekleşebilir. Bu yüzden bazı geliştiriciler hep aynı yerde olmasın diye belli süre zarfında saatin yerini değiştirtiyorlar.
Evet haklısınız.
Çok teşekkürler.
Yalnız bu uygulama şu şekilde çalışıyor.
Cebinizden çıkardığınız zaman ekran açılıyor bu arkaplan saat ve bildirimleri görüyoruz.
Ayrıca bakmak istersek de sensör üzerinde elimizi iki veya üç kez sallıyoruz bildirimleri ve saati görüyoruz :)
Arkadaşlar çekinmeden kullanabilir. :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Evet haklısınız.
Çok teşekkürler.
Yalnız bu uygulama şu şekilde çalışıyor.
Cebinizden çıkardığınız zaman ekran açılıyor bu arkaplan saat ve bildirimleri görüyoruz.
Ayrıca bakmak istersek de sensör üzerinde elimizi iki veya üç kez sallıyoruz bildirimleri ve saati görüyoruz :)
Arkadaşlar çekinmeden kullanabilir. :)

6.0.1 pil ne durumda? 5.1.1 e göre fark etti mi biraz. Ben çok uzun durmadığım için 6.0.1 de farkı göremedim.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Polonya için gelen Marshmallov sürümü romdaki görsel değişiklikler Türkiyeye gelecek olan Marshmalov note 4 güncellemesinde olmayacak mı?
Yani görsel değişiklik istiyorsak illa onu mu kurmamız gerekiyor?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Polonya için gelen Marshmallov sürümü romdaki görsel değişiklikler Türkiyeye gelecek olan Marshmalov note 4 güncellemesinde olmayacak mı?
Yani görsel değişiklik istiyorsak illa onu mu kurmamız gerekiyor?
Bence öyle bir eksiklik olmaz. Polonya romunda ne varsa Türkiye içinde aynı özellikler söz konusu olacaktır.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.
Ben de bi' sorun yaşamadım. Eskisinden çok daha hızlı.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende anlamadım iki gündür başladı bu sorun.yukldigim bir uygulamadan acana
Google à güncelleme gelmiş onu yaptım düzeldi. Ama ondanmi kaynaklı başka birseydenmi kaynaklı tam anlayamadım arkadaslar