Çıkrıkcı
Profesör
Paylaşan bu kardeşindi. Ne çabuk unuttun be kardeşim.
Kusura bakma kardeşim unutmak degil de dalginlik benimkisi. Kafa yogun. Bir arkadas daha vardi onunla karistirdim. Var mi sende ise yarar bir uygulama baska?
Paylaşan bu kardeşindi. Ne çabuk unuttun be kardeşim.
merhaba knox sayacı sıfırlama hakkında bır yazı buldum ama ıngılızcem olmadıgı ıcın ve translate ler o kadar ıyı sonuc vermedıgı ıcın basarısız oluyorum bu konu hakkında yardıma ıhtıyacım var sayet cok fa,ydalı bır konuya be,benzıyor.yardımcı arkadaaslar aranıyor.5.1.1 e donus seklini yazdim onceki sayfalarin birinde. Resmi olarak donebilirsin.
DENEMENI TAVSIYE EDERIM COK FARK VAR OIZELLIKLE PIL TUKETIMI HAKKINDA TUCHWİZ ANASAYFA VE UFAK TEFEK DEGISIKLIKLER ISINMA SORUNU BAYAGI ORTADAN KALKMIS GIBI.DENEMENI TAVSIYE EDERIM SONRA 5.1.1 E DONESIN TC YE GELINCE MARSHMALLOW YUKLEYINCE TELEFONUN .SM-N910C GORUNUYORKEN DEGISIR VE SM-N910CQ OLUR.AMA unutma turkıye room guncellemsı yapınca telefonu kapat ve 910c degısmesı ıcın factory reset wipe data yap.yoksa factory reset yapmaz isen model olarak sm-n910C gorursun.yaparsan olur SM-N910CQ KOLAY GELSINBen beklemeyi düşünüyorum. Zaten çok bir değişiklik olmadığından aciliyeti yok benim için.
Evet bir zorunluluk söz konusu değil ama şöyle bir şey var. Bu bir upgrade, update değil o yüzden wipe data yapmak bence büyük öneme sahip.
Ben Polonya romunu yüklemeden önce twrp ile data cache dahili hafıza ve sistemi komple sildim. Üstüne Polonya romunu yükleyip 6.0 a yükselttim sonrada fabrika ayarlarına sıfırladım.Sürüm yükseltmeleri için gerek yok (5.0 dan 5.1 e) ama versiyon yükseltmeleri (5.1 den 6.0) için yüksek derecede öneriliyor.
bu bahsettıgım exynos note 4 ıcın SM-N910C(TURKIYEDE:SM-N910CQ) ICIN GECERLI!!ARKADASLARA ONEMLE SUNU SOYLEMEK LAZIM !! TEAM WİN RECORY VEYA CHANFİRE RECOVERY İLE BOOT YAPPTIGINIZ ZAMAN TELEFON KNOX SAYACI ARTAR VE KESINLIKLE GERI DONUSU YOK.hic bir sekilde knox sayaci sıfırlanmıyor.unutmayın cıhaz degısımı soz konusu olursa samsung degısımı kabul etmeyebılır.!cunku garantı dısı kalmıs olur cıhaz.ancak su varkı tamır bakım vs ıcın goturursenız servıs pek umursamıyor knox sayacını ancak dedıgım gıbı rootlarsanız cıhaz garantıden cıkıyor.gerı knox sayacını sıfırlama sansınız yok!!!!samsung yasal olarak hak kazanmıs olur ve cıhazı degısmeyebılır.maesmallow yuklemeye gelınce note 4 yedeklerınızı rej,hber-muzıık resımk gıbı yedekleyın ve factory reset -wipe data reset yapın.telefonu acın odın ıle polanya surumunu ındırın ve kurun.telefon acılınca tekrar factory ve data reset yapın telefon garantıden cıkmaz knox artmaz.daha sonra turkıye marshmalloww gelınce dırek yukleme yapabılırsınız.kolay gelsın
Bu tür yazılımlara dikkat edin. Ekranın sadece belirli bir kısmı açık kalıyor ve durmadan o pikseller aynı rengi veriyor. Özellik güzel ama LED tabanlı ekranlar için led burn denilen olay gerçekleşebilir. Bu yüzden bazı geliştiriciler hep aynı yerde olmasın diye belli süre zarfında saatin yerini değiştirtiyorlar.Ben de favorilerimden birini paylaşayım.
Glance diye bi uygulama always on gibi bi özellik katıyor telefona.
![]()
Daha önce buradan paylaşmıştım. Fakat senin için tekrar paylaşayım. Güle güle kullan.Screen of Memo APK bakıyorum da arkadaşlar. İnternetten virüslü APK indirmekten çekiniyorum. Sizde kullanan varmı acaba
Bende paylaştığınız hatırladım ama bulamayınca acaba kaldirdinizmi diye yine bir sorayım dedim.bu sizin kwndi arsivinizden sanirim.cok teşekkür ederim ustadim[emoji4]Daha önce buradan paylaşmıştım. Fakat senin için tekrar paylaşayım. Güle güle kullan.
Dropbox - Screen Off Memo.apk
Evet kendi arşivimden. Paylaşmak güzeldir. İyi geceler.Bende paylaştığınız hatırladım ama bulamayınca acaba kaldirdinizmi diye yine bir sorayım dedim.bu sizin kwndi arsivinizden sanirim.cok teşekkür ederim ustadim[emoji4]
Tekrardan teşekkürler iyigeceler [emoji106] [emoji106] [emoji106]Evet kendi arşivimden. Paylaşmak güzeldir. İyi geceler.
Evet haklısınız.Bu tür yazılımlara dikkat edin. Ekranın sadece belirli bir kısmı açık kalıyor ve durmadan o pikseller aynı rengi veriyor. Özellik güzel ama LED tabanlı ekranlar için led burn denilen olay gerçekleşebilir. Bu yüzden bazı geliştiriciler hep aynı yerde olmasın diye belli süre zarfında saatin yerini değiştirtiyorlar.
Evet haklısınız.
Çok teşekkürler.
Yalnız bu uygulama şu şekilde çalışıyor.
Cebinizden çıkardığınız zaman ekran açılıyor bu arkaplan saat ve bildirimleri görüyoruz.
Ayrıca bakmak istersek de sensör üzerinde elimizi iki veya üç kez sallıyoruz bildirimleri ve saati görüyoruz
Arkadaşlar çekinmeden kullanabilir.![]()
6.0.1 pil ne durumda? 5.1.1 e göre fark etti mi biraz. Ben çok uzun durmadığım için 6.0.1 de farkı göremedim.
![]()
![]()
İlerleme yok gibi
Ama bilemiyorum yorum yapamıyorum.
Bugünlük kullanımım bu.
Bence öyle bir eksiklik olmaz. Polonya romunda ne varsa Türkiye içinde aynı özellikler söz konusu olacaktır.Polonya için gelen Marshmallov sürümü romdaki görsel değişiklikler Türkiyeye gelecek olan Marshmalov note 4 güncellemesinde olmayacak mı?
Yani görsel değişiklik istiyorsak illa onu mu kurmamız gerekiyor?
Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.
Ben de bi' sorun yaşamadım. Eskisinden çok daha hızlı.Arkadaşlar sizede de bu yeni gelen internet tarayıcı bazen takiliyormu. Bende bazen Search etmiyor.anca önbelleği silince duzeliyor. Ama neden kaynaklanıyor bulamadım.
Bende anlamadım iki gündür başladı bu sorun.yukldigim bir uygulamadan acanaBen surekli kullaniyorum. Suana kadar sorun yasamadim.
Google à güncelleme gelmiş onu yaptım düzeldi. Ama ondanmi kaynaklı başka birseydenmi kaynaklı tam anlayamadım arkadaslarBende anlamadım iki gündür başladı bu sorun.yukldigim bir uygulamadan acana
Bende anlamadım iki gündür başladı bu sorun.yukldigim bir uygulamadan acana
Güncellemeyi yaptım önbelleği temizleyip. İki yeni uygulama vardı onları sildim şu An bi sorun yokUygulama kaynakli olabilir. Gecmisi temizlemiyorsanizda yapabilir.