Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]
Ama neyse test etmiş oldun.
Bence bizim Türkiye romu daha stabil olacaktır.
Onun için aceleye gerek yok. Az daha bekleriz olur biter.

Dedin de haylazligim tuttu duramadim :) ins oyle olur. Dogru diyorsun.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]
Ama neyse test etmiş oldun.
Bence bizim Türkiye romu daha stabil olacaktır.
Onun için aceleye gerek yok. Az daha bekleriz olur biter.
Kardes turkiye romunun daha stabil olcak derken kastin turkiye romu polonya romuna gore daha gec cikacagi icin daha iyi bi rom sunmalari mi yoksa polonya romunun ustune ek guncellemeler eklenerek hatalari duzeltirken polonya romunun dtabilitesini kaybetmesimi anlayamadim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Kardes turkiye romunun daha stabil olcak derken kastin turkiye romu polonya romuna gore daha gec cikacagi icin daha iyi bi rom sunmalari mi yoksa polonya romunun ustune ek guncellemeler eklenerek hatalari duzeltirken polonya romunun dtabilitesini kaybetmesimi anlayamadim
Bence CQ serisi Türkiye uyumlu olduğundan bu cihaza göre çıkan rom da bu telefona göre daha stabil olacaktır.
Yoksa polonya romundan extra bir farklılıklar olacağını düşünmüyorum. Yani bizim cihaza göre çıkacak olan rom bizim için daha stabil olur diye düşünüyorum.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar note 4u polonya romuyla garantiye verdem kabul edilir mi?? Acil cevap verirseniz sevinirim yukliycem az sonra tek tus kaldi:D

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Peki turkiyeye heralde 1 aydan gec gelmez geldiginde polonya romu ile gotursem kabul edilir mi

Hayir. Farkli ulkeye ait oldugu icin yine ucretli yapacaklardir. İllaki Türkiye romu olmasi gerekiyor. Yine onu da belli testlerden gecirip islem yapip yapmadigina bakiyorlar. Sansin varsa bakmayadabilirler.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bu arada arkadaşlar telefonda kullandığınız ve olmazsa olmaz dediğiniz güzel uygulamalar varsa paylaşabilirsek güzel olur kanaatindeyim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Servis acil de lazım mı?
Değilse beklemeni, acilse 5.1.1 e dönüp öyle götürmeni tavsiye ederim.
Yine de son karar senin.
Servis cok acil deyil ama iste ben 3 ay once 7. Kattan dusurdum telefonu ama cimlik alana telefonun sadece ekrani ayrildi bide koruma param parca oldu bide sey kasa baya yamuldu goturdum garantiye 150 liraya yaptilar ama o gunden beri mobil veri hep cok zor cekti hic 2 disin ustunde gormedim ve ve si yok iste boyle:) neyse yani simdi polonya romunu kabul ederler oylemi surum ayni oldugu muddetce

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu arada arkadaşlar telefonda kullandığınız ve olmazsa olmaz dediğiniz güzel uygulamalar varsa paylaşabilirsek güzel olur kanaatindeyim.

Buna bende katiliyorum. Hatta gecen yazayim dedim unutmusum. Bende birsey yok nerdeyse kelimelik, line kamera, exel, world var. İse yarayacak uygulama varsa yukleyebilirim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
O zmn soyle yapicam kardes 6.0a cok heveslendim hemen yukliycem sonra turkiyeye 6.0 geldiginde turkiye romuna gecircem ve bu arada geri donus setini okumustum sey yapiyosun samsungun su uygulamasindan cihaz kurtarma yapip turkiye romunu kuruyosun demi:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
O zmn soyle yapicam kardes 6.0a cok heveslendim hemen yukliycem sonra turkiyeye 6.0 geldiginde turkiye romuna gecircem ve bu arada geri donus setini okumustum sey yapiyosun samsungun su uygulamasindan cihaz kurtarma yapip turkiye romunu kuruyosun demi:)

Tamam o zaman tercih sizin. Evet :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Rehberle alakali uygulamalari pek sevmiyorum ama bu fena durmuyor. Screen off memo var o guzel. Bir arkadas paylasmisti burada. Normalde ucretli ama sagolsun paylasti.
Paylaşan bu kardeşindi. Ne çabuk unuttun be kardeşim.