isyankar42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 806
Arkadaslar turkiyeye ne zmn gelcek guncelleme
Biri bununla ilgili konu açtı beklemedeyiz CQ için.Arkadaslar turkiyeye ne zmn gelcek guncelleme
Kardes turkiyeye ne zmn gelcek sence5.1.1 e dondum geri. 6.0.1 den memnun kalmadim bazi konularda. Ulkemize geldiginde daha iyi olacagini dusunuyorum. Turkcell romundan da kurtulmus oldum bu islemlerden sonra.
Kardes turkiyeye ne zmn gelcek sence
6.0.1 den lolipop nasil geri döndünüz5.1.1 e dondum geri. 6.0.1 den memnun kalmadim bazi konularda. Ulkemize geldiginde daha iyi olacagini dusunuyorum. Turkcell romundan da kurtulmus oldum bu islemlerden sonra.
Neden memnun kalmadıniz. Hataları mi vardi5.1.1 e dondum geri. 6.0.1 den memnun kalmadim bazi konularda. Ulkemize geldiginde daha iyi olacagini dusunuyorum. Turkcell romundan da kurtulmus oldum bu islemlerden sonra.
arkadaslar burda tam olarak ne diyor(6.0 indirme linki)![]()
Neden memnun kalmadıniz. Hataları mi vardi
Bence efekt bakımındanda olsun hemde güncellik bakımından olsun daha stabil olmuş 5.1.1 e göre.
6.0.1 den lolipop nasil geri döndünüz
Ben bu konuda sadece kilit ekranı ile ilgili olan sorunu yaşıyorum-Ben şuna kadar yüksek grafikli oyun oynamadıkça ısındığına denk gelmemiştim. Ama 6.0.1 de uzun süre uğraşmayla ısındığını gördüm.
-Bazı hatalar var küçük ama sinir bozucu. Bunlar; kilit ekranındaki gecikme, özel modda parmak izi okuttuktan sonraki tepki, whatsapp ta fotoğraf paylaştıktan sonra 2-3 saniye kadar donup kalması.
-Pil durumu. (Hareketler ve işaretleri kapatmayı unuttuğumu hatırladım şuan belki bu yüzden çok yemiştir.)
-Varsayılan uygulamaları değiştiremiyor olmamız.
Şuan için hatırladıklarım bunlar. Tabi ülkemize geldiğinde sorunlar çözülmüş olarak gelebilir. Ülkelere göre özellikler değişiklik gösteriyor nedense.
Ben bu konuda sadece kilit ekranı ile ilgili olan sorunu yaşıyorum
Isınma, donma, parmak izi konusunda herhangi bir sorun yaşamadım
Şanslıyım sanırım.
Dün bi de yazitipi indirdim sonra dedim bunca zaman neden yapmamışım
Yalnız benim de hoşuma gitmeyen konu şu ki güç tasarrufu ile eskiden renk seçebiliyorduk ve veri kısıtlamayı istersek etkinlestiriyorduk.
Onlar gitmiş şimdi otomatik veriyi kısıtlıyor.
Tabi ben de bulamamış olabilirim.
Sadece sürüm değişikliği var bir fark yok emin olabilirsin.Sadece menü hariç Marshmallowdaki efekler gelmiş,ikin pakeleri değişmiş o kadar.@ismailvtas pil durumu nasıl peki arkadaşım.
@bb90 Ben şahsen ısınma rom daha yeni diye olmuştur diye tahmin ediyorum rom oturduktan sonra bir hafta içinde geçer gibime geliyor nede olsa çok köklü bir degisiklik yapılmış gibi görsel olarak farketmesekte ama tabi sadece tahmin.ayriyetten google playden uygulama inince verilen izinler seçme alternatifi gelmişti acaba
@ismailvtas pil durumu nasıl peki arkadaşım.
@bb90 Ben şahsen ısınma rom daha yeni diye olmuştur diye tahmin ediyorum rom oturduktan sonra bir hafta içinde geçer gibime geliyor nede olsa çok köklü bir degisiklik yapılmış gibi görsel olarak farketmesekte ama tabi sadece tahmin.ayriyetten google playden uygulama inince verilen izinler seçme alternatifi gelmişti acaba
Download file XEO-N910CXXU2DPCB-20160408113900.zip
download hizim 0.75 ve bu linkten heralde 18 saatte asagi inmez baska bildiginiz bi link var mi arkadaslar
Ilgin icin cok tesekkur ederim
Ilgin icin cok tesekkur ederim
Rica ederim.
Doğru diyosunuz.Malesef bende birkac sorun cikardi. Isinma diyorum ama cok asiri degil. Fakat 5.1.1 de olmayan biseydi. Hangi yazi tipi acaba? Ben genelde orijinal haliyle kullanirim ama guzelse deneyebilirim![]()
Evet bazi mecbur birakildigimiz seyler olmus 6.0.1 de. Ben uygulama acisindan yasadim bunu. Guc tasarrufunu hic kullanmam o yuzden dikkat etmedim.
Pil durumu bu akşam atayım ben de emin değilim.@ismailvtas pil durumu nasıl peki arkadaşım.
Pilini calibire edebilirsinArkadaşlar merhaba,bataryamda ciddi bir sorun var bu aralar.Elranda çok az durmama rağmen 3 aya yakındır daha hızlı bir şekilde şarjım tükeniyor.
Gece cihazı şarja takmadan bıraktığında %25 şarj yiyor.Bunu bataryamı değiştirmekle kapatacağımı biliyorum ama değiştirmeden bir nebze nasıl durdurabilirim ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
![]()
![]()
Doğru diyosunuz.
Valla Allah affetsin ben yazitipini apk olarak indirdim
Şöyle örneğini bırakıyorum buraya.
![]()
Doğru diyosunuz.
Valla Allah affetsin ben yazitipini apk olarak indirdim
Şöyle örneğini bırakıyorum buraya.
![]()
Kardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]5.1.1 e dondum geri. 6.0.1 den memnun kalmadim bazi konularda. Ulkemize geldiginde daha iyi olacagini dusunuyorum. Turkcell romundan da kurtulmus oldum bu islemlerden sonra.
Tavsiyen için teşekkür ederim Musa.Dediğin tavsiyeyi araştırıp telefonum üzerinde uygulayacağım.Pilini calibire edebilirsin