Çıkrıkcı
Profesör
Kardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]
Ama neyse test etmiş oldun.
Bence bizim Türkiye romu daha stabil olacaktır.
Onun için aceleye gerek yok. Az daha bekleriz olur biter.
Dedin de haylazligim tuttu duramadim

Kardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]
Kardes turkiye romunun daha stabil olcak derken kastin turkiye romu polonya romuna gore daha gec cikacagi icin daha iyi bi rom sunmalari mi yoksa polonya romunun ustune ek guncellemeler eklenerek hatalari duzeltirken polonya romunun dtabilitesini kaybetmesimi anlayamadimKardeş ben sana bekleyelim demiştim aslında.[emoji4]
Aynen ya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.Bauhaus mu yoksa?
Aynen ya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Bauhaus Flipfont apk diye aratın çıkar![]()
Kullandığın programın ismini bizimle paylaştığın için teşekkürler İsmail,cidden bu yazı fontu telefona farklı bir renk katıyor. [emoji16]Aynen ya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Emre kardeş şu uygulamayı marketten indirip hem pilin durumunu test etme hemde calibre etmekte kullanabilirsin?Tavsiyen için teşekkür ederim Musa.Dediğin tavsiyeyi araştırıp telefonum üzerinde uygulayacağım.
Estağfirullah sadece takıldım.Hayırlısı olsun.Dedin de haylazligim tuttu duramadimins oyle olur. Dogru diyorsun.
Teşekkürler kardeşim,deneyip oluşan sonucu burada paylaşacağım.Emre kardeş şu uygulamayı marketten indirip hem pilin durumunu test etme hemde calibre etmekte kullanabilirsin?
İşe yarayacağını düşünüyorum. Eğer uygularsan deneyimlerini paylaşman yararımıza olabilir.
Battery Life Repair Pro - Google Play'de Android Uygulamaları
Bence CQ serisi Türkiye uyumlu olduğundan bu cihaza göre çıkan rom da bu telefona göre daha stabil olacaktır.Kardes turkiye romunun daha stabil olcak derken kastin turkiye romu polonya romuna gore daha gec cikacagi icin daha iyi bi rom sunmalari mi yoksa polonya romunun ustune ek guncellemeler eklenerek hatalari duzeltirken polonya romunun dtabilitesini kaybetmesimi anlayamadim
Estağfirullah sadece takıldım.Hayırlısı olsun.
Call Test uygulamasını yaptım şarjı takıp doldurduktan sonra gece takmayacağım,sonuçları buraya iletirim.Emre kardeş şu uygulamayı marketten indirip hem pilin durumunu test etme hemde calibre etmekte kullanabilirsin?
İşe yarayacağını düşünüyorum. Eğer uygularsan deneyimlerini paylaşman yararımıza olabilir.
Battery Life Repair Pro - Google Play'de Android Uygulamaları
Bulamadım apk yi yardım edebilirmisiniz ?Aynen ya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Bulamadım apk yi yardım edebilirmisiniz ?
Teşekkür ederim.Bauhaus FlipFont 3.2.apk | Download free android apk files
Bu linke tiklayin sari olan butana basin. Geriye sayim bitince ona basin.
Teşekkür ederim.
Ne demekKullandığın programın ismini bizimle paylaştığın için teşekkürler İsmail,cidden bu yazı fontu telefona farklı bir renk katıyor. [emoji16]
Arkadaslar note 4u polonya romuyla garantiye verdem kabul edilir mi?? Acil cevap verirseniz sevinirim yukliycem az sonra tek tus kaldi![]()
Peki turkiyeye heralde 1 aydan gec gelmez geldiginde polonya romu ile gotursem kabul edilir miÜlkemize henüz 6.0.1 gelmediği için kabul edilmeyecektir.
Servis acil de lazım mı?Peki turkiyeye heralde 1 aydan gec gelmez geldiginde polonya romu ile gotursem kabul edilir mi
Peki turkiyeye heralde 1 aydan gec gelmez geldiginde polonya romu ile gotursem kabul edilir mi
Peki turkiyeye heralde 1 aydan gec gelmez geldiginde polonya romu ile gotursem kabul edilir mi
Servis cok acil deyil ama iste ben 3 ay once 7. Kattan dusurdum telefonu ama cimlik alana telefonun sadece ekrani ayrildi bide koruma param parca oldu bide sey kasa baya yamuldu goturdum garantiye 150 liraya yaptilar ama o gunden beri mobil veri hep cok zor cekti hic 2 disin ustunde gormedim ve ve si yok iste boyleServis acil de lazım mı?
Değilse beklemeni, acilse 5.1.1 e dönüp öyle götürmeni tavsiye ederim.
Yine de son karar senin.
Bu arada arkadaşlar telefonda kullandığınız ve olmazsa olmaz dediğiniz güzel uygulamalar varsa paylaşabilirsek güzel olur kanaatindeyim.
O zmn soyle yapicam kardes 6.0a cok heveslendim hemen yukliycem sonra turkiyeye 6.0 geldiginde turkiye romuna gecircem ve bu arada geri donus setini okumustum sey yapiyosun samsungun su uygulamasindan cihaz kurtarma yapip turkiye romunu kuruyosun demi![]()
Ben arama ekranı olarak bunu kullanıyorum. Adamlar sürekli güncelliyor. Çok kaliteli bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
drupe kişiler & arayıcı - Google Play'de Android Uygulamaları
Paylaşan bu kardeşindi. Ne çabuk unuttun be kardeşim.Rehberle alakali uygulamalari pek sevmiyorum ama bu fena durmuyor. Screen off memo var o guzel. Bir arkadas paylasmisti burada. Normalde ucretli ama sagolsun paylasti.