Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler benim siyah note 4 té çerçeveki yivli metal kısım da kararma oldu ondan sonra lollipoptan dolayi kasiyor.kızılay daki yetkilı servisé götüreyim diyorum sizce telefonun yenisi ile değişim verirler mi yada para iadesi çunku daha telefonu alalı 3 ay oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba bahsettiğiniz s6 romu güvenlik açısından nasıl bankacılık işlemi vs yapıorum telefondan custom romlar güvenlik açısından nasıl? bilgilerimizi çalmasınlar sonra

Polonya romu kullananlar memnunmusunuz? memnun olmayanlar da var 5.0.1 den geçmeye değermi yoksa android M yi mi bekleyelim tabi kaç sene sonra verir samsung orası meçhul..

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
bdfd810d7d6940d2b693c7bcc946f415.jpg

Samsung Tr'ye vermemeye inat etme hadi gardaş daha fazla küfür yeme.

sinan0766

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu renk konusunda çok kararsız kaldım gold düşünüyorum ama kulananlar bi cevap yazabilirmi nası gözüküyor güzelmi? biliyorum biraz zevk işi ama tereddütteyim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar bu renk konusunda çok kararsız kaldım gold düşünüyorum ama kulananlar bi cevap yazabilirmi nası gözüküyor güzelmi? biliyorum biraz zevk işi ama tereddütteyim
Gold değil açık bronz rengidir.Herkesin zevkine kalmış bir olay ben tavsiye ederim tatlı duruyor ama en stabili bana göre siyah ve beyaz renklerdir.

T

Tekno boy

SDN Okuru
Beyler benim siyah note 4 té çerçeveki yivli metal kısım da kararma oldu ondan sonra lollipoptan dolayi kasiyor.kızılay daki yetkilı servisé götüreyim diyorum sizce telefonun yenisi ile değişim verirler mi yada para iadesi çunku daha telefonu alalı 3 ay oldu Beyler hadi ama kimse cevap vermemiş

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
arkadaslar bende note 4 almayı düşünüyorum yalnız lg g4 le arasında kaldım aklım note 4 de daha cok yatıyo ama tavsiyelerinize iyi kötü açığım sizede bir sorum var note 4 de bildirim ışığı yokmu yani cevapsız aramada bildirim ışığı led yanmıyor mu orada kafam karıstı kullanlardan öğrenmek istedim. g4 le note 4 tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Valla bu konuda Ram kullanimi acisindan lg g4 e fazladan puan ve kamera konusunda da yarim puan daha eklenebilir diye düşünüyorum 😊
Note 4 un ekraniyla kiyaslayinca da birazcik daha onde gibi.
Bana sorarsaniz ben lg nin kare yapisini sevmiyorum. Ayrica arayuzunu de begenmiyorum. Sadece buyuk ekranda android deneyimi yasamak dumduz tablet kullabmak gibi bisey. Note 4 cok inovatif bi cihaz seveceginiz bir cok ozelligi ile bence cok kullanisli. 😊 mesela note 4 te sebeke uzerinde goruntulu konusmadan tutun her turlu adim sayar vs de var 😊s pen den soz etmiyorum bile. Note 4 te bildirim isigi var ayrica. 😊
Ve ek olarak ben note 4 te cok mutluyum. Bi sorun yasar misiniz bilmem ama kesinlikle note 4 diyebilirim guncelleme konusunda her ne kadar sikinti yaşasak da.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Beyler benim siyah note 4 té çerçeveki yivli metal kısım da kararma oldu ondan sonra lollipoptan dolayi kasiyor.kızılay daki yetkilı servisé götüreyim diyorum sizce telefonun yenisi ile değişim verirler mi yada para iadesi çunku daha telefonu alalı 3 ay oldu Beyler hadi ama kimse cevap vermemiş
Srrvise versen yenisini zor.İşlemci ve çerçeve değişirler.Para iadesi ilk 1 hafta içinde kardeş sonrası tüketici mahmemesi ile alınabilir.

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende beyaz note 4 var.Kenarlarındaki metalimsi plastiğin boyası kalkmaya başladı özellikle sarj girişinin olduğu bölge.Sizde durumlar ne?Böyle mi yoksa ben mi hor kullanmışım:blush:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bende beyaz note 4 var.Kenarlarındaki metalimsi plastiğin boyası kalkmaya başladı özellikle sarj girişinin olduğu bölge.Sizde durumlar ne?Böyle mi yoksa ben mi hor kullanmışım:blush:
Plastik değil o metal :) Metal,n üzerindeki beyaz kaplamada bende atma kulaklık girşinin orda çok ufakl 1mm kadar vardı, parlak kısımlar kararmıştı. Sonra cihazı sattım.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Aldığımdan bu yana spigen slimarmor ile kullandığım için daha üstünde çiziği bile yok [emoji28]

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Plastik değil o metal :) Metal,n üzerindeki beyaz kaplamada bende atma kulaklık girşinin orda çok ufakl 1mm kadar vardı, parlak kısımlar kararmıştı. Sonra cihazı sattım.
Kardeş bu yaz içinde kaç cihaz sattın la se :D Note 4 takasladın i6 ya i6 takasladın s6 edge ye edge takasladın i6 ya i6 yi sattın.Başım döndü bak :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kardeş bu yaz içinde kaç cihaz sattın la se :D Note 4 takasladın i6 ya i6 takasladın s6 edge ye edge takasladın i6 ya i6 yi sattın.Başım döndü bak :D
Bu cümle aynı tekerleme gibi oldu :D:D

Kâr ediyorsan problem yok ama zarar ederek bu işlemleri yapıyorsan sıkıntı büyük. Ben her sattığımdan kar ediyorum. İphone 6 64 gb'ı dışarıdan ucuza verdim gibi gözüüyor ama düşecek fiyatlar ile yine kar etmiş olacağım :D

Note 4 veya 5 bakıyorum önümüzdeki hafta sonuca bağlaycağım, note 5 ilanı pek yok o yüzden hala araştırıyorum.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Of samsung off, ver şu güncellemeyi (sanırım s6 teması vermediler ama insan güncelleme bekliyor)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
😀😀😀😀 bu forunda firsat olsada tanissak dediğim arkadaşlardan biride bu lazz kardeş. Telefon simsarı mübarek.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62

Kâr ediyorsan problem yok ama zarar ederek bu işlemleri yapıyorsan sıkıntı büyük. Ben her sattığımdan kar ediyorum. İphone 6 64 gb'ı dışarıdan ucuza verdim gibi gözüüyor ama düşecek fiyatlar ile yine kar etmiş olacağım :D

Note 4 veya 5 bakıyorum önümüzdeki hafta sonuca bağlaycağım, note 5 ilanı pek yok o yüzden hala araştırıyorum.
S5 takaslı bi i6 da bana ayarla be kardeşim 😄

B

brhmgns

SDN Okuru
:hammer:İyi güneler bendenote 4 var şöyle bir sorun yaşıyorum;

Telefonu bilgisayara usb ile bağladığımda, bağlantı sürekli kopuyor. 1 dkboyunca bile stabil kalmıyor.
FAkat bağlantı koptuğunda dahi şarj olmaya devam ediyor.
Başka kablolar ile denedim sorun aynı.
samsung s3 bağladım yine aynı sorun var.
Note 4ü başka bilgisayara bağlayabiliyorum
Sıkıntı bilgisayardaymış gibi görünüyor.
Driverlar güncel gözüküyor.
Intelin sitesinden usb driverı indirdiğimde -sanırım windows 10 olduğu için- çalışmıyor.

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldığımdan bu yana spigen slimarmor ile kullandığım için daha üstünde çiziği bile yok [emoji28]
Spigen dedniz aklımja geldi.Ben de slim armor almıştım(!) Eve geldim orjinal olduğunu gösteren kart çıkmadı ve çin malıydı.Hemen geri gittim değiştirmiyoruz dediler.Ben de spigene mail attım :lol: Sahte ürün satıyorlar diye.O 80 lira hala içimde bir acı...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S5 takaslı bi i6 da bana ayarla be kardeşim 
s5 zor yapan pek olmaz ama sen sahibine bak yapan çıkar orada :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Spigen dedniz aklımja geldi.Ben de slim armor almıştım(!) Eve geldim orjinal olduğunu gösteren kart çıkmadı ve çin malıydı.Hemen geri gittim değiştirmiyoruz dediler.Ben de spigene mail attım :lol: Sahte ürün satıyorlar diye.O 80 lira hala içimde bir acı...
Nereden almıştın ?

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış note 4 metal köşe koruyucu beyaz silikon kap birde bayan için beyaz,köşeleri gold renginde desenli içinde kartlık var birisi için getirmiştim sorun çıktığı için elimde kaldı sadece kontrol için paketlerini açmıştım uygun fiyata vericem düşünen olursa
b3d33a0f75d0675984af1aaa863d8319.jpg

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97

Az taktik ver esnaflık yapalım biraz [emoji3] [emoji3]

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
:hammer:İyi güneler bendenote 4 var şöyle bir sorun yaşıyorum;

Telefonu bilgisayara usb ile bağladığımda, bağlantı sürekli kopuyor. 1 dkboyunca bile stabil kalmıyor.
FAkat bağlantı koptuğunda dahi şarj olmaya devam ediyor.
Başka kablolar ile denedim sorun aynı.
samsung s3 bağladım yine aynı sorun var.
Note 4ü başka bilgisayara bağlayabiliyorum
Sıkıntı bilgisayardaymış gibi görünüyor.
Driverlar güncel gözüküyor.
Intelin sitesinden usb driverı indirdiğimde -sanırım windows 10 olduğu için- çalışmıyor.
Usb portunda sıkıntı var kardeş.Temassızlık var.O portu bilgisayarcıda değiştir.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış note 4 metal köşe koruyucu beyaz silikon kap birde bayan için beyaz,köşeleri gold renginde desenli içinde kartlık var birisi için getirmiştim sorun çıktığı için elimde kaldı sadece kontrol için paketlerini açmıştım uygun fiyata vericem düşünen olursa
b3d33a0f75d0675984af1aaa863d8319.jpg
O metal tarafın bende kapaklısı da var çok güzel onlar

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Az taktik ver esnaflık yapalım biraz [emoji3] [emoji3]
Mesela bak bugün media markt a gittim iPhone 6 16 gb 2400 TL ydi. Daha da düşecek. 1-2 yıl durmadan piyasayı araştır piri olursun bu işin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstanbul Beylikdüzü migros avm önünde teknosa nın outlet çadırı açılmış. Millet 3'er 3'er iPad alıyorlardı. 500 TL ye ipadler vardı. Neler neler, yakın olan bir uğrasın bence :)