Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Galeri, dosyalar ve uygulamalar. Tabi yedek geri yüklerken ios'un kendi uygulama yedeğini ve androidin kendi uygulama yedeğini kullanıyorum bilgisayarda şuan her 2 side mevcut :)
Anladım. :) Androidde uygulama yedeği alırken ne kullanıyorsunuz?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Daha önce bir yerde konuşuldu ama başka yerde mi burda mı hatırlayamadım. Turkcell 3 GB normal, 3GB de turbo internetim var hattımda, mobil veriyle bağlanıyorum ama bildirim çubuğunda hiç 3G yazdığını görmedim hep H yazıyor ve aşağı yukarı yanıp sönen ok işaretleri var. 3G yazması gerekmez mi?
]

3g yazmadigina dua et

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Polonya kurun kullanın ya Knox artmadığı sürece garantide problem yaşamıyorsunuz. Ben polonya romlu cihazı servise vermiştim kulaklık çalışmıyor diye kulaklığı değişim yaptılar ama cihazıda kontrol etmişlerdi problem olmadı.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Polonya kurun kullanın ya Knox artmadığı sürece garantide problem yaşamıyorsunuz. Ben polonya romlu cihazı servise vermiştim kulaklık çalışmıyor diye kulaklığı değişim yaptılar ama cihazıda kontrol etmişlerdi problem olmadı.
Hocam bazi uyaniklar yazilim hakkindaya girip kontrol edebiliyor cq mu c mi diye.C gorurlerse almiyorlar.Genede garanti cok onemli degil ya [emoji2] Ben cm 12.1 kurdun note 4 e akiyor cihaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam bazi uyaniklar yazilim hakkindaya girip kontrol edebiliyor cq mu c mi diye.C gorurlerse almiyorlar.Genede garanti cok onemli degil ya [emoji2] Ben cm 12.1 kurdun note 4 e akiyor cihaz.
Tamam benim ki c gözüküyordu problem olmadı. hem oraya baktılar hem batarya altındaki seri numaraya.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Cuma namazindan cikipmi verdin sen telefonu o sans nereden geldi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Notmalde samsung cnalı desteğe sordum samsung'u aradım kulaklık garanti dahilinde değil değiştirilmez dediler, servise gittim hemen yenisini verelim dediler kontrol bile etmediler çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Notmalde samsung cnalı desteğe sordum samsung'u aradım kulaklık garanti dahilinde değil değiştirilmez dediler, servise gittim hemen yenisini verelim dediler kontrol bile etmediler çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.

original kulaklık ucuzda ondan serviste çok sayıda varsa değişim önermiştir... burn in yap ses performansı mükemmel oluyor... bir SONY, PHILIPS gibi...

Reaksiyon puanı
16,128
servis iyi reklamı olacağını anlarsa teli bile değiştirebilir...

Reaksiyon puanı
16,128
[video=youtube;mGa5lLjfUUQ]https://www.youtube.com/watch?v=mGa5lLjfUUQ&app=desktop[/video]
şunları gömün da! çok mu zor? aha [ vide ] video url [/ video ] boşluk olmadan...
gt-s5360' versem servise ne verirler ki?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
5d976cf6c70f8db5af281f64ce71ace1.jpg

Bu sayfayi cevirebilecek biri var mi acaba ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
5d976cf6c70f8db5af281f64ce71ace1.jpg

Bu sayfayi cevirebilecek biri var mi acaba ?
Anladığım kadarıyla rootlamak için 5.0.1'in bootloaderını indirip kurmalısınız. Bu knox'u kaldırır supersuyu Busybox'ı bir de modifiye edilmiş bir kernel kurar diyor. Sadece N910C sürümü için bunu uygulayın diğer sürümler için bunu uygulamayın diyor
Kurulumu
Zipi indirin
Telefona yükleyin
5.0.1 bootloaderı odin ile kurup sonra telefonu recovery ile başlatın
Sonra zipi kurup telefonu yeniden başlatın.
Yanlışım varsa kusura bakmayın.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Anladığım kadarıyla rootlamak için 5.0.1'in bootloaderını indirip kurmalısınız. Bu knox'u kaldırır supersuyu Busybox'ı bir de modifiye edilmiş bir kernel kurar diyor. Sadece N910C sürümü için bunu uygulayın diğer sürümler için bunu uygulamayın diyor
Kurulumu
Zipi indirin
Telefona yükleyin
5.0.1 bootloaderı odin ile kurup sonra telefonu recovery ile başlatın
Sonra zipi kurup telefonu yeniden başlatın.
Yanlışım varsa kusura bakmayın.
Hocam yanlis anlamayin biri daha cevirsin bakalim o da ayni seyi diyorsa sonuc dogrudur.Kesin sonuca varmis oluruz hemde.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ya bu tarih oldu gençlik root lu kerneller var basın geçin stock kernelden farkı yok

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Beyler bayanlar samsung s6 daki tarayıcıyı yayınlamış pazarda 😄
Ancak henüz ülkemiz için indirilebilir değil sanırım. Umarım yakın zamanda apk si düşer internet for samsung galaxy uygulamanın adı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O yeni serilerdeki tarayıcının farklı bir özelliği mi var ki onu arıyorsunuz?