Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Mesela bak bugün media markt a gittim iPhone 6 16 gb 2400 TL ydi. Daha da düşecek. 1-2 yıl durmadan piyasayı araştır piri olursun bu işin :D
Note 5 aldım almanyadan pasaporta kaydedryim sizinle olacak ;) 1 buçuk sene sonra note 4 ün fatura bitsin ikisini satıp piyasaya girecem hadi bakalım.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Neden öyle acaba ? samsung canlı desteğe sormak lazım. Yarın hayırlısıysa note 5 i almaya gidiyorum uygun fiyata buldum 2489 TL kvk bayisi.

Ara verme vakti değil mi? Hayır holdimg sahibimisin nesin? Hatırladıklarım şunlar
İphone. 6, Galaxy S6, S6 Edge, Note 4 ve şimdi Note 5
Cidden mesleğin ne ki bu kadar para yetiştiriyorsun ayrıca data sürekli data transferi yapmak canını sıkmıyor mu?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ara verme vakti değil mi? Hayır holdimg sahibimisin nesin? Hatırladıklarım şunlar
Cidden mesleğin ne ki bu kadar para yetiştiriyorsun ayrıca data sürekli data transferi yapmak canını sıkmıyor mu?
Adam o satışlardan toplam 1 buçuk milyara yakın kâr elde ediyor.Data transferi 5 dk sını almıyordur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Data trnasferi derken yedek alıyorum diğer telefona yedek yüklüyorum ios android fark etmiyor her yerdeği her telefona yüklüyorum. Maksimum 15 dakika sürüyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Data trnasferi derken yedek alıyorum diğer telefona yedek yüklüyorum ios android fark etmiyor her yerdeği her telefona yüklüyorum. Maksimum 15 dakika sürüyor.
Bu yedek dediğiniz uygulama yedeği mi? Yedek uygulama kullanıyor musunuz? :)

ejderooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 5.0.1 Türkiye stock romu kurulu.Wifi açık 3g kapalı gece 01:00'den sabah saat 09:00'a kadar %7 veya %8 gidiyor.Aynı şartlarda wifi kapalı 3g açıkken sabaha kadar %3 veya %4 gidiyor.Herşey kapalı iken sabaha kadar %1 gidiyor.Bu arada senkronizasyon ve diğer herşey kapalı.Sadece Güç tasarrufu açık. Anlamadığım konu,Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.Belki modemdendir diye arkadaşta kalırken de denedim.sonuç orda da aynı.Hard format da attım.Polonya romunu kurdum onda da değerler aynı.Acaba bu durum sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi aynı ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu yedek dediğiniz uygulama yedeği mi? Yedek uygulama kullanıyor musunuz? :)
Galeri, dosyalar ve uygulamalar. Tabi yedek geri yüklerken ios'un kendi uygulama yedeğini ve androidin kendi uygulama yedeğini kullanıyorum bilgisayarda şuan her 2 side mevcut :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bende 5.0.1 Türkiye stock romu kurulu.Wifi açık 3g kapalı gece 01:00'den sabah saat 09:00'a kadar %7 veya %8 gidiyor.Aynı şartlarda wifi kapalı 3g açıkken sabaha kadar %3 veya %4 gidiyor.Herşey kapalı iken sabaha kadar %1 gidiyor.Bu arada senkronizasyon ve diğer herşey kapalı.Sadece Güç tasarrufu açık. Anlamadığım konu,Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.Belki modemdendir diye arkadaşta kalırken de denedim.sonuç orda da aynı.Hard format da attım.Polonya romunu kurdum onda da değerler aynı.Acaba bu durum sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi aynı ?
Aslında değil. Bu olay şu olıyor. Hangi ağın şebeke kuvveti yüksekse onda az gider. Gsm şebeke sağlamsa sinyal bulmak için uğraşmaz.

sinan0766

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 4 alcam bugün vatan bilgisayar sitesinden baktım 1900 düşmüş baktım işlemci 1.9 octa core yazıyor bi bakabilirmisiniz acaba exynosmu bu yanlış almayalım fiyata kanıp

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternetten Note 4 cihazıma 128 GB Samsung evo+ micro sd kart aldım, ama destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Destekler mi?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Pardon 64 müş baktım da
1b79f199571f05b4c29282152e4bc121.jpg

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar destekliyor. Bu tarz konulara cihazın üretici sayfasından bakın. Satış siteleri yanlış bilgiler verebiliyor.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar destekliyor. Bu tarz.
konulara cihazın üretici sayfasından bakın. Satış siteleri yanlış bilgiler verebiliyor.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
5.1 ne zaman gelicek, kesin bilgi var mı? Sözde temmuzda gelecekti. :D

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha önce bir yerde konuşuldu ama başka yerde mi burda mı hatırlayamadım. Turkcell 3 GB normal, 3GB de turbo internetim var hattımda, mobil veriyle bağlanıyorum ama bildirim çubuğunda hiç 3G yazdığını görmedim hep H yazıyor ve aşağı yukarı yanıp sönen ok işaretleri var. 3G yazması gerekmez mi?