Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Halil06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burn in yazmişsin nasil yapilacagini anlatirsan sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ARKADASLAR BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ALTTAKİ HABERİ NASIL YAPACAGIZ BILGISI OLAN VARMI

Samsung Galaxy Note 4 Android 5.1.1 güncellemesi 10 Ağustos 2015 tarihinde yayımlanmaya başladı. ABD'nin yerel operatör şirketlerinden başlayan Android 5.1.1 güncellemesi, toplamda yüzde 50 tamamlandı, ilk etapta ağırdan alıyorlar Android 5.1.1 güncellemesini. Eğer farklı yollardan Galaxy Note 4 Android 5.1.1 güncellemesini aldıysanız, farklı bir haber okuyabilirsiniz, zira Samsung Galaxy Note 4 Android 5.1.1 güncellemesinin Türkiye ayağı için 2 şüpheli tarih var. 25 Kasım ve 4 Aralık tarihleri,Galaxy Note 4 Android 5.1.1 güncellemesi için kritik tarihler, yani kısacası güncellemenin Türkiye'ye geleceği tarih aralıkları olabilir. Net konuşup, Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesi 25 Kasım'da gibi bir haber ile mahkemelik olmak istemediğimizden, şimdilik "kritik tarih" olduğunu belirtelim.
Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 güncellemesinin henüz deneme sürüşlerinde olduğunu hatırlatalım. Bazı problemler gözleniyor, henüz güncellemeler tamamlanamadığı için net bilgiler yok.
Galaxy Note 4 Android 5.1.1 güncellemesi, Türkiye'ye gelene kadar, muhtemelen Samsung 5-6 tane Galaxy tanıtacaktır, böylece kasım ayı itibariyle gözünüz "Güncelleme Merkezi"nde olsun.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Chrome işini görmüyor mu ?
Yok hem kalem uyumluluğu hem okuma modu hem de sadeliği falan kullanışlı olmasını sağlıyor. Makalelerde çeviri yaparken ya da her hangi bir şeyi bir yere aktarırken cidden şu güne kadar gördüğüm en iyib tarayıcı samsung ta.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Chrome işini görmüyor mu ?
Ben de chrome kullanıyorum. Birçok yönden iyi ancak metin girişi yaparken pano sekmesi çıkmıyor. Kendi tarayıcısında çıkıyor.
53ba8b999b5610945072468644b510f3.jpg

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ya bu 5.1.1 aslında bir yeniik getirmiyor performans ve pil için ama yinede çıkmışken insan gelsin istiyor 10 tane düşük ülkeye gelmiş avrupaya henüz açılmamış ne zaman türkiyeye gelir ve cihaz turkcell çıkışlı 5.0.1 de 20 25 gün gecikmeli almıştı turkcell olanlar bu seferde öyle olurmu sizce arkadaşlar. kısaca ne zaman gelir ve turkcell ler yine bekletilirmi?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
5.1.1 ısınma sorununu ve şarj sorununu gideren büyük bir güncellemedir.Samsungun klasik davranışıdıt türkiyeye geç vermek.Hemen yüklemek istiyorsanız 5.1.1 polonya romunu internetten yükleyip odin üzerinden kurabilirsiniz.

Turkcelle geç gelmesinin sebebi;csc kodu amerikadaki verizon,t mobile vs. gibi turkcellinde csc kodu kendine özel trc di ondan dolayı geç geldi.Ama odin üzerinden garantiyi kaybetmeden yükleme şekli bulundu o sıkıntı da kalktı.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Arkadaşlar telefonda 15 20 dakika kurcalama ile ısınan 40 41 derece sıcaklık var normal mi

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Kurcalama hangi programları kurcalamanıza bağlıdır.Nelere baktınız ?

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Internette dolaşıyorum vesaire 5 6 programı açık facebook vesaire eğer bunlar 15 dakikada başlıyor ısınmayan bu normal mi

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Telefonun üzerindeki kırılma jelatin sağ tarafından ısınmadan ötürü olsa gerek kalkmaya başladı . Hay şansıma tukureyim. Acaba yeni gelecek güncelleme ile sorun giderilir mi ki

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
indirdigim müzikleri nasil sd kartina aktarabilirim? Telefonda resim video vs. cektigim zaman direk sd kartina kayit ediyor, ama müzik indirdigim zaman telefonun bellegine kayit oluyor. Yardim ederseniz sevinirim arkadaslar.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
indirdigim müzikleri nasil sd kartina aktarabilirim? Telefonda resim video vs. cektigim zaman direk sd kartina kayit ediyor, ama müzik indirdigim zaman telefonun bellegine kayit oluyor. Yardim ederseniz sevinirim arkadaslar.
Es file Explorer kur marketten. Dahili hafızada download edilen klasörden taşıyabilirsin dd karta elle.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION]

Hemen deniyorum, tesekkür ederim.

Programsiz kaydirmanin yolunu buldum. Eee, beyin bedava olunca telefon belleginden SD kart bölümüne kaydiriliyormus :yes:

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
turkcell note 4 var rusya veya polonya romunu denicem 5.1.1 olani ama tekrar 5.0.1 donmek istiyorm 1 2 hafta denicem kisaca neyse 5.1.1 sammobileden indiririmde tr romunu nerden bulup indircm 5.0.1 olani bilen varmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim bi sorum olacak.
Note 4 ü laptopa bağlamak istiyorum. Yani ekran görüntüsünü laptopta kullanmak istiyorum. Tv için Hdtv atapter ve hdmı kablosu ile oluyor aynı düzen laptop için yarar mı? Deneyen var mı? Yoksa hiç bir şekilde note 4ü veya herhangi bir teli laptoptan göremez miyiz? Mesela pireskopta maçlar canlı veriliyor teli laptopta izlemek istiyorum. Mümkün mü?
Teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar dün note 4 aldım. Aldığımda üzerinde 4.4.4 sürüm vardı. kameranın odaklandğı açınca görebiliyordum. bgn 5,0,1 yükledim ama odaklanma özelliği gitti sanırım. Bide cabuk ısınıyor ve sarj cabuk bitiyor. Sormak istediğim su ki bu sorunlar bütün güncellenen note 4 lerde var mı yoksa sadece bende mi ? Telefonu henüz dün aldığım için pek bilmiyorum o yuzden cahil falan demezseniz sevinirim. Bide bnm telefonum hiçbir etkin uygulama yokken 2 gb ram kullanıyor sizinkide öylemi ? tesekkürler

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
merhaba arkadaslar dün note 4 aldım. Aldığımda üzerinde 4.4.4 sürüm vardı. kameranın odaklandğı açınca görebiliyordum. bgn 5,0,1 yükledim ama odaklanma özelliği gitti sanırım. Bide cabuk ısınıyor ve sarj cabuk bitiyor. Sormak istediğim su ki bu sorunlar bütün güncellenen note 4 lerde var mı yoksa sadece bende mi ? Telefonu henüz dün aldığım için pek bilmiyorum o yuzden cahil falan demezseniz sevinirim. Bide bnm telefonum hiçbir etkin uygulama yokken 2 gb ram kullanıyor sizinkide öylemi ? tesekkürler
usta 4.4.4 %10 kadar 5.0.1 e gore daha cok gidiyrdu ama dedigm gibi %10 dur yani okadardir isnmaya gelince ne yapinca isiniyor onuda belirtirsen iyi olur oyunda falansa parlaklik full se tabiki isinir normal dolasmada parlaklik full falan degl yinede isiniyosa full wipe yapmamissan bide full wipe yap hala dolasimda cok isiniyosa servise ver gerci bisey yapmazlar ama 30 gun icinde ariza varsa degisim yapiyorlar rame gelince bende 1.7 -2 gb arasi degisyor yuklu programa gore de degisiklik gosterir ama 1.7 gb den asagi olan note 4 gormedim

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
note 4 TR lolipop nerden indirirm bilen yokmu forumda ?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Telefonun belleğine kayıt olan müziklere basılı tutup 'Taşı'tuşuna basacaksın;
Sonra Sd Card'ı seçip içindeki bir dosyaya koyacaksın.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
turkcell note 4 var rusya veya polonya romunu denicem 5.1.1 olani ama tekrar 5.0.1 donmek istiyorm 1 2 hafta denicem kisaca neyse 5.1.1 sammobileden indiririmde tr romunu nerden bulup indircm 5.0.1 olani bilen varmi
5.0.1 Tr bulunmuyor,ama 4.4.4 Tr sini kurup 5.0.1 e güncelleyebilirsin.4.4.4 Tr sürümünü;

Google'a "Turkcell Note 4 Lollipop Kurma"yazarak ilk çıkan konudan 4.4.4 linkini bulup indirebilirsin.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar benim bi sorum olacak.
Note 4 ü laptopa bağlamak istiyorum. Yani ekran görüntüsünü laptopta kullanmak istiyorum. Tv için Hdtv atapter ve hdmı kablosu ile oluyor aynı düzen laptop için yarar mı? Deneyen var mı? Yoksa hiç bir şekilde note 4ü veya herhangi bir teli laptoptan göremez miyiz? Mesela pireskopta maçlar canlı veriliyor teli laptopta izlemek istiyorum. Mümkün mü?
Teşekkürler..
Mobizen adlı program ile telefonun ekranını pc'ye yansıtabilirsin.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
5.0.1 kullacılıranın tamamı bu sorunları yaşamaktadır.Bu sorun size mahsus bir durum değildir.