Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Vet_erhanyil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben bugün telefondan fotoğrafları yedeklemek için kies 3 ile telefonumu bağladığımda bana 1.8 gb boyutunda güncelleştireme var dedi 5.1.1 yükledi ama telefondan güncelleştirmelere girdiğimde güncelleştirme yok dedi.bu türkiyeye gelen sürüm değilmi sıkıntı yoktur...

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Evet türkiye ye 5.1.1 güncellemesi gelmeye başlamış hoş biz aylardır kullanıyoruz ama rootsuz kullananların gözü aydın hadi hayırlı olsun

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Ya arkadaslar cihaz tcell cikisli 5.01 gecikmeli almisdi biliyosunuzki 5.1.1 gelmis diyolar denetliyorm 5.1.1 gorunmyor turkcell olupda alan varmi aranizda yoksa yine gecmi verecekler 5.1.1 nasl yukleyen varmi TR romunu bide arayuzde degisiklik veya tema falan gldimi ?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Tema falan yok dostum bir kaç değişiklik smart Manager vs performans güncellemesi

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
merhaba arkadaşlar ben bugün telefondan fotoğrafları yedeklemek için kies 3 ile telefonumu bağladığımda bana 1.8 gb boyutunda güncelleştireme var dedi 5.1.1 yükledi ama telefondan güncelleştirmelere girdiğimde güncelleştirme yok dedi.bu türkiyeye gelen sürüm değilmi sıkıntı yoktur...
Evet türkiyeye gelmiş aylar sonra

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Ya arkadaslar cihaz tcell cikisli 5.01 gecikmeli almisdi biliyosunuzki 5.1.1 gelmis diyolar denetliyorm 5.1.1 gorunmyor turkcell olupda alan varmi aranizda yoksa yine gecmi verecekler 5.1.1 nasl yukleyen varmi TR romunu bide arayuzde degisiklik veya tema falan gldimi ?
4.4.4 turkcell note 4 lerede 5.0.1 gelmediydi csc kodu farklı diye.Polonya 5.1.1 kur

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Evet arkadaşlar rootsuz tayfa kies ile guncelleyebilir. Ben de az önce 5.1.1 e geçtim. Telefonun performansı ciddi şekilde iyileşti. Tavsiye ediyorum 😊

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Güncellemeyi ota'dan yükleyebilen. Var mı yav?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
eRobot romunda olanlar [emoji4] [emoji57] [emoji377]

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Tek bi sorun var şu an gözüme çarpan. Kilit ekranından geçişte animasyon yok kütük gibi açılıyo ana menü. 😊
Hep bi şey eksik güncellemelerde 5.0.1 de de arkaplandaki uygulama menüsüne girerken kütük gibi ve geç giriyordu

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Tek bi sorun var şu an gözüme çarpan. Kilit ekranından geçişte animasyon yok kütük gibi açılıyo ana menü. 😊
Hep bi şey eksik güncellemelerde 5.0.1 de de arkaplandaki uygulama menüsüne girerken kütük gibi ve geç giriyordu
Hep öyleydi zaten

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Benim cihaz cq turkcell alinma kies bagladm ayarlardn bakdm fln guncelleme gorunmuyor acaba sizin cihazlarda Cq mu yoksa bnm cihaz turkcell diye yine geçmi alacak

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Benim cihaz cq turkcell alinma kies bagladm ayarlardn bakdm fln guncelleme gorunmuyor acaba sizin cihazlarda Cq mu yoksa bnm cihaz turkcell diye yine geçmi alacak
Turkcellin csc kodu yani ülke kodu farklı o yüzden daha geç alacaksın.Hiç uğraşma odinden 5.1.1 polonya kur garanti gitmez merak etme

gamsız05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her telefonda yeni bir rom kurulduğunda kısa bir dönem pil çabuk tükenir.Pil kendini kalibre eder. Zamanla pil performansı yükselir.

Langsuyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne smart swicth ne kies nede ota hiçbirinden güncellenmiyor. kies ve smart swicthde güncelleme görünüyor ama ordada hata veriyor güncellemiyor

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok 5.0.1 de kilit ekranından ana menüye animasyonlar geçiyordu.
Gelistirici seçeneklerinde animasyonlar ile ilgili alan vardı. Genelde 1x,1.5x,0.5x gibi değerlerle değiştirebiliyoruz. Oradaki animasyondan alanından biri 0 olmuş olabilir.

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar

Benim telefonum sm n910h. Bugün bana da güncelleme gelmiş ve yaptım. Herkes kiesle yapın yazıyor. Kies nedir? Nasıl yaparız? Hadi nasıl yapıldığını int.netten öğrenirimde, neden kies yapıyoruz? Ben normal güncelledim bi sorun gözükmüyor. Zaten telefonu aldımdan beri (kasım 2014) hiçbir sorun yaşamadım. Kies muhabbetini bilen biri açıklarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

torice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar

Benim telefonum sm n910h. Bugün bana da güncelleme gelmiş ve yaptım. Herkes kiesle yapın yazıyor. Kies nedir? Nasıl yaparız? Hadi nasıl yapıldığını int.netten öğrenirimde, neden kies yapıyoruz? Ben normal güncelledim bi sorun gözükmüyor. Zaten telefonu aldımdan beri (kasım 2014) hiçbir sorun yaşamadım. Kies muhabbetini bilen biri açıklarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
N910cq yani tr telefonlara OTA dan güncelleme gelmedi. Yani telefon kendi kendine günceleme var demiyor. Samsung un bu telefonlar için vermiş olduğu yedekleme uygulaması ile yani Kies ile baktığımızda güncelleme var diyor ve öyle yukleyebiliyoruz. Yani telefonu usb ile bilgisayar bağladık güncellemeyi kies üstünden yükledik. Şuan için başka şekilde yüklenmiyor.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
N910cq yani tr telefonlara OTA dan güncelleme gelmedi. Yani telefon kendi kendine günceleme var demiyor. Samsung un bu telefonlar için vermiş olduğu yedekleme uygulaması ile yani Kies ile baktığımızda güncelleme var diyor ve öyle yukleyebiliyoruz. Yani telefonu usb ile bilgisayar bağladık güncellemeyi kies üstünden yükledik. Şuan için başka şekilde yüklenmiyor.
Beklersek OTA ile de gelecek ama di mi?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Selam arkadaşlar

Kies samsung'un eski dosya transferi ve güncelleme uygulamasıdır.Apple ın itunesi samsung un kies i mantığı