Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Merhaba ben de 2 haftalik note 4 kullanicisiyim da note 5in arayuzu cok hosuma gitti ama samsung malum guncelleme ozurlu. Bu yuzden merak ediyorum note 4 5.1.1 yani note 5 arayuzunu alir mi ? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum ☺
Samsung vermeyeceğini açıklamış...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 4 piyasaya çikacagi zaman lollipop tanitilmisti. Ve note 4 kitkat 4.4.4 ile geldi ve kitkatla gelmesine ragmen kendine has bir touchwiz i vardi. Lollipop dagitilmaya baslandi kac ay sonra note 4e verdiler ve su anki arayuz yeni cikan modeller haric tum eski modellerle ayni arayuz hic hir ozelligi yok. S6 ve s6 edge okuz gihi guncelleme aldi bize hala 5.1.1 gelmedi. Gelsede ne yeni touchwiz gelecek ne de yeni bir ozellik. Sadece iyilestirme. Sıkı bir samsung fani olsamda ilk defa bir telefonunu almakta pismanim. Bu kadar bir telefon dislanmazdi. Hani su an note 4e yeni arayuz verirsek note 5 satmaz diye korkuyorlar ya. Hani donanim olarak hala ust seviye olan bir telefon ya note 4.. iste boyle yaptiklari icin bircok kisi samsungu birakti ve birakmaya devam ediyor. Yazik... keske almasaydim bu telefonu...

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 4 910c poland 5.1.1 güncellemesi çıktı. şu an ota yoluyla yapılabiliyor.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Sadece smart manager ve bir kaç iyileştirme benden size tavsiye telefondan keyif almak için custom rom kullanın glamour rom yeni güncelleme yayınladı bi kaç hatası var ama baya güzel olmuş tavsiyemdir kullanın

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
751be8c28af62061f71be5df5f592e9b.jpg
fcad712808d80061a93ad515227e9324.jpg
3cf72822518ab8cd8bf91011206b527d.jpg
e96e094f3c5e7c7cf6c6010308bc40da.jpg

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97

nortoon360

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Russian rom diye paylaşılmış o yüzden fark etmeyen arkadaşlar için yeniden gündeme getirelim herkes faydalansın istedim.
Rica ederim.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hocam hatta sorun oluyormu ?

Şarj nasıl gidiyor ?

S pen çalışıyor mu ?
Şarjı çok denemedim ama bariz bi takım hatlar mevcut polonya 5.1.1 e dönüş yaptım gördüğüm hatalar parmak izi çalışmıyor hava durumu hata veriyor arama ayarları kısmında hata var temalar bu ülkede desteklenmiyor diyor kamera ön kamera 2 megapixel değişmiyor Vs

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bu telefonu almaya niyetliyim fakat herkesin en son bakacağı özelliklerden biri olan ses kayıt benim için önemli.Üniversitede dersteyken ses kaydı yaparken nasıl verim alabilirim?Deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar ben bu telefonu almaya niyetliyim fakat herkesin en son bakacağı özelliklerden biri olan ses kayıt benim için önemli.Üniversitede dersteyken ses kaydı yaparken nasıl verim alabilirim?Deneyimi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

Iyi verim alırsın test edildi :) 3-4 metre arkadan net bir ses kaydı alabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsungun note 4le ses kayıt konusunda başarılı olduğunu duymuştum yine de bir sorayım dedim.Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinn :) Son bir sorum var uzun kullanımda problem yaratır mı?Malum öğrenci olunca sürekli değiştirilmiyor telefon :D

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar merhaba note 4 te mesaj yazarken otomatik düzeltmeyi kapatmak istiyorum ama kapatıncada üstte çıkan kelimeler gidiyor nasıl yapabilirim daha önce yapmıştım ama lolipopta yapamıyorum çok can sıkıcı bir durum yardımcı olursanız çok sevinirim

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şarjı çok denemedim ama bariz bi takım hatlar mevcut polonya 5.1.1 e dönüş yaptım gördüğüm hatalar parmak izi çalışmıyor hava durumu hata veriyor arama ayarları kısmında hata var temalar bu ülkede desteklenmiyor diyor kamera ön kamera 2 megapixel değişmiyor Vs

hocam bende de aynı sorun vardı factory/ wipe yaptıktan sonra 4 parçalı romun tüm parçalarını kurun tüm sorunlar gidiyor ve stabil çalışıyor dün geceden beri kurcalıyorum. sıkıntı yok

ayrıca 5.0.1 de şarj benim için baya sorun olmuştu telefon ekran kapalıyken bile baya şarj yiyordu. 5.1.1 de telefon sürekli elimde ve şarj gayet iyi

sinan0766

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bi sorum olacaktı ;
ben note 4 almayı düşünüyorum herşeyi hakkında bilgiye ulaştım ama bir tek hoparlöründen kimse bahsetmemiş sesi nasıl güçlü çıkıyormu ? ben lg g3 kullanıyorum şuan 1 watt hoparlör var htc kadar olmasada çok güçlü çıkıyor.
cevaplarsanız sevinirim.
bide heryerde 2000, hepsiburadada 1850 tl ye koymuşlar alınırmı acaba

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
selam bi sorum olacaktı ;
ben note 4 almayı düşünüyorum herşeyi hakkında bilgiye ulaştım ama bir tek hoparlöründen kimse bahsetmemiş sesi nasıl güçlü çıkıyormu ? ben lg g3 kullanıyorum şuan 1 watt hoparlör var htc kadar olmasada çok güçlü çıkıyor.
cevaplarsanız sevinirim.
bide heryerde 2000, hepsiburadada 1850 tl ye koymuşlar alınırmı acaba

2000 e alınmaz. 1850 düşünülür.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Tema çalışıyor.Şuan kullanıyorum.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar merhaba note 4 te mesaj yazarken otomatik düzeltmeyi kapatmak istiyorum ama kapatıncada üstte çıkan kelimeler gidiyor nasıl yapabilirim daha önce yapmıştım ama lolipopta yapamıyorum çok can sıkıcı bir durum yardımcı olursanız çok sevinirim
Düzelticiyi kapatman lazım.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Düzelticiyi kapatman lazım.
kardeşim düzeltici derken öngörücü yazı diye birşey var onuda kapatınca bu sefer üstte çıkan kelimeler gidiyor. açınca da bütün kelimeleri düzeltiyor sürekli bildiğin çin işkencesi yani

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tema çalışıyor.Şuan kullanıyorum.
bende rusya romu vardı ona 5.1.1 güncellemesi geldi ama tema desteği falan yok en çok istediğim özellikti fakat gelmedi yanlışın olmasın

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Ayarlar/ Dil ve giriş/samsung klavye/otomatik olarak değiştir'i kapat.
Öngörücü yazı açık olacak ama boşluk veya notaya bastığında kelimeyi otomatik değiştirmeyecek.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
kardeşim düzeltici derken öngörücü yazı diye birşey var onuda kapatınca bu sefer üstte çıkan kelimeler gidiyor. açınca da bütün kelimeleri düzeltiyor sürekli bildiğin çin işkencesi yani

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende rusya romu vardı ona 5.1.1 güncellemesi geldi ama tema desteği falan yok en çok istediğim özellikti fakat gelmedi yanlışın olmasın
Ben custom romdan bahsettim tema konusunu.Konuyu dikkatli okursanız ne konuştuğumuzu anlarsınız [emoji4].Öngörücü ayarlarının içine dikkatlice bak bulursun.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ayarlar/ Dil ve giriş/samsung klavye/otomatik olarak değiştir'i kapat.
Öngörücü yazı açık olacak ama boşluk veya notaya bastığında kelimeyi otomatik değiştirmeyecek.
kardeşim [MENTION=49916]kenji[/MENTION] çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi yaptım oldu büyük sevap işledin....:):)daha önce yapmıştım ama romu yükledikten sonra bir türlü yapamadım... benim kafa hep öngörücü yazıdaydı otomatik olarak değiştir yazısını hiç görmedim bile

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
5.1.1 yükleyenler memnun mu?

Ben yükledim 5.1.1 i bence mükemmel olmuş performansta gözle görülür bir iyileşme var 5.0.1 deki takılmalar hiç yok ısınma da çok bariz bir iyileşme var eskisi kadar ısınmıyor pil performansı ise mükemmel hiç elimdem düşmemesine rağmen tam günü çıkarıyor 5.0.1 de günde 3 sefer şarj ettiğim oluyordu... arayüze gelicek olursak tema desteği olsaydı fena olmazdı ama telefon o kadar stabil ki tema falan aramıyor insan ram kullanımı da 65-75 civarında gayet iyi ve smart manager bence mükemmel bir programve samsungun yaptığı en iyi şeylerden biri (clean master ve grenify vb programların birleşimi smart managerden sonra ikisini de sildim) her ne kadar yeni aryüzü vermemiş olsada samsungu ilk defa takdir ettim