Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
FACEBOOK YORUM SORUNU...
Feyste kendi veya başkasının paylaşımına yaptığım yorumu düzenleyemiyorum.
Yorumun üzerine basılı tuttuğumda bir an gri zemin oluyor sonra beyaza dönüyor ama menu açılmıyor.
Feys son sürüm veya önceki hatta fabrika sürümü dahi olsa aynı.
Kitkat 4.44

Fikri olan var mı?

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Root hakkında bilgisi ve deneyimi olan biri var mı note 4 ile ilgili 😊 Bi kaç şey merak ediyorum. Yardımcı olabilecek biri olursa sevinirim.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Knox sayacı olayını yaşamadan root yapabilir miyim ?
Unroot yaptığımda eskisi gibi devam eder mi her şey?
Garanti dışı kalır mı telefon gibi sorular.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Knox sayacı olayını yaşamadan root yapabilir miyim ?
Unroot yaptığımda eskisi gibi devam eder mi her şey?
Garanti dışı kalır mı telefon gibi sorular.
Knox sayacini şuan Note4 te devre dışı bırakamazsın. Root yaptığın zaman mutlaka Knox 1 olacak. Unroot yapsanda Knox eski haline gelmeyecek hala 1 olarak kalacak. Yabancı forumlarda bazı samsung cihazları için Knox sıfırlama var ama ben denemedim.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Knox sayacini şuan Note4 te devre dışı bırakamazsın. Root yaptığın zaman mutlaka Knox 1 olacak. Unroot yapsanda Knox eski haline gelmeyecek hala 1 olarak kalacak. Yabancı forumlarda bazı samsung cihazları için Knox sıfırlama var ama ben denemedim.
Tek isteğim s6 tarayıcısıni yukleyebilmek ama garantimi de yakmak istemiyorum. Anlaşılan pek mümkün değil 😊
Teşekkürler.

Rascal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar note 4'mü almalıyım yoksa note 5'mi yada beklesemde fiyatı düşüncemi alsam??

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar geçmişte samsung servisle yaşadığım sorunları belki hatırlarsınız. Tüketici hakem heyetine vermiştim. Bedel iadesi kararı çıktı. Karar elime ulaşmadı ayrıca 15 hün kadarda samsungun itiraz edip etmeyeceğini bekliyeceğim. Olurda sorun çıkmazsa note 5, note 4, s6 hangisini tavsiye edersiniz. 32 gb hafıza yetiyor. Pil konusu kafamı karıştıran nokta.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar geçmişte samsung servisle yaşadığım sorunları belki hatırlarsınız. Tüketici hakem heyetine vermiştim. Bedel iadesi kararı çıktı. Karar elime ulaşmadı ayrıca 15 hün kadarda samsungun itiraz edip etmeyeceğini bekliyeceğim. Olurda sorun çıkmazsa note 5, note 4, s6 hangisini tavsiye edersiniz. 32 gb hafıza yetiyor. Pil konusu kafamı karıştıran nokta.
Kendi fikrimi söylüyorum note serisinden şaşma. 4mü 5mi dersen şuan bence note 4 fiyat-performans bakımından daha mantıklı. Tabi senin zevklerin önemli ben note 5 ve s6 daki cam yerine note 4ün arkasındaki deri görünümünü daha çok seviyorum

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar note 4 şebeke problemine çözüm bulan varmı
Var. Vodafone u aradım bi güzel döşedim şuan normal görüşmelerde mobil veride canavar. Hatta denemek için youtube dan 4k video açtım tek bi takılma olmadı (tavsiye etmem 4 dakikada 1gb gitti) [emoji3] [emoji3]

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Note 4 güzel cihaz.Lakin Samsung giriş, orta, yüksek seviye telefonlarının birçoğuna 5.1.1 güncellemesini verdi.Note 4'e bildiğin üvey evlat muamelesi yapıyor.Yeni touchwiz arayüzü de gelmeyecek.Sony Xperia Z2 kullandım geçen gün.5.1.1 yüklü idi.Kaç senelik cihaz.Note 4 daha yeni sayılır ama güncelleme olayında yok gibi.Yabancı forumlarda bile Samsung'un Note 4'e neden böyle davrandığı tartışılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Ben Led'li kılıf aldım note 4 üm için. Yanındaki kart koyma yerine akbilimi koyunca kılıf ötmeye başlıyor. Kullanan varsa deneyebilir mi lütfen :(

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Şuan kendimi duzeltiyorum rootsuz sistem klasörüne erişim sağlayan bi uygulama vardı xfile tarzı bir ismi vardı tam hatırlayamadim bir bildiğim o uygulama var
Evet öyle bi şey var ancak yanılmıyorsam sadece goruntuleyebiliyorsunuz değişiklik yapmak için yine root gerekiyor. 😊

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Note 4 güzel cihaz.Lakin Samsung giriş, orta, yüksek seviye telefonlarının birçoğuna 5.1.1 güncellemesini verdi.Note 4'e bildiğin üvey evlat muamelesi yapıyor.Yeni touchwiz arayüzü de gelmeyecek.Sony Xperia Z2 kullandım geçen gün.5.1.1 yüklü idi.Kaç senelik cihaz.Note 4 daha yeni sayılır ama güncelleme olayında yok gibi.Yabancı forumlarda bile Samsung'un Note 4'e neden böyle davrandığı tartışılıyor.
Aynen. Note 5 in yazılımı yeni touchwiz i çok beğendim. Yakışmış note cihazına yeni touchwiz. Gerçekten note 4 e bu güncellemenin gelmemesi çok can sıkıcı. Ayrıca ben kit kat ile çektiğim videoların daha kaliteli olduğuna kanaat getirdim. Note 4 e güncelleme şart ancak 5.1.1 gelse bile bunlarla alakası olmayan bir güncelleme gelecek. Yani note 5 teki yazılım detaylarını düşünecek olursak en az 1 yıl beklemek durumundayiz o da verirlerse...
Maalesef Samsung'un bence korkusu bu note 4 e note 5 teki yazılımı verirsek note 5 satamayız mantığı. Ama başardılar ben düşünüyorum 5 e geçmeyi. Çünkü şu eksik keske note 4 te bu olsaydi diye düşündüğüm yazılımsal ayrıntılar onda mevcut. Ardından bi 3 4 yıl telefon değiştirmem gerekmez diye düşünüyorum.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 5 almanı tavsiye ederim.S6 değmez.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 4 e 5.1.1 n910s için gelmiştir.Yeni arayüz s cihaz için gelmiştir,note serisine gelmemesi normal bir olaydır.

BatuHK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba. Ben Led'li kılıf aldım note 4 üm için. Yanındaki kart koyma yerine akbilimi koyunca kılıf ötmeye başlıyor. Kullanan varsa deneyebilir mi lütfen :(
Ben de ledli kılıf kullanıyorum, kılıfa aslında çipli kart koyulmaması öneriliyor. Kılıfın sol altındaki jelatinde de simgesi var. Ama "ötüyor" derken ne demek istedin anlamadım. Kapaktaki ledler mi hareket ediyor? Telefon mu ötüyor? 😀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ben de 2 haftalik note 4 kullanicisiyim da note 5in arayuzu cok hosuma gitti ama samsung malum guncelleme ozurlu. Bu yuzden merak ediyorum note 4 5.1.1 yani note 5 arayuzunu alir mi ? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum ☺

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Merhaba ben de 2 haftalik note 4 kullanicisiyim da note 5in arayuzu cok hosuma gitti ama samsung malum guncelleme ozurlu. Bu yuzden merak ediyorum note 4 5.1.1 yani note 5 arayuzunu alir mi ? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum ☺
Valla aynı hayır haberi ben de 4 gözle bekliyorum. O arayüz buraya gelmeli. 😊😊