Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Reaksiyon puanı
16,128
Bizim telefona yüklediğimiz resimler falan silinmiyor demi
hafıza kartı dışındaki herşey uçar telefon kutudan çıktığı ilk günkü haline gelir sildiğin stok oyun,program geri gelir benim dark evopad 3g m7220'de teknobiyotik uygulaması,fruit ninja,okey mokey vardı onları silerim wipe data onların olduğu haline sokardı...

mertceyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler turkcell Den alan arkadaşlar varsa güncellemeyi beklemesinler samsung servisinden 2 saate guncelliyorlar telefonu. Ama şunu söyleyeyim turkcell uygulamaları hala yüklü oluyor kurtulamiyorsunuz turkcell uygulamalarından.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Beyler turkcell Den alan arkadaşlar varsa güncellemeyi beklemesinler samsung servisinden 2 saate guncelliyorlar telefonu. Ama şunu söyleyeyim turkcell uygulamaları hala yüklü oluyor kurtulamiyorsunuz turkcell uygulamalarından.

Yok öyle bisey suanda banada oyle dediler gittim servise servis daha sistemlere lollippp gelmedi cuma yada haftaya ptesi gelir dedi musteri hizmetlerine soyledm olabilir ozaman imei bekleyin dedi bizde bekliyoruz servislerede gelmemis

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu güncellemeyle birlikte s6daki tema özelliği gelecek diyolardı benmi bulamıyorum yoksa koymamışlarmı

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Şu kılıftan sipariş geçtim. Cihazı kılıfsız kullanıyordum ama parlak kısımlar çok çiziliyor, rahatsız etmeye başladı. Bu kılıfa başka kullanan var mı? Nasıl duruyor? http://www.pdateknoloji.com/samsung-galaxy-note-4-sgp-spigen-ultra-hybrid-metal-slate_47743.html

Bende spigen'in bu kılıfını sipariş verdim bugun elime ulaşır büyük ihtimalle. http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-kilif-spigen-gumus-cam-P57610602

Spigen in ürünleri çok kaliteliymiş yani baya araştırarak sipariş verdim güven rahatlığıyla o kılıfı kullanın yani :)

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende spigen'in bu kılıfını sipariş verdim bugun elime ulaşır büyük ihtimalle. http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-kilif-spigen-gumus-cam-P57610602

Spigen in ürünleri çok kaliteliymiş yani baya araştırarak sipariş verdim güven rahatlığıyla o kılıfı kullanın yani :)

Cihazı kalınlaştırmasın yeter benim için :) Şık duruyor da bakalım gelince göreceğiz artık. Bir de şunu aldım ki çok hoşuma gitti 64GB olanı sipariş verdim. Belki işine yarayan çıkabilir :) http://www.pdateknoloji.com/kingston-16gb-dt-micro-duo-usb-3-0-otg-bellek-dtduo316gb_48132.html

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95

1. si bu kılıf sahte , 2.si Tough Armor görüntü bakımından Neo Hybrid Aliminium dan kötü . Spigen kılıf alacaksanız ya kendi sitesi üzerinden ya da sitede orjinal ürünlerin satıldığı mağaza listelerinde ki mağazalardan alın.

pr_01_889_max.jpg

Kullandığım kılıf bu . Neo Hybrid

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cihazı kalınlaştırmasın yeter benim için :) Şık duruyor da bakalım gelince göreceğiz artık. Bir de şunu aldım ki çok hoşuma gitti 64GB olanı sipariş verdim. Belki işine yarayan çıkabilir :) http://www.pdateknoloji.com/kingston-16gb-dt-micro-duo-usb-3-0-otg-bellek-dtduo316gb_48132.html
Aynı Flash Belleğin 16 gb lığını kullanıyorum ve bana yetiyor :mrgreen: Gayet kullanışlı ve hızlı .Tavsiye ederim.

kndogruer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1. si bu kılıf sahte , 2.si Tough Armor görüntü bakımından Neo Hybrid Aliminium dan kötü . Spigen kılıf alacaksanız ya kendi sitesi üzerinden ya da sitede orjinal ürünlerin satıldığı mağaza listelerinde ki mağazalardan alın.

pr_01_889_max.jpg

Tough armor arkadaki açılır tırnaktan dolayı daha kullanışlı.
Zevkler ve renkler :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90

pr_01_889_max.jpg

Aynı Flash Belleğin 16 gb lığını kullanıyorum ve bana yetiyor :mrgreen: Gayet kullanışlı ve hızlı .Tavsiye ederim.
Kılıf 2 saat önce ulaştı bana . Sahtemi , orjinalmi bilemiyorum ama süper bir kılıf olduğunu söyleyebilirim. Arkadaki tırnağıda çok hoşuma gitti masaya koyup film , oyun vb izlenip oynanabiliyor. Yani kılıf çok sağlam açıkçası ben sahte olduğunu düşünmüyorum eğer sahteyse bile orjinali ile 1 e 1 aynıdır diyebilirim.
Ayrıca o sizin gösterdiğiniz kılıftanda almak istedim ve yorumlara baktığımda kılıfın arkasının çok çabuk çizildiğini söylemişler ondan onu tercih etmedim.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Kılıf 2 saat önce ulaştı bana . Sahtemi , orjinalmi bilemiyorum ama süper bir kılıf olduğunu söyleyebilirim. Arkadaki tırnağıda çok hoşuma gitti masaya koyup film , oyun vb izlenip oynanabiliyor. Yani kılıf çok sağlam açıkçası ben sahte olduğunu düşünmüyorum eğer sahteyse bile orjinali ile 1 e 1 aynıdır diyebilirim.
Ayrıca o sizin gösterdiğiniz kılıftanda almak istedim ve yorumlara baktığımda kılıfın arkasının çok çabuk çizildiğini söylemişler ondan onu tercih etmedim.
Dediğim gibi yorumlara nerden baktınız bilmiyorum. Sahte ürünlerde çabuk deforme oluyor. Orjinal Tough Armor veya Neo Hybrid Metal 99,90 TL ' den satılıyor. Orjinal faturalı ve garantili.Kutunun içinden böyle bir kağıt çıkması gerekiyor ve o kağıtta yazan kodu spigen sitesinden orjinalliği belgelemek için kullanıyorsunuz.Bu arada telefonu hunharca kullanıyorum ama en ufak bir çizik yok kılıfta hatta 2 metreden daha yüksekten beton zemine çakılmasına rağmen . Nazar değmesin sağlam ürün yapmışlar vesselam.

8g0ODn.jpg

YB2yr2.jpg

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar lollipopdan sonra cihaz nasil oldu ? Performans ilerledimi yoksa dustumu ? Sikayet eden bi arkadas vardi ondan sordum.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaslar lollipopdan sonra cihaz nasil oldu ? Performans ilerledimi yoksa dustumu ? Sikayet eden bi arkadas vardi ondan sordum.
Bence performans arttı. Yani tepkimeler süper diyebilirim. Tıkladığım an direk açılıyo herşey yada çıkıyor. Yani kısacası bu lolipop bi harika :thumbup1:

[MENTION=375683]BadBoy8154[/MENTION]
Yani dediğim gibi ben zaten bunun imitasyon olduğunu bilerek sipariş verdim ama umduğumdan daha fazlasını buldum diyebilirim. Yani gerçeği ile neredeyse 1 e 1 aynısı çok rahat ve sağlam. Sağlamlık testide yaptım 1 metreden mermere 2-3 kere yere attım hiçbir sorun yok :D Yani eğer 100 TL falan vermek istemeyipte ucuza sağlam kılıf almak isteyen arkadaşlar varsa bunu tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 9973
Ekli dosyayı görüntüle 9974
Ekli dosyayı görüntüle 9975

Ekli dosyayı görüntüle 9977Tipide fena değil hoş duruyor :)

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardes bu kilifin adi ne cok guzelmis hayirli olsun yeni almissin galiba.suan gordugum en iyi note 4 kiliflarindan birisi metal bu arada dime bide cok kalin gosteriyomu telefonu

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kardes bu kilifin adi ne cok guzelmis hayirli olsun yeni almissin galiba.suan gordugum en iyi note 4 kiliflarindan birisi metal bu arada dime bide cok kalin gosteriyomu telefonu
Kılıf bu . http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-kilif-spigen-gumus-cam-P57610602
Valla kılıfın arkası metalmi tam anlayamadım ama malzeme kalitesine baktığımda şuana kadar bukadar sağlam kılıf görmedim diyebilirim ben fiyatına göre çok memnun kaldım.

Açıkçası note 4 normalde ince bir telefon ve bu kılıf onu biraz daha kalınlaştırıyor. Bence görüntü olarak çok hoş duruyor tabi bu benim fikrim.

Çok para vermek istemiyorsanız bu kılıfı tavsiye ederim sipariş verdikten 2 gün sonra elime ulaştı sorunsuz ve 1 adet ekran koruyucusuda hediye verdiler :D Ama dandik ekran koruyuculardan değil baya kalın bişey.

serox1334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben 5.0.1 den Türkiye 4.4.4 e odin ile geçtim, şuan Türkiye 5.0.1 güncellemesi geldi onu indiriyorum. :)
58W465.png

Kardeşim ben odin ile 4.4.4 ü yükledim ama telefon açılmadı samsung yazısı sürekli gelip giddiyordu mecburen yine polonya 5.0.1 i yükledim... neden böyle oldu anlamadım... nasıl geçerim yardımcı olursanız çok sevinirim..

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Kardeşim ben odin ile 4.4.4 ü yükledim ama telefon açılmadı samsung yazısı sürekli gelip giddiyordu mecburen yine polonya 5.0.1 i yükledim... neden böyle oldu anlamadım... nasıl geçerim yardımcı olursanız çok sevinirim..

daha once bende note 2 vardi bendede öyle olmustu recoveryden full wipe yapmistim açilmisti denemeni tavsiye ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Wipe yapmamışsn.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba ben birkac gun once Note4 e 5.0.1guncellemesi yukledim. Genel olarak guzel fakat bildirimler sıkıntı. Whatsapp bildirimleri özellikle geldiginde bildirim cubugu yerine direkt ekranda mesaj icerigi gözüküyor. düzeltme yolu var mıdır? Yoksa böyle kullanmaya mahkum muyuz?
Ayrica butun bildirimler de kilit ekraninda siralaniyor.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Nende neo hybrid kullanıyorum. Daha önce s4 de de aynı kılıfı kuĺandım. Tek geçerim şaşmam. Şaştırmam. Telefon kabalaşıyor ama olsun içim rahat. Kefilim kıkıfa. Note 4 de tek kötü tarafı parmağım biraz büyük ondan sebep arka srnsörler okuyamıyor