dün ihtibariyle bende 5.0.1 yükledim note 4 üme gayet iyi olmuş ve hizlandiğini farkettim cihazin herkeze tavsiye ederimvalla 5.0.1 ile bir günü geçirdim. Arkadaşlar...
Kablosuz bağlantılar hariç herşey açık. çalıştığım kurum sınırları içerisinde sinyaller baya düşük hiç wifi kullanmıyorum bunlara rağmen 13 saati geçti şimdi %14 de sarj...
Performans ise harika arkadaşlar. Temiz bir kurulum yaptım. Hiç bir hatayı almadım şimdiye kadar ...
şiddetle tavsiyedir ...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
BEN TEK BATARYA KULLANIYORUM BENDE HER HANGİ Bİ SIKINTI YOK. SENDE OLAN SIKINTIDA BÜYÜK İHTİMALLE ALDIĞIN 2Cİ BATARYADADIR. ORJİNAL BATARYAYI KULLANMANI TAVSİYE EDERİM.Arkadaşlar merhaba ben cihazi yaklasik 3 aydir kullanıyorum bir de orjinal batarya almistim sarj etme kutusuyla beraber. Bazen sonradan aldigim batarya takili iken sarj yuzde 45-40 arasinda telefonun ekrani siyah oluyor ve hiçbir komuta cevap vermiyor, bataryayi cikarip takınca düzeliyor. Telefonla gelen bataryada böyle bir sıkıntı yaşamadım, 2 batarya kullanip da bu sorunu yaşayan var mi? Bir çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum, teşekkürler.