Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar NOTE 4 için yeni sürümün ne zaman geleceiğinden biligisi olan varmıdır?

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşlar NOTE 4 için yeni sürümün Türkiye'ye ne zaman geliceğinden bilgisi olan varmıdır??

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkdaşlar NOTE 4 için yeni sürümün Türkiye'ye ne zaman geliceğinden bilgisi olan varmıdır??
Herhangi bir bilgi yok Polonya sürümü kullanın TR için yayınlandığında Kies 3 ile orjinal sürümü yükleye bilirsiniz. Beklemenin bir mantığı yok. Odin ile yükleme yapın cihaz garanti problemde çıkarmayacakyır. ..

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O servisle epey ugrasan bendim. En son 2. kes servise girisinde servis teknisyeni tarafindan degisim onayi icin islem baslatildi. Ancak genel merkezden reddedildi. Cihazi aldim 10 gundur sorun yok. Tabi bu arada ihtar mektuplarimi gonderdim ayipli mal olarak. Dosyamida hazirladim. Ilk tekrarinda servise goturecegim. Eminim yine hata yok denilip yazilim guncellenecek. Tabi elimde ayni hatadan sebep 3. Defa servise viria fiside olacak ve direk tuketici hakem heyetine konuyu tasiyacagim. Hem cihazi kullanacam hemde dava acacam. %90 kazanirsin diyorlqr.
Hocam baktım da bu sorun çok fazla dile getirilmiş. Yabancı kaynaklar 10 problem ve çözümü şeklinde rehber hazırlamışlar ve bu problem de listede var. Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Tabi bu kadar para verilip alınan cihazda bunları yaşamak kabul edilebilir değil. Bir süre daha bekleyeceğim. Hafıza kartı ve tüm wipe işlemlerini yapıp tekrardan test edeceğim. Üretici yazılım kurtarmayı denemedim belki o çözüm olabilir.

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herhangi bir bilgi yok Polonya sürümü kullanın TR için yayınlandığında Kies 3 ile orjinal sürümü yükleye bilirsiniz. Beklemenin bir mantığı yok. Odin ile yükleme yapın cihaz garanti problemde çıkarmayacakyır. ..
sammobile den indircem ama hata veriyo başka site veya kanal varmıdır?

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Hocam baktım da bu sorun çok fazla dile getirilmiş. Yabancı kaynaklar 10 problem ve çözümü şeklinde rehber hazırlamışlar ve bu problem de listede var. Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Tabi bu kadar para verilip alınan cihazda bunları yaşamak kabul edilebilir değil. Bir süre daha bekleyeceğim. Hafıza kartı ve tüm wipe işlemlerini yapıp tekrardan test edeceğim. Üretici yazılım kurtarmayı denemedim belki o çözüm olabilir.
Cihazda calisma zamani art mi sizde dalvik mi. Aervisle paylasmadim ama bence samsungun on yuklu art ile uyumsuz uygulamasi var. Ondan sebep olabilir. Shealth in gincel surumu uyumlu degil mesela en azindan bende boyle. Bu arada benim cihazi servis son yazilima 2 defa guncelledi 2 sindede tekrarlamisti. Dedimya en aon 18 subatta aldim cihazi daha birsey yok bakalim.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazda calisma zamani art mi sizde dalvik mi. Aervisle paylasmadim ama bence samsungun on yuklu art ile uyumsuz uygulamasi var. Ondan sebep olabilir. Shealth in gincel surumu uyumlu degil mesela en azindan bende boyle. Bu arada benim cihazi servis son yazilima 2 defa guncelledi 2 sindede tekrarlamisti. Dedimya en aon 18 subatta aldim cihazi daha birsey yok bakalim.

Çalışma zamanı Dalvik'ti şimdi Art'ye geçtim bir de böyle deneyeyim. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. Hafıza kartını çıkarın factory reset atın ve uygulama yüklemeden bir kaç gün deneyin dediler. Sorun uygulamalardan kaynaklı olabilir dediler. Kies üzerinden onarım da yapacağım. Bakalım artık. Güncelleme konusunu da sordum henüz bir bilgi yok. S5 üzerinden samimi bir itirafta bulundu müşteri temsilcisi, erken verince sorun çıkıyor diye. Kendi S5'inde çokça sorun yaşamış. 32 bit olayı ise mümkün aktif edilebilir ama Samsung gerekli görürse diye parantez açtı. Şu an durum bu. :)

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
yeğen geçenlerde bir ara benim şarzda da acaip bir sorun oldu. çok hızlı tükenmeye başlamıştı. çok anormal şarz yemeye başlamıştı. sonra bişey hatırladım, *#0228# olarak yazdım rakam ekranına ve pilin balansı düzeldi, eskisi gibi normale döndü.
O dediğini yaptım hocam.Bir işe yaramadı.Cihazı tamire verdim.2 gün demişlerdi.Bekliyorum.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Valla 5.0.1 ile bir günü geçirdim. Arkadaşlar...

Kablosuz bağlantılar hariç herşey açık. Çalıştığım kurum sınırları içerisinde sinyaller baya düşük hiç Wifi kullanmıyorum bunlara rağmen 13 saati geçti şimdi %14 de sarj...

Performans ise harika arkadaşlar. Temiz bir kurulum yaptım. Hiç bir hatayı almadım şimdiye kadar ...

Şiddetle tavsiyedir ...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Çalışma zamanı Dalvik'ti şimdi Art'ye geçtim bir de böyle deneyeyim. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. Hafıza kartını çıkarın factory reset atın ve uygulama yüklemeden bir kaç gün deneyin dediler. Sorun uygulamalardan kaynaklı olabilir dediler. Kies üzerinden onarım da yapacağım. Bakalım artık. Güncelleme konusunu da sordum henüz bir bilgi yok. S5 üzerinden samimi bir itirafta bulundu müşteri temsilcisi, erken verince sorun çıkıyor diye. Kendi S5'inde çokça sorun yaşamış. 32 bit olayı ise mümkün aktif edilebilir ama Samsung gerekli görürse diye parantez açtı. Şu an durum bu. :)
Kardes bende hata ugunbyine tekrarladi. Irtibatta oldugum musteri hizmetleri yetkilisine aramasi icin not biraktim. Onun acacagi kayit uzerindrn servisr gonderecem. Yine yazilim guncelleyip iade edecekler. Bekle beni tuketici hakem heyeti ben geliyorum heyyyy bire heyyyyhttps://vimeo.com/121278552 buda videosu sizde de boylemi acaba

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
N910CQ için niye link bulamıyorum ben?

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bizde olmadı bendekide CQ ☺ Polonya için olan 5.0.1 indirip yükledim 1 gündür kullanıyorum. Ben memnunum ...

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes bende hata ugunbyine tekrarladi. Irtibatta oldugum musteri hizmetleri yetkilisine aramasi icin not biraktim. Onun acacagi kayit uzerindrn servisr gonderecem. Yine yazilim guncelleyip iade edecekler. Bekle beni tuketici hakem heyeti ben geliyorum heyyyy bire heyyyyhttps://vimeo.com/121278552 buda videosu sizde de boylemi acaba
Geçmiş olsun hocam. Ben de tam olarak öyle değil. Ben gece açık bırakıyorum şarjda değil,sabah uyandığımda bakıyorum pin kodu ekranı gelmiş. Bu arada bir oluyor. Gündüz hiç olmadı misal. Sizinki gibi açılış ekranında takılma falan da olmadı hiç. Sadece dediğim gibi. Onun dışında problem yok. Tekrardan geçmiş olsun. Umarım cihaz değişimi yaparlar. Sizin sorun Büyük galiba.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran Açık süresi 1 saat 5 dakika şarj yüzdesi %86... Normal mi arkadaşlar?

tatalevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben HTC M7 den geçtim note 4'e. Menü olarak note 4 cok salak geldi bana. Örneğin görüşme bittiğinde 4 saniye ekran bekliyor. Sonra ana ekrana geri dönüyor. Arama kısmına girdiğimde direk klavye çıkmıyor.. Halbuki HTC de bu ayarlanıyordu. Arama kaydında sadece gelen çağrılar gözüksün istiyorum. Fakat mesajdı maildi hepsi burada gözüküyor. Menüden filtre yapıyorum. Sonra girip çıktığımda yine hepsini gösteriyor. Özelleştirme resmen sıfır.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben HTC M7 den geçtim note 4'e. Menü olarak note 4 cok salak geldi bana. Örneğin görüşme bittiğinde 4 saniye ekran bekliyor. Sonra ana ekrana geri dönüyor. Arama kısmına girdiğimde direk klavye çıkmıyor.. Halbuki HTC de bu ayarlanıyordu. Arama kaydında sadece gelen çağrılar gözüksün istiyorum. Fakat mesajdı maildi hepsi burada gözüküyor. Menüden filtre yapıyorum. Sonra girip çıktığımda yine hepsini gösteriyor. Özelleştirme resmen sıfır.
HTC sense arayüz konusunda başarılıdır.

Samsung'un siz eski UX'i ile karşılaşmadığınız için şanslısınız. Bu gene en kral Samsung arayüzlerinden birisi ...

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Tatalevo haklisin ama eldeki mal bu. Samsung cihazlar donanim degil yazilimdan kaybediyor.

mhmtdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar ısınma problemi canımı cok sıkıyor garantiyede gondermek istemiyorum güven müven kalmadı sayenizde :)) günceleme ile duzelirmi acaba yoksa donanımsalmı.

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben cihazi yaklasik 3 aydir kullanıyorum bir de orjinal batarya almistim sarj etme kutusuyla beraber. Bazen sonradan aldigim batarya takili iken sarj yuzde 45-40 arasinda telefonun ekrani siyah oluyor ve hiçbir komuta cevap vermiyor, bataryayi cikarip takınca düzeliyor. Telefonla gelen bataryada böyle bir sıkıntı yaşamadım, 2 batarya kullanip da bu sorunu yaşayan var mi? Bir çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum, teşekkürler.

Xxxxxxxxxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Selam..Benim Sizlere Bir Sorum Var...Ben Note 4-umu Wifi Acik Ola-Ola Arka-Arkaya Iki Kere Sifirladim..Telefonumda Bir Sorun Olurmu???