S
SDN Okuru
SDN Okuru
Arkdaşlar NOTE 4 için yeni sürümün ne zaman geleceiğinden biligisi olan varmıdır?
Herhangi bir bilgi yok Polonya sürümü kullanın TR için yayınlandığında Kies 3 ile orjinal sürümü yükleye bilirsiniz. Beklemenin bir mantığı yok. Odin ile yükleme yapın cihaz garanti problemde çıkarmayacakyır. ..Arkdaşlar NOTE 4 için yeni sürümün Türkiye'ye ne zaman geliceğinden bilgisi olan varmıdır??
Hocam baktım da bu sorun çok fazla dile getirilmiş. Yabancı kaynaklar 10 problem ve çözümü şeklinde rehber hazırlamışlar ve bu problem de listede var. Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Tabi bu kadar para verilip alınan cihazda bunları yaşamak kabul edilebilir değil. Bir süre daha bekleyeceğim. Hafıza kartı ve tüm wipe işlemlerini yapıp tekrardan test edeceğim. Üretici yazılım kurtarmayı denemedim belki o çözüm olabilir.O servisle epey ugrasan bendim. En son 2. kes servise girisinde servis teknisyeni tarafindan degisim onayi icin islem baslatildi. Ancak genel merkezden reddedildi. Cihazi aldim 10 gundur sorun yok. Tabi bu arada ihtar mektuplarimi gonderdim ayipli mal olarak. Dosyamida hazirladim. Ilk tekrarinda servise goturecegim. Eminim yine hata yok denilip yazilim guncellenecek. Tabi elimde ayni hatadan sebep 3. Defa servise viria fiside olacak ve direk tuketici hakem heyetine konuyu tasiyacagim. Hem cihazi kullanacam hemde dava acacam. %90 kazanirsin diyorlqr.
sammobile den indircem ama hata veriyo başka site veya kanal varmıdır?Herhangi bir bilgi yok Polonya sürümü kullanın TR için yayınlandığında Kies 3 ile orjinal sürümü yükleye bilirsiniz. Beklemenin bir mantığı yok. Odin ile yükleme yapın cihaz garanti problemde çıkarmayacakyır. ..
Sammobile den ben indirdim sorun yoktu.sammobile den indircem ama hata veriyo başka site veya kanal varmıdır?
Üyeliğiniz ile giriş yapıp indirebilirsiniz. Sitede problem yok şimdi denedim..sammobile den indircem ama hata veriyo başka site veya kanal varmıdır?
bende şimdi yine denedim hata veriyo bende.Üyeliğiniz ile giriş yapıp indirebilirsiniz. Sitede problem yok şimdi denedim..
Cihazda calisma zamani art mi sizde dalvik mi. Aervisle paylasmadim ama bence samsungun on yuklu art ile uyumsuz uygulamasi var. Ondan sebep olabilir. Shealth in gincel surumu uyumlu degil mesela en azindan bende boyle. Bu arada benim cihazi servis son yazilima 2 defa guncelledi 2 sindede tekrarlamisti. Dedimya en aon 18 subatta aldim cihazi daha birsey yok bakalim.Hocam baktım da bu sorun çok fazla dile getirilmiş. Yabancı kaynaklar 10 problem ve çözümü şeklinde rehber hazırlamışlar ve bu problem de listede var. Yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Tabi bu kadar para verilip alınan cihazda bunları yaşamak kabul edilebilir değil. Bir süre daha bekleyeceğim. Hafıza kartı ve tüm wipe işlemlerini yapıp tekrardan test edeceğim. Üretici yazılım kurtarmayı denemedim belki o çözüm olabilir.
Cihazda calisma zamani art mi sizde dalvik mi. Aervisle paylasmadim ama bence samsungun on yuklu art ile uyumsuz uygulamasi var. Ondan sebep olabilir. Shealth in gincel surumu uyumlu degil mesela en azindan bende boyle. Bu arada benim cihazi servis son yazilima 2 defa guncelledi 2 sindede tekrarlamisti. Dedimya en aon 18 subatta aldim cihazi daha birsey yok bakalim.
O dediğini yaptım hocam.Bir işe yaramadı.Cihazı tamire verdim.2 gün demişlerdi.Bekliyorum.yeğen geçenlerde bir ara benim şarzda da acaip bir sorun oldu. çok hızlı tükenmeye başlamıştı. çok anormal şarz yemeye başlamıştı. sonra bişey hatırladım, *#0228# olarak yazdım rakam ekranına ve pilin balansı düzeldi, eskisi gibi normale döndü.
yeni sürümü 5.0 yükledim odinden gayet iyi ve hızlı çalışıyo ben beğendim.bende şimdi yine denedim hata veriyo bende.
Kardes bende hata ugunbyine tekrarladi. Irtibatta oldugum musteri hizmetleri yetkilisine aramasi icin not biraktim. Onun acacagi kayit uzerindrn servisr gonderecem. Yine yazilim guncelleyip iade edecekler. Bekle beni tuketici hakem heyeti ben geliyorum heyyyy bire heyyyyhttps://vimeo.com/121278552 buda videosu sizde de boylemi acabaÇalışma zamanı Dalvik'ti şimdi Art'ye geçtim bir de böyle deneyeyim. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. Hafıza kartını çıkarın factory reset atın ve uygulama yüklemeden bir kaç gün deneyin dediler. Sorun uygulamalardan kaynaklı olabilir dediler. Kies üzerinden onarım da yapacağım. Bakalım artık. Güncelleme konusunu da sordum henüz bir bilgi yok. S5 üzerinden samimi bir itirafta bulundu müşteri temsilcisi, erken verince sorun çıkıyor diye. Kendi S5'inde çokça sorun yaşamış. 32 bit olayı ise mümkün aktif edilebilir ama Samsung gerekli görürse diye parantez açtı. Şu an durum bu.![]()
N910 CQ Yok çünkü. Direk N910C olan indirilip kurulacak 5.0.1N910CQ için niye link bulamıyorum ben?
N910 CQ Yok çünkü. Direk N910C olan indirilip kurulacak 5.0.1
Geçmiş olsun hocam. Ben de tam olarak öyle değil. Ben gece açık bırakıyorum şarjda değil,sabah uyandığımda bakıyorum pin kodu ekranı gelmiş. Bu arada bir oluyor. Gündüz hiç olmadı misal. Sizinki gibi açılış ekranında takılma falan da olmadı hiç. Sadece dediğim gibi. Onun dışında problem yok. Tekrardan geçmiş olsun. Umarım cihaz değişimi yaparlar. Sizin sorun Büyük galiba.Kardes bende hata ugunbyine tekrarladi. Irtibatta oldugum musteri hizmetleri yetkilisine aramasi icin not biraktim. Onun acacagi kayit uzerindrn servisr gonderecem. Yine yazilim guncelleyip iade edecekler. Bekle beni tuketici hakem heyeti ben geliyorum heyyyy bire heyyyyhttps://vimeo.com/121278552 buda videosu sizde de boylemi acaba
Yuklesem sıkıntı olmaz yani?
C de kursan bi problem olmuyor polonya sürümünü kurduğun zaman cihazı bağla direk (TUR) yani orjinal rom olarak görüyorN910CQ için niye link bulamıyorum ben?
HTC sense arayüz konusunda başarılıdır.Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben HTC M7 den geçtim note 4'e. Menü olarak note 4 cok salak geldi bana. Örneğin görüşme bittiğinde 4 saniye ekran bekliyor. Sonra ana ekrana geri dönüyor. Arama kısmına girdiğimde direk klavye çıkmıyor.. Halbuki HTC de bu ayarlanıyordu. Arama kaydında sadece gelen çağrılar gözüksün istiyorum. Fakat mesajdı maildi hepsi burada gözüküyor. Menüden filtre yapıyorum. Sonra girip çıktığımda yine hepsini gösteriyor. Özelleştirme resmen sıfır.