Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla 5.0.1 ile bir günü geçirdim. Arkadaşlar...

Kablosuz bağlantılar hariç herşey açık. çalıştığım kurum sınırları içerisinde sinyaller baya düşük hiç wifi kullanmıyorum bunlara rağmen 13 saati geçti şimdi %14 de sarj...

Performans ise harika arkadaşlar. Temiz bir kurulum yaptım. Hiç bir hatayı almadım şimdiye kadar ...

şiddetle tavsiyedir ...
dün ihtibariyle bende 5.0.1 yükledim note 4 üme gayet iyi olmuş ve hizlandiğini farkettim cihazin herkeze tavsiye ederim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar merhaba ben cihazi yaklasik 3 aydir kullanıyorum bir de orjinal batarya almistim sarj etme kutusuyla beraber. Bazen sonradan aldigim batarya takili iken sarj yuzde 45-40 arasinda telefonun ekrani siyah oluyor ve hiçbir komuta cevap vermiyor, bataryayi cikarip takınca düzeliyor. Telefonla gelen bataryada böyle bir sıkıntı yaşamadım, 2 batarya kullanip da bu sorunu yaşayan var mi? Bir çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum, teşekkürler.
BEN TEK BATARYA KULLANIYORUM BENDE HER HANGİ Bİ SIKINTI YOK. SENDE OLAN SIKINTIDA BÜYÜK İHTİMALLE ALDIĞIN 2Cİ BATARYADADIR. ORJİNAL BATARYAYI KULLANMANI TAVSİYE EDERİM.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Komik Bir Sey Varmi?!
Yanlış anlama lütfen, Wifi açık olarak sıfırladım dedin o ya da ben mi ters anladım o yüzden espiri felan yaptığını düşünüyorum... Ciddi olmadığını düşünmüştüm ...

Bu arada Wifi açıkken sıfırlama ile cihazınıza birşey olmaz ...

Xxxxxxxxxxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cox Sagolun..Ben Yeni-Yeni Android Kullaniyorum..Yeni Yeni oyreniyorum Bunlari...Sora Sora Her Seyi Oyrenmek Lazim...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
5.0.1 de Chrome de sekme leri yok bulamıyorum sizde de öyle mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bildiğim kadarıyla 5.0 Lollipop'un özelliği zaten o. Sekmelwr tuşuna basıldığında internet sekmelerini de gösteriyor olmasi lazım. Yani en azından Lg G3 Lollipop u böyle.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Turkcell 4g reklamlarına başladı ne iş arkadaşlar? Ulaştırma ve Haberleşme bakanlığından 2015 sonuna kadar kullanılacak kesin olarak diyor. İhaleler Mayıs ayında deniyor.

4g derdinde değilim ama 3g çıkınca hız düşürmeler 2g hızına oluyorsa acaba artık 4g paketi alsak 2 gb lık bitince 3g teknolojisi ile 3 mb. Hızla devam edersiniz derlermi ☺☺ Zihni sinir projeleri gibi 😂😂😂😂

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Turkcell 4g reklamlarına başladı ne iş arkadaşlar? Ulaştırma ve Haberleşme bakanlığından 2015 sonuna kadar kullanılacak kesin olarak diyor. İhaleler Mayıs ayında deniyor.

4g derdinde değilim ama 3g çıkınca hız düşürmeler 2g hızına oluyorsa acaba artık 4g paketi alsak 2 gb lık bitince 3g teknolojisi ile 3 mb. Hızla devam edersiniz derlermi ☺☺ Zihni sinir projeleri gibi 😂😂😂😂
Bu kumpastan hersey beklenir hocam, yillardir biyle degilmi zaten

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Gönül sınırsız mobil versinler istiyor ama bilemiyorum ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
değerli arkadaşlar dikkatlı okuyun not 3 bende vardı 2 sene kulandım çok memnundum neyse bir telefonumu almaya kalktı bende satım sonra düşündüm ne alım dedim düşündüm taşındım not 4 almaya karar verdim telefonu iyi yerde almayı düşündüm şengulerde aldım 24 ay taksitle 113 tl aylık taksidi 2713 tl toplamı 24 ay neyse telefonu aldım sim kartı taktım çalışıyordu 3 gön geçti bir arkadaşım dedi seni aradım aradım ulaşamadım nasıl olur dedim tlf baktım şebeke solmuş hemen tlf yeniden başladım şebeke geldi neyse önemsemedim dedim donanım bir sorun olabilir 2 gön tekrar bir müsterim dediki telefon kulanmıyorsun aradım aradım sana ulaşamadım tekrar baktım şebeke sönmüş hemen yeniden başlatım açıldı bayi gitim durumu anlatım şebeke soluyor yaaa sim kart surunu olabilir dediler 19 tl bende para aldılar sim kartı yeniletim 3 cu gun yene baktım şebeke sönmüş hemen bir arakadaşa dedim beni ara aradı ulaşamıyor dedi telefonu hiç oynatmadan bayi götürdüm güzünüzle bakın görün dedim baktılar dedi sevise gönderelim dedi dedim 3 gönlük servise gitmez size bir çuval para ödedim nasıl konuşyorsunuz servis o telefonun içini açarsa ben cebime koymam telefonumu vermedim servise bekliyorum çok düşündüm iphone ye haksızlık yaptık ben iphonede ayrılmıyacaktım iphone bambaşkadır bu bana bir ders oldu samsung gözümde çöp oldu not 4 3000 tl bize satsınlar bayiye gitiğim zaman sen bu telefonu nerden aldın kendi satığı telefonları tanımıyorlar herkes kendi işine bakıyorlar 1 saat orda bekledim kimse benimle ilgilenmedi bu dunya ne hale gelmiş sonra gitim 100 tl ye bir telefon aldım geldim dedim en iyi telefon alo diyen telefondur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4 e lolipop 5.0 güncellemesi ile galaxy s6 nın yeni arayüzüyle note 4 ara yüzü aynı mı olacak

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Note 4 için wipe script mega wipe süper wipe vs mevcutmudur

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sistem ve kalıntıları silmek için kullanılır rom kurmadan önce

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
64 bit acildimi peki bide turkce degil dime ?

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
64 biti Acmazlar daha dime ? (Bence daha acmazlar)