D
Deleted member 312196
SDN Okuru
[MENTION=66100]asalet[/MENTION]
Ben de ayni cihazi kullaniyorum, bahsettiginiz sorunla karsilasmadim hic.
Ben de ayni cihazi kullaniyorum, bahsettiginiz sorunla karsilasmadim hic.
Vallahi kardeşim allah yardımcın olsun. Ne diyelim artık. Ver mahkemeye peşini bırakma başka yolun yok artık senin sanırsam ...Cihazı servisten aldım ve ekran sağdan soldan oynuyor arkadaşlar. Ben şimdi ne yapayım bu adamları. Hem aynı arızayı iki kere yaşatıyorlar serviste hem de ekran sola bastın mı sağ taraftan tahteravalli gibi kalkıyor. Yani yazık ya. Yazık.
Servise gidip ekrandan dolayı vericem ve yine beni bekletecekler. Cihazın hoparlörünü bile ben oturttum yuvasına. Cihazı gözümde bitirdiler. 2300 lira para verdim düştüğüm hale bak.Vallahi kardeşim allah yardımcın olsun. Ne diyelim artık. Ver mahkemeye peşini bırakma başka yolun yok artık senin sanırsam ...
Üzüldüm vallahi ...
Bende müzik uygulaması kendiliğinden duruyor.. karnaval da öyle.. Acaba bir ayarı falan olabilir mi?eski bir iphone 4 kullanıcısı olarak sizden bazı konularda yardım istiyorum.
1) iphone da müzik çalardan müzik dinlerken birisi aradığı zaman otomatik olarak sesi kesiyordu ve arama sesi geliyordu. bu telefonda arayan kişiyle konuşmak için müziği durdurmak gerekiyor, uygulamayı kapatmak bile yetmiyor.
2) yukarıda bahsettiğim şey karnaval uygulaması içinde geçerli. karnavaldan müzik dinlerken uygulamayı kapatınca müzik durmuyor. müziği durdurup kapatmak gerekiyor.
Bunların bir çözümü var mıdır?
İphonedan geçen biri olarak note 4 ü nasıl buldun rehbere ve uygulamalara girme arayüz performansı gibi konularda sıkıntın oldu muçok garip. basit birşey aslında ama samsunga söve söve bitiremiyorum bu tip durumlarda. arama geliyor, karnavaldan gelen müzikle ses karışıyor sonra müziği o sırada durdurmaya çalışıyosun sonra açıyosun falan...
5.0.1 başka ülkeler için yayında var Türkiye için suan 5.0.1 söz konusu degil.Arkadaşlar konuyu uzun süredir takip etmiyordum note 4 e 5.0.0 güncellemesi çıktımı nasıl yükleyecez bunu acaba
5.0.1 başka ülkeler için yayında var Türkiye için suan 5.0.1 söz konusu degil.
ben 5.0.2 sürümünü yükledim polonyada dağıtılmaya başlandı 1 ay önce sammobile den indirdim odin araçılığı ile yükledim şuan telim 5.0.2 lollipop sürümü gayetten memnunum hızlı bi cihaz zaten note yeni sürümle daha da hızlandı tavsiye ederim.Not 4 lolipop 5.0.2 ne zaman çikacak
5.0.2 derken 5.0.1 polonya sürümü kurulu ve en Son gözüküyor.ben 5.0.2 sürümünü yükledim polonyada dağıtılmaya başlandı 1 ay önce sammobile den indirdim odin araçılığı ile yükledim şuan telim 5.0.2 lollipop sürümü gayetten memnunum hızlı bi cihaz zaten note yeni sürümle daha da hızlandı tavsiye ederim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
note 4 için 5.0.2 polonya da dağıtılmaya başlandı ve bnde kendi telefonuma yükledim gayet güzel ve hızlı bi sürüm tavsiye ederim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
türkiye ye daha gelmedi ama polonyada dağıtılmaya başlandı sammobile.com sitesin indire bilirsin ve sonrada odin araçılığı ile yükleye bilirsin. güzel olmuş ben beğendim.
Arkadaşlar note 4 ü yurtdışından almayı düşüyorum işlemci,ısınma ve şarj süresi gibi sorunlar yaşarmıyım telefon kullanımım normal yani biraz oyun biraz face falan şarj süresi ve ısınma problemi olacak diye çok korkuyorum note 4 s805 te ısınma problemi varmı note 4 snapdragonlu versiyonunu kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim....
Daha öncede söyledim ve yine söylüyorum; Snapdragonlu modelinde isinma veya sarj sorunu gibi problemler yok.
Aldigim günden beri hicbir sorun cikarmadi.
Arkadaşlar note 4 ün snapdragonlı olanını almayı düşünüyorum ama şarj sıkıntısı olur diye korkuyorum sizce olur mu yani şarjı bir günü rahat çıkarır mı
Samsung Türkiye servisine cihazımı alırken başka ülkelerin yazılımlarını yükleme olayını sordum.1.Garanti dışı kaldığını belirttiler.2.Yazılımın o ülkenin operatörlerine, hat durumuna vb. şeylere göre optimize edildiğini ve Türkiye'de sorunlar yaşanabileceğini belirttiler.
Şimdi ilk önce yapmanız gereken cihazı taahhüt verip aldiysaniz Size verilen cihaz ile avea sitede kayıtlı cihaz imei aynı mı öğrenmek. Neden peki?
Bazı uyanık bayii ler yurt dışı gray cihazı farklı imei ile sisteme kayıt edip Size fatura keserek cihaz veriyorlar. Buna dikkat edin aksini isbat ederseniz paranızı geri almak için kapılar açılır.
Diğer husus hersey yolunda ise cihaza Son gelen güncellemeleri yükleyin iz. Cihaz güncel olmayanlardan olabilir. Sonrasında hiç bir güncelleme kalmadığın dan emin olduğunuz zaman cihazı Recovery moda alarak sifirlayiniz. Nasıl yapıldığını google anlatır.
Bu adımlardan sonra hiç bir sıkıntınizin kalmamış olması gerekiyor...
UZUN ÖMÜRLÜ ŞARJ İÇİN
1- Ayarlar güç tasarrufu kısmından hızlı şarjı kapatarak cihazı şarj edin. Çok gerekli değil ise hızlı şarj kullanmayın
2- Otomatik senronizasyon kapalı konumda cihazı kullanın MAİL vb uygulamaları manuel senkron yapın.
3- Ya otomatik parlaklık kullanın ya da manuel olarak %50 de kullanın. Bu cihazın en fazla güç tüketim organı ekranı .
4- Bluetooth vb gibi kullanılmayan bütün güç somuruculeri kapatın gerekli olduğunda kullanicaksaniz aktif edersiniz.
( NFC SCREEN MİRROR. DOKUNMA HASSASİYETİ BLUETOOTH AKILLI BEKLEME)
5- Arka plan uygulamalarını sıklıkla boş tutun şarj ömrüne etki edecektir.
6- Cihazı uygun gördüğünüz saatte günde mutlaka bir kez yeniden başlatın ...
7- Ayarlar Mobil ağlar diğer kısmından LTE seçeneğini devre dışı bırakın. WCDMA, GSM otomatik modu kullanın.
8- Avea hattının sürekli tam güç almayacağını unutmayın sistem alt yapısı gereği havadan suzulerek dökülen sinyalleri vardır. Kurşun gibi dik gelen sinyal istiyorsanız Turkcell kullanın ...
Güle güle kullanın...
en son basıcam root u yükleyecem customu o olucak :mrgreen: dayanameyceğimmmmmm .....Polonya 5.0dan Türkiye 4.4e dönüş var ama cihazın model numarası n910cq dan n910c ye dönüyor ve tekrar n910cq yapmak için epey uğraşmak gerekiyor.
Şu an 5.0.1 tüm dünyada sadece n910c modeli için polonyada mevcut.