Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Aynı kalır düşmez dolar düşerse belki piyasalar yükselir düşmez, Samsung da uyandı artık eskisi gibi cihazlarinin fiyatlarını birden düşürmüyor... 2000 bandında devam der ...

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O kötü oldu neyse herhalde bana yurtdışı yolu görünüyor gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir tane telefona bu kadar fiyat biçilmezki snapdragonlu olsa neyse

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Üzülerek söylüyorum önceki serilerde kabul edilir fakat note 4 kesinlikle 5433 daha iyi ama ileride 810 ile model çıkarırlar ona lafım yok ...

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 3 neo gibi ucuz olsa iyi olurdu samsungun fiyat politikası çok saçma

Ama emin olun Samsung exynosta 64 bit kilidini hiçbir zaman açmaz o yüzden boşa ümitlenmeyin derim hem 5.0 32 bitde de çalışır hem daha android alt yapısı 64 bite hazır değil her zamanki Samsung un aceleciliği 4k olayına bindirdiler bu olayı telefon firmalarının sidik yarıştırması yüzünden teknoloji ne halde şu an Samsung note 5 e ne koyacak çok merak ettim ama muhtemelen ekran 4k yapar (bence çok gereksiz batarya yemekten başka bi halta yara maz )tasarım değişikliği yapar 2 3 optimizasyon yapar sonra telefonun fiyati 2500 ve üstü yapar alın size kazık ben telefon firması olsaydım 1.5 yılda bir telefon çıkarırdım hem önceki modelle arasında çok fark olurdu hem de bu farklardan dolayı iyi satardım tabi iPhone gibide her modelde yazilim ayni olmazdı şimdiki telefon firmalarına bakıyorum çıkardıklari telefonlar önceki modelle ayni ve çok pahalı iPhone gibi satma güvenceleri de yok mesela Apple 4s i 7s diye yapsa gene satar ama öteki telefon firmaları için durum aynı değil

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snapdragon 64 bit destekli olmayacak note 4 samsung işlemcili olan 64 bit destekli ve en büyük ayrıntı samsung qualcom ile yollarını ayırıyor artık kendi işlemcisi ile yola devam edecek. Qualcom buyuk bir musterisini kayip ettigini acikladi ki o buyuk ihtimalle samsung. Son önerim garanti, Samsung resmen sattığı distribütör cihazlar la bile doğru dürüst ilgilenmez garanti yönünde iyi değil ... Ben şahsen tr den alınması taraftarıyım. Benim icin onemli bir ayrıntıda ısınmaması 5433 samsung ısinmiyor. Fazla karmaşık olmamıştır umarım ☺
Note4deki exynos 5433 işlemci 32 bit bellek kontrolcüsüne sahip yani RAMden 64 bit veri çekemiyor. Haliyle exynos 5433 x64 desteği ölü doğmuş bir destan...

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snapdragon 64 bit destekli olmayacak note 4 samsung işlemcili olan 64 bit destekli ve en büyük ayrıntı samsung qualcom ile yollarını ayırıyor artık kendi işlemcisi ile yola devam edecek. Qualcom buyuk bir musterisini kayip ettigini acikladi ki o buyuk ihtimalle samsung. Son önerim garanti, Samsung resmen sattığı distribütör cihazlar la bile doğru dürüst ilgilenmez garanti yönünde iyi değil ... Ben şahsen tr den alınması taraftarıyım. Benim icin onemli bir ayrıntıda ısınmaması 5433 samsung ısinmiyor. Fazla karmaşık olmamıştır umarım ☺
Mantıklı, samsung her defasında exynos işlemcilerini snapdragona denk olması için zayıf tutuyordu şimdi exynos5433 ile snapdragon805 arasında uçurum belirince haliyle artık kendi standartlarını kendi belirleme kararı aldı. Eğer snapdragon kullanmayı daha erken bıraksaydı note4 exynos 5433 işlemci ve 4gb RAM ile ayrıca hem 32 bit hem 64 bit bellek kontrolcüsüne sahip olarak çıkardı ve lollipopla beraber x64 kilidi kesin kalkacak olurdu. Kısaca teknik açıdan aslında note4 bir çuvallama hikayesi denebilir ama kullanıcı açısından tam tersine bir efsane özelliği taşıyor. Benim görüşüm bu yönde.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
İlk s6 da sanırım 64 bit desteği verileceginden kaynaklı kapalı kutu olarak gelmiştir. Bu arada 64 5s var bende değişen bir b... yok. Çok takılmıyorum. Ama teorik olarak 64 desteği var ise bir cihaz da eninde sonunda bunu serbest kilacaklardir diye düşünüyorum... Note4 un oldu bitti ye geldiği konusunda hem fikiriz fakat genede oldu bitti hali bile piyasada kral ...

Bu arada bir kaç kaynağı daha kontrol ettim, Samsung ister ise 5433 deki 32 lik çipi 64 kaynak kodu ile kullandirabilecegini söylüyorlar. Sonuç yazılım ile aktif olabilir. Sevindirici haber...

Fakat google da el atıp Apple gibi geliştiricilere 64 bit uygulama geliştirme koşulu sunmaları lazım. Biliyoruz ki Şubat ayı itibariyle Apple artık 64 şartı koştu ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuanda S4 kullanmaktayım ama hayırlısıyla bu ay sonunda note 4 almak istiyorum. 2 gündür SDN ekibinin videolarını izlemekteyim. Note 4 incelemesinde bizi bilgilendirdikleri için ayrıca teşekkür ederim. Araştırmalarıma göre gerçekten Samsung ' un bu zamana kadar yapmış olduğu muhteşem bir telefon boyutu olsun özellikleri olsun kamera çekim kalitesi vb. donanıma sahip bir telefon şuanki satış fiyatını gerçekten hakediyor. Galaxy S serisine göre bakıldığında note ailesi gerçekten çok iyi donanıma sahip testlerde de izledim ve ayrıca SDN ekibine başarılar tekrardan bilgilendirdikleri için teşekkürler.

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanda S4 kullanmaktayım ama hayırlısıyla bu ay sonunda note 4 almak istiyorum. 2 gündür SDN ekibinin videolarını izlemekteyim. Note 4 incelemesinde bizi bilgilendirdikleri için ayrıca teşekkür ederim. Araştırmalarıma göre gerçekten Samsung ' un bu zamana kadar yapmış olduğu muhteşem bir telefon boyutu olsun özellikleri olsun kamera çekim kalitesi vb. donanıma sahip bir telefon şuanki satış fiyatını gerçekten hakediyor. Galaxy S serisine göre bakıldığında note ailesi gerçekten çok iyi donanıma sahip testlerde de izledim ve ayrıca SDN ekibine başarılar tekrardan bilgilendirdikleri için teşekkürler. Yağ arkadaşım bu fiyatı nasıl hakediyor anlamadım.Samsung bu telefonu 2000 e yakın bir fiyatla çıkarmalıydı her ne kadar exynos s805 i geçsede ROM bakımından s805 daha uygun ama şu 64 bit meselesinden ve Türkiye deki samsungun abartısından telefon 2300 gibi bir fiyatla geldi

Abartıdan kastım 64 bitle telefonun daha hızlanacağı meselesi aslında hızlanacağı yalan çünkü samsungta touchwiz olduğu sürece isterse 86 bit yapsalar Rami 4 GB yapsalar gene hızlanmaz o yüzden slagonumuz kahrolsun telefon düşmanı touchwiz

Abartıdan kastım 64 bitle telefonun daha hızlanacağı meselesi aslında hızlanacağı yalan çünkü samsungta touchwiz olduğu sürece isterse 86 bit yapsalar Rami 4 GB yapsalar gene hızlanmaz o yüzden slagonumuz kahrolsun telefon düşmanı touchwiz

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanda S4 kullanmaktayım ama hayırlısıyla bu ay sonunda note 4 almak istiyorum. 2 gündür SDN ekibinin videolarını izlemekteyim. Note 4 incelemesinde bizi bilgilendirdikleri için ayrıca teşekkür ederim. Araştırmalarıma göre gerçekten Samsung ' un bu zamana kadar yapmış olduğu muhteşem bir telefon boyutu olsun özellikleri olsun kamera çekim kalitesi vb. donanıma sahip bir telefon şuanki satış fiyatını gerçekten hakediyor. Galaxy S serisine göre bakıldığında note ailesi gerçekten çok iyi donanıma sahip testlerde de izledim ve ayrıca SDN ekibine başarılar tekrardan bilgilendirdikleri için teşekkürler. Yağ arkadaşım bu fiyatı nasıl hakediyor anlamadım.Samsung bu telefonu 2000 e yakın bir fiyatla çıkarmalıydı her ne kadar exynos s805 i geçsede ROM bakımından s805 daha uygun ama şu 64 bit meselesinden ve Türkiye deki samsungun abartısından telefon 2300 gibi bir fiyatla geldi

Siz note4 kullanıyor musunuz sahiden, ben daha note4deki touchwizin kastığını hiç görmedim ve duymadım? Note4 ile beraber touchwiz harika bir hale geldi ayrıca note4 android 4.4.4 kitkat olmasına karşın 5.1 lollipop kararlılığı ve hızı sunuyor. Yine spen özellikleri açısından da gayet başarılı, çok işe yarayan ve de haliyle 3000tl bile olsa hakkını verebilecek bir cihaz ben aldım alalı zerre pişman değilim çıkardığı çok küçük sorunlar olsa da hiçbiri çözümsüz kalmadı ve şu an alete gayet iyi ısındım. Note4 pek çok üst seviye özellikleri en başarılı şekilde taşıyan bir model. Gerek ısınmadan 4k video çekebilmesi gerek 2k ekrana rağmen sağladığı uzun şarj ömrü gerek sadece 75dkda tam kapasite şarj olabilmesiyle gerçekten önemli bir model. Hala bahsetmediğim özellikleri de var bu arada, kısaca bana kalırsa 2015 beklentileri note4e göre şekillenebilir. :)

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk s6 da sanırım 64 bit desteği verileceginden kaynaklı kapalı kutu olarak gelmiştir. Bu arada 64 5s var bende değişen bir b... yok. Çok takılmıyorum. Ama teorik olarak 64 desteği var ise bir cihaz da eninde sonunda bunu serbest kilacaklardir diye düşünüyorum... Note4 un oldu bitti ye geldiği konusunda hem fikiriz fakat genede oldu bitti hali bile piyasada kral ...

Bu arada bir kaç kaynağı daha kontrol ettim, Samsung ister ise 5433 deki 32 lik çipi 64 kaynak kodu ile kullandirabilecegini söylüyorlar. Sonuç yazılım ile aktif olabilir. Sevindirici haber...

Fakat google da el atıp Apple gibi geliştiricilere 64 bit uygulama geliştirme koşulu sunmaları lazım. Biliyoruz ki Şubat ayı itibariyle Apple artık 64 şartı koştu ...
Maalesef, polonyadaki n910c modellerine gelen güncelleme x86 lollipop sürümünü içeriyormuş :(
Kısacası note4 x64 kesin bir katakulli oldu bitti. Tek tesellimiz mevcut durumda bile gayet başarılı olması...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Degerli arkadaşlarım hiç takılmıyorum, 32 bit ile ram sistem stabilizasyon başarılı olsun gerisi hikaye fazla takılmamak lazım. BEN NOTE4 SEVİYORUM. Hemde hızlı bir Apple cı olarak bunu söylüyorum ...

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siz note4 kullanıyor musunuz sahiden, ben daha note4deki touchwizin kastığını hiç görmedim ve duymadım? Note4 ile beraber touchwiz harika bir hale geldi ayrıca note4 android 4.4.4 kitkat olmasına karşın 5.1 lollipop kararlılığı ve hızı sunuyor. Yine spen özellikleri açısından da gayet başarılı, çok işe yarayan ve de haliyle 3000tl bile olsa hakkını verebilecek bir cihaz ben aldım alalı zerre pişman değilim çıkardığı çok küçük sorunlar olsa da hiçbiri çözümsüz kalmadı ve şu an alete gayet iyi ısındım. Note4 pek çok üst seviye özellikleri en başarılı şekilde taşıyan bir model. Gerek ısınmadan 4k video çekebilmesi gerek 2k ekrana rağmen sağladığı uzun şarj ömrü gerek sadece 75dkda tam kapasite şarj olabilmesiyle gerçekten önemli bir model. Hala bahsetmediğim özellikleri de var bu arada, kısaca bana kalırsa 2015 beklentileri note4e göre şekillenebilir. :)

İsmindende anlaşılacağı üzere samsung fanboyusun bu arada Note 4 kullanmıyorum s5 kullanıyorum ama hakikati söylüyorum hem touchwiz kasıyo diye bir şey söylemedim.sadece touchwiz in en stabil olduğunu daha fazla da stabil olamayacağını söylüyorum(anlamayı öğren öyle gel diyorum).yani 5.0 la yazılım olarak fazla bir şey katmayacak(touchwiz açısından)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Yazılım uzmanı mısın ya da güncellemeyi sen mi vereceksin de bu kadar emin konuşabiliyorsun. Stabilite özellikle android cihazlarda biraz da kullanıcıyla alakalıdır. Cihazını iyi tanıman gerekir. Note 4 ile ilgili buna örnek verecek olursak Home tuşuna basınca ana ekrana dönmeyi hızlandırmak için home tuşuna atanmış S Voice uygulamasını deaktif etmen gerekir gibi. Cihazına ne var ne yok yüklersen arka planda çalışan uygulamaları bilmiyorsan, bir uygulamayı yükledin kaldırdın onun kalıntıları kalır ve bu kalıntıları temizlemiyorsan, özetle cihazına bakmasını bilmiyorsan stabilite tabi düşer. Gelecek olan güncellemeye de değinirsek Note 4 arayüzü aynı kalıyor (yani touchwiz). Çünkü son sürüm zaten üzerinde geldi. En büyük değişiklik Dalvik arabiriminin yerini ART'a bırakması. Bu da hem stabilite hem de performansta artış gösterecektir. 64 Bit kilidinin kalkıp kalkmayacağı da meçhul. Eğer ki kalkarsa ve Samsung kendi uygulamalarını 64 bit olarak uyarlarsa stabilite ve performans bir tık daha artacaktır. Touchwiz'e düşük ihtimal de olsa tema desteği gelebilir. Önce Android 5.0 ile neler geliyor bunları araştırıp ondan sonra yorum yapmayı denemelisin [MENTION=437576]teknokardeş[/MENTION].

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsmindende anlaşılacağı üzere samsung fanboyusun bu arada Note 4 kullanmıyorum s5 kullanıyorum ama hakikati söylüyorum hem touchwiz kasıyo diye bir şey söylemedim.sadece touchwiz in en stabil olduğunu daha fazla da stabil olamayacağını söylüyorum(anlamayı öğren öyle gel diyorum).yani 5.0 la yazılım olarak fazla bir şey katmayacak(touchwiz açısından)
Maalesef, samsung fanboyu olduğumu söyleyemem ama samsung cihazlarına özel ilgim olduğunu kabul etmeliyim. :) Madem s5 kullanıyorsunuz cihazınızı lollipopa bir güncelleyin, ayrıca note4 ile ilgili biraz daha araştırma yapın. Siz elinizdeki s5e göre bir tahmin yürütüyorsunuz bense şu an size cevap yazmakta olduğum cihaz hakkında yazıyorum(yani note4 elimde :) ). Bir cihaz iyiyse iyidir, kimse bunun üzerine bir şey diyemez bir sorun yaşıyorsa bunu uygun bir dilde paylaşır ve bir şekilde çözümü bulunur. Ben bu konuyu ilk sayfalarından beri takip ediyorum ve o bini aşkın yazının hepsini en az ikişer ikişer de okudum. VE ŞUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ CİHAZINDA SORUN OLMAYIP DA KASIYOR DİYEN TEK KİŞİ DE ÇIKMADI. Sanırım yeterli gelmiştir...

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla arkadaş ben note 4 ü kullanıp kullanmadığım hakkında bir şey belirtmedim telefonu annem kullanıyor şu an note 4 ile yazıyorum 5.0 la ilgili Samsung yönetiminden birisi abimin arkadaşı o yüzden bu bilgiler direk koreden geliyor.tabiki bu bilgilerin değişebileceği durumu var yani kesinlikle böyle olacak diye birşey söylemiyorum yani ben abimin yalancısıyım bazı yanlışlıklar olabilir bunu belitmemem benim hatam neyse bu tartışmayı burada sonlandıralım konu dağılmasın bu arada mobil yazılımla ilgili konularda sen beceriksizsin sen bilmiyorsun tarzında kelimeler kullanmayalım bu sözler kavga çıkarmaya yeter diye düşünüyorum.saygılarımla...

Yazılım uzmanı mısın ya da güncellemeyi sen mi vereceksin de bu kadar emin konuşabiliyorsun. Stabilite özellikle android cihazlarda biraz da kullanıcıyla alakalıdır. Cihazını iyi tanıman gerekir. Note 4 ile ilgili buna örnek verecek olursak Home tuşuna basınca ana ekrana dönmeyi hızlandırmak için home tuşuna atanmış S Voice uygulamasını deaktif etmen gerekir gibi. Cihazına ne var ne yok yüklersen arka planda çalışan uygulamaları bilmiyorsan, bir uygulamayı yükledin kaldırdın onun kalıntıları kalır ve bu kalıntıları temizlemiyorsan, özetle cihazına bakmasını bilmiyorsan stabilite tabi düşer. Gelecek olan güncellemeye de değinirsek Note 4 arayüzü aynı kalıyor (yani touchwiz). Çünkü son sürüm zaten üzerinde geldi. En büyük değişiklik Dalvik arabiriminin yerini ART'a bırakması. Bu da hem stabilite hem de performansta artış gösterecektir. 64 Bit kilidinin kalkıp kalkmayacağı da meçhul. Eğer ki kalkarsa ve Samsung kendi uygulamalarını 64 bit olarak uyarlarsa stabilite ve performans bir tık daha artacaktır. Touchwiz'e düşük ihtimal de olsa tema desteği gelebilir. Önce Android 5.0 ile neler geliyor bunları araştırıp ondan sonra yorum yapmayı denemelisin

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebookta galaxy note4 destek isimli bir grupta polonya 5.0 romu yüklü cihaz videoları var, screencast olmasına karşın hız ve stabilite gayet yüksek. Mevcut romda x64 desteği yok, bazı arabirim geliştirmeleri yapılmış ve ana ekranda klasörlerin arkaplan rengini değiştirebiliyoruz.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Merhabalar , sonunda İphone6 ' dan kurtulup aranıza Beyaz Note 4 ile katılmış bulunmaktayım :mrgreen:

zfemx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polonya romunu kurup guncelleyerek 5.0.1 e yükselttim son derece stabil vd akıcı bir kez daha iyi ki note 4 almışım dedim

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Merhabalar , sonunda İphone6 ' dan kurtulup aranıza Beyaz Note 4 ile katılmış bulunmaktayım :mrgreen:

Hayırlı olsun. IOS'dan Android OS'ye geçmek nasıl bir duygu. Bizle tecrübelerini paylaşırsan belki benim gibi IOS meraklılarına IOS'a geçildiğinde ne gibi durumlarla karşılaşacağız bir ipucu olabilir :)

Note4deki exynos 5433 işlemci 32 bit bellek kontrolcüsüne sahip yani RAMden 64 bit veri çekemiyor. Haliyle exynos 5433 x64 desteği ölü doğmuş bir destan...

Bak şimdi bunu bilmiyordum ve çok üzüldüm. 64 bit hayalim sulara düştü resmen. RAM'i mi değiştirmemiz lazım şimdi :P

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak şimdi bunu bilmiyordum ve çok üzüldüm. 64 bit hayalim sulara düştü resmen. RAM'i mi değiştirmemiz lazım şimdi [emoji14]
Keşke RAM değiştirmemiz gerekseydi, bahsettiğim kısım işlemciye ait bir bileşen, yani işlemciyi yükseltmemiz gerekecek. Yine de cihaz sahip olduğu kararlılık ile bu ayıbını kısmen de olsa örtüyor, ama cpu z ve antutudan bakılınca işlemci x64 android x86 görünmesi çoğu kişinin canını sıkacaktır...
Edit: Kasım veya aralık gibi note5 alırsam tek sebebi bu x64 olayı olacak...

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Keşke RAM değiştirmemiz gerekseydi, bahsettiğim kısım işlemciye ait bir bileşen, yani işlemciyi yükseltmemiz gerekecek. Yine de cihaz sahip olduğu kararlılık ile bu ayıbını kısmen de olsa örtüyor, ama cpu z ve antutudan bakılınca işlemci x64 android x86 görünmesi çoğu kişinin canını sıkacaktır...
Edit: Kasım veya aralık gibi note5 alırsam tek sebebi bu x64 olayı olacak...
S6 dan sonra bu cihaza 64 bit verecekler ise verirler bence bütün alt yapısı vardır diye düşünüyorum, bence olacak içimden gelen bir his olacağını söylüyor :)

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Note 2'ye Lollipop 5.0 gelecekmiş.Note 4 Allah bilir ne kadar uzun bir güncelleme maratonu geçirecek.64 bit olmasından ziyade stabil olsun Samsung Note serisi müşterilerini kaybetmez.Polonya, Hindistan, Rusya romu çıktı demelerine rağmen stabil bir işletim sistemi olduğu için telefona dokunmadım.Normal şartlarda stabil olmasa bu zamana kadar çoktan yüklemiştim.Türkiye romu ota ya da kies üzerinden gelirse o şekilde yüklerim, odin ile uğraşmam bu saatten sonra.Samsung sürprizlerle dolu bir firma.Note 4 için de yazılımsal bir sürprizi ileride yapabilir.64 bit olayını da o zaman unutturur.Hala 2 gb ram yüklü Windows 7 32 bit kullananlar var.Render, photoshop vs. ağır yük bindiren işler olmadığı sürece 64 bit son kullanıcı için yalnızca telefon ve pc platformunda rakam olarak kalır.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Gel mese de olur, dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum. Hani deseler 8 gb ram var 5 ini kullanamıyorsun, donanımın eksik kalıyor... Böylesi durumlar yok stabil ve seri bir cihaz. Beğeniyorum Türkiye Resmi yazılı mı geldiği zaman Kies ile sıfır kurulum yapar hızına hız katarım. Oldu bitti ye gelmesin güncellemeler bana yeterli ...

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman exynos fos cikti desenize.
Fos çıkan exynostan ziyade exynostaki x64 desteği, tabi bu sadece çekirdek düzeyinde olan bir destek. Eğer samsung 2 adet olan x86 bellek kontrolcülerin yanına 2 adet de x64 bellek kontrolcü yerleştirseydi lollipop x64 olarak gelirdi. Ama şu haliyle bile gayet stabil olduğuna göre bence de x64 olayını bu kadar takmamak gerek, takmamayı becerebilirsek :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Hayırlı olsun. IOS'dan Android OS'ye geçmek nasıl bir duygu. Bizle tecrübelerini paylaşırsan belki benim gibi IOS meraklılarına IOS'a geçildiğinde ne gibi durumlarla karşılaşacağız bir ipucu olabilir :)

Bak şimdi bunu bilmiyordum ve çok üzüldüm. 64 bit hayalim sulara düştü resmen. RAM'i mi değiştirmemiz lazım şimdi :P
İphone 6 gayet hızlı ve akıcı bir telefondu , nedeni ise İos. Tabi ki ios eski ios değil.Birçok kez İphone kullananlar kulübünde ios 8 den sonraki hatalara değindim.Zaten iosa pek alışamadım. Note3 ve G2 kullanırken İphone geçmek bir hataydı. En önemlisi G2 deki gibi bir batarya performansını asla yakalayamadım ama sağlamlık konusuna gelince Spigen Neo Hybrid Aliminium kılıfla İphone6 taş gibi olmuştu tabiri caizse !! 2 3 metre yükseklikten betona çakıldığı halde en ufaks bi çiziksiz kullanmaya devam ettim fakat iosun son güncellemelerde ki performans kaybı , batarya performansındaki düşüş ve zil sesi bugu yüüzndne artık gına gelmişti.Note 4 e geçiş ise androidde en kralına geçiş gibi oldu. Hiçbir zorluk çekmedim , zaten androidin en iyi telefonlarını daha önce kullanmış biri olarak.:mrgreen: Bu arada İphone 6 alma sebebim ileri de satarken yükske fiyata satabileceğiniz tek marka İphone !! Note 4 1 aylık beyaz + 300 tl ye takasladım !! Ucuza gitti ama değdi :mrgreen: