Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Onu bende biliyorum. Dedim ki note serisi. Note 1 note 2 note 3 note 44 ekim de nite 4 tanitildi sende Apple ne zaman tanıttı onu yaz ☺
Onu bende biliyorum. Dedim ki note serisi. Note 1 note 2 note 3 note 44 ekim de nite 4 tanitildi sende Apple ne zaman tanıttı onu yaz ☺
Yukarıda ki tarihleri kontrol et arkadaşım mesajı düzenledim. ..Onu bende biliyorum. Dedim ki note serisi. Note 1 note 2 note 3 note 4![]()
Baktım arkadaşım. Bunu note 5 belirleyecek.Yukarıda ki tarihleri kontrol et arkadaşım mesajı düzenledim. ..
Aynen evet .29 Ağustos 2012 civarında sanırım note 2 idi olay pazarlama ...
Hiç kuşkun olmasın. Severim tartışmayıTamam o zaman bir daha tartışalım hatırlat bana ...
Karın olur. Snapdragon.Yurtdışından note 4 alınca zararın karım ne olur
Evet katılıyorum. Burası tartışmak için var. Kuskulari ortadan kaldırmak için.Olumlu anlamda tartışmak kırıcı olarak değil ,seve seve ...
Evet garanti geçmez.Garanti olarak bir sıkıntı olur mu
Baya geçmez.Nasil yani
Tamam. Gene geçmez. Ama aldığın ülkeye verirsen ayrı.İyide benim alacağım yer samsungun kendi bayisinden
Cihazın arıza yaptığında ispanya servisine verirsen sıkıntı olmaz.Ben ispanyadan alcam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Nasıl aldığın ülkeye verirsen
Ben böyle biliyorum. Tam bilgim yok.Samsung canlı destekten sorduğumda bazı koşullar sağlarsa tr de 1 yıl garanti olduğunu söyledi
Snapdragon 64 bit destekli olmayacak note 4 samsung işlemcili olan 64 bit destekli ve en büyük ayrıntı samsung qualcom ile yollarını ayırıyor artık kendi işlemcisi ile yola devam edecek. Qualcom buyuk bir musterisini kayip ettigini acikladi ki o buyuk ihtimalle samsung. Son önerim garanti, Samsung resmen sattığı distribütör cihazlar la bile doğru dürüst ilgilenmez garanti yönünde iyi değil ... Ben şahsen tr den alınması taraftarıyım. Benim icin onemli bir ayrıntıda ısınmaması 5433 samsung ısinmiyor. Fazla karmaşık olmamıştır umarım ☺
Şimdi snapdragon ısınıyor mu