Uçanfilozof
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Haziranda alacaksan zenfone 2 al bence hem 64 bit olacak hem de 4 gb ram
Eylül-ekim gibi note5 çıkacak, isterseniz onu bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla 2015in en iyi cihazı olabilir.Arkadaşlar haziran ayında note 4 almayı kararlaştırdım:helpsmilie: ama türkiye'den mi alayım yurtdışından mı alayım bir türlü karar veremedim(bu arada yurtdışından alırsam alıcam yer ispanya)birde yurtdışından alırsam zararım ne olur
Yok daha neler. Note 4 yeni çıktı note 5 te neyin nesi ?Eylül-ekim gibi note5 çıkacak, isterseniz onu bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla 2015in en iyi cihazı olabilir.
Sony ile karıştırdıniz herhalde ...Eylül-ekim gibi note5 çıkacak, isterseniz onu bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla 2015in en iyi cihazı olabilir.
sen sonyi iyi telefon zannet bir kere androidin kirali htc one m8
Daha ne yazdığımı anlamadan yorum yapmayın . Samsung sony kadar erken amiral gemisi çıkarmıyor 6 ayda bir . O nu kast ettim orda . Yazılanları kabataslak değilde düşünerek okuyun lütfen.sen sonyi iyi telefon zannet bir kere androidin kirali htc one m8
Birsey olmaz ben zaten başka adaptör aldım öyle şarj yapıyorum. Ama s2 şarj aleti ile denedim sorun yok.Note 4ü s2 sarj aleti ile sarj etsek sorun olmaz demi?
Ben note modelleri her yılın eylül ekim aylarında tanıtılıyor diye biliyordum, öyle değil miSony ile karıştırdıniz herhalde ...
Öyle bir kural yok.Ben note modelleri her yılın eylül ekim aylarında tanıtılıyor diye biliyordum, öyle değil mi
Kural yok ama öyle s serisi Mart nisan . Note serisi eylül ekim ..Öyle bir kural yok.
Onlar bir tesadüf. Bana bırakırsanız.Kural yok ama öyle s serisi Mart nisan . Note serisi eylül ekim ..
Olabilir ama samsung bu yıllık döngüye dikkat ediyor, bunu da gözden kaçırmamak lazımOnlar bir tesadüf. Bana bırakırsanız.
Ben bir telefoncu olsam umrumda olmazOlabilir ama samsung bu yıllık döngüye dikkat ediyor, bunu da gözden kaçırmamak lazım
Pazarlama işi bu hava durumuna bile bakarlar.Ben bir telefoncu olsam umrumda olmazSamsung un bu donguye dikkat ettiginide sanmıyorum.
Herkesin kendi fikri. Neyse iyi akşamlar.Pazarlama işi bu hava durumuna bile bakarlar.
Bununla hiçbir alakası yok.Hiçbiri tesadüf değil pazarlama stratejisi bilinçli olarak Apple dan önce bir sonra bir modeli sunuluyor. Note önceki S serisi sonraki... Duruma göre ara modellerle çeşitleniyor. ..
Bak arkadaşım. Bana direkt olarak note serisinin çıkış tarihlerini yaz. Öyle konuşalım.Direk onunla alâkalı arkadaşım...