Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Yurt dışı cihazı Apple olsa gözün kapalı al derdim fakat samsung yurt içinden alınan cihazlar la bile ilgilenmiyor. Servis durumu berbat.

Bende samsung note 4 kullanıyorum inş servise düşecek konuma gelmem ...

Samsungcu Genç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar haziran ayında note 4 almayı kararlaştırdım:-) :helpsmilie: ama türkiye'den mi alayım yurtdışından mı alayım bir türlü karar veremedim(bu arada yurtdışından alırsam alıcam yer ispanya)birde yurtdışından alırsam zararım ne olur
Eylül-ekim gibi note5 çıkacak, isterseniz onu bekleyebilirsiniz. Rahatlıkla 2015in en iyi cihazı olabilir.

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok fazla beklemek istemiyorum 2 yildir bekliyorum teknolojide bi halt olduğu yok telefon firmalari artik bir önceki modele yakin telefon çikariyor elimde samsung galaxy ace var artik bu telefonla uğraşmak istemiyorum.onun için bu acele

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Bu işin sonu yok. O bu beklenmez. Gidip Size hitap eden en beğendiğiniz cihazı alın ve kullanın ötesi yok. Fazla irdeleme mek lazım ...

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi güzelde note4 te çikan hatalari duydukça telefondan soğuyorum inş almaktan vazgeçmem

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
sen sonyi iyi telefon zannet bir kere androidin kirali htc one m8
Daha ne yazdığımı anlamadan yorum yapmayın . Samsung sony kadar erken amiral gemisi çıkarmıyor 6 ayda bir . O nu kast ettim orda . Yazılanları kabataslak değilde düşünerek okuyun lütfen.
Ben Android kralı şu diye bir terim de kullanmadım ayrıca.

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Hiçbiri tesadüf değil pazarlama stratejisi bilinçli olarak Apple dan önce bir sonra bir modeli sunuluyor. Note önceki S serisi sonraki... Duruma göre ara modellerle çeşitleniyor. ..

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
4 ekim de note 4 tanitildi sende Apple ne zaman tanıttı onu yaz ☺

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
4 Eylül 2013 note 3 4 Ekim 2014 note 4 Eylül ortaları da Apple ...😂