Samsung Galaxy Note 3 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Note 3 N9000 telefonum var içerisine 2 dosya yükledim video 8gb tekrar silmeye kalktığımda ''Depolama yeri yazma korumalı'' '' Yazma korumasını kaldırıp tekrar deneyin.'' diyor fakat nasıl kaldırıcam bu korumayı bilmiyorum bilen biri yardımcı olursa iyi olur şimdiden teşekkür ettim iyi forumlar.

CCleaner ile silmeyi deneyin. Ozel geliştirilmiş temizlik seçeneğinden ,büyük dosyalari sil sekmesinden kaldirabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakdaşlar telefonuyeni aldım bir sorum olacaktı ıilk aldıgımda ekran kilidinde slyat gosterısı ypıyordu farklı farklı sımdı kayboldu ve bulamıyorum nereden duzeltebılırım

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arakdaşlar telefonuyeni aldım bir sorum olacaktı ıilk aldıgımda ekran kilidinde slyat gosterısı ypıyordu farklı farklı sımdı kayboldu ve bulamıyorum nereden duzeltebılırım

Sorunuzu tam anlamadim ama siz sanirim normal giris ekranındaki ani album widgetini silmissiniz bu widgeti geri getirmek icin telefonun menusunden uygulamalar - widgetlar isimli iki sekme bulunur widget seçeneğine tiklayin açılan pencerede telefonun size sundugu widget hizmetlerine ve bahsettiğiniz slayt widgetine ulaşabilirsiniz. Bu kadar :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Arkadaslar telefonumu iki ay oluyor alali anlamadigim bi sekilde kendi kendine titriyor neden olabilir acaba.titriyor bakiyorum ama bildirim falan yok neden olabilir acaba.tesekkurler

harun1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar Bende note 3 var telefonu korumak amacıyla alüminyum kasa takmak istedim arka kapagi söküp telefonun tus power tusu ses kademe tuşlarının kapali olacak bir biçimde kasa almak istiyorum fakat tanıdık bir telefoncu önermedi cihaza zarar verebilecegini söyledi , sizlerden isteğim bu türden kasa kullanan varsa veya bu durum hakkinda yorum yapabilecek kişiler varsa yorumlarınızi eksik etmeyin :)

örnek
Xuii1R_ouxKxrdbJSiLrZPPiCZzYQwQgkqEqyMQTHPpAS5Kq4gmA4sNp_NyovUZ5Me8UYNUY4ezPuhFEsWipNXwccUsMsB9wP6o93HbSTkfTCMeicDsF8Zs83YtXdeSSfYOLcnHIAPa85FiZ-GpmQsnuom0cYMlX5mDIb-4CeXXu_nWfEPUg0AwQU5pptTu8Vur-m1mx6yVMZGccO5573KlbDGu6gnSthQW41D30IGdOW4k=w512-h512-nc

alüminyum kasa değil de polikarbon kasaları tavsiye ederim , arka kapağı çıkarmadan kullanabileceğin . telefon biraz kaba bir hal alıyor maalesef. benim için boyut değil işlevi önemli diyorsan tavsiye ederim :) spigenin neo hybrid kılıflarını tavsiye ederim . ben iki tane aldım . 6-7 defa yere düştü sadece kılıfın çerçevesinde ufak çizikler oluştu.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Arkadaslar telefonumu iki ay oluyor alali anlamadigim bi sekilde kendi kendine titriyor neden olabilir acaba.titriyor bakiyorum ama bildirim falan yok neden olabilir acaba.tesekkurler<br/>

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şimdi telefonumu garantiye verecem arkadaşlar. Şu plastik parlak çerçeveye benzeyen şeyin tamamen değişmesini istiyorum da. Acaba nasıl birşey yazıp yollasam değiştirmek zorunda kalırlar yada apple gibi küt diye hallederler mi

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar aranızda note 3 neo kullanan varsa deneyimlerini aktarablir mi? Benim için yol gösterici olursanız sevinirim iyi forumlar

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonumu iki ay oluyor alali anlamadigim bi sekilde kendi kendine titriyor neden olabilir acaba.titriyor bakiyorum ama bildirim falan yok neden olabilir acaba.tesekkurler

Ayarlarınızı eski haline getirin olmuyorsa kronik hale geldiyse fabrika ayarlarina geri dönderin. Bu islemu yaparken onemli bilgilerinizi Rehberinizi yedeklemeyi ve sim kartinizi çıkarmayı unutmayın.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Ayarlarınızı eski haline getirin olmuyorsa kronik hale geldiyse fabrika ayarlarina geri dönderin. Bu islemu yaparken onemli bilgilerinizi Rehberinizi yedeklemeyi ve sim kartinizi çıkarmayı unutmayın.
Tamam tesekkur ederim hemen deniyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 en son gelen güncellemeyle ana sayfa sorunu yasamaya başladım orta düğmeye yani ana sayfa dugmesıne bastığımda sürekli toucwiz an sayfa toucwiz kolay ana sayfa cıkıyo toucwiz ana sayfayı secıp herzamana tıklıyorum ıkı dakıka sonra ana sayfa dugmesıne basınca yıne aynı sey cıkıyo toucwizkolay ana sayfayı secıp herzaman dedıgımde bole bı sorun yasamıyorum toucwiz ana sayfayı kullanıyorum nasıl hallede bılırım bu sorunu?? acil yardımm

Mehyace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pil kullaniminda wifi ve mobil veri acik olmamasına ragmen sürekli açıkmıs gibi görünüyo ne yapmaliyim sebebi ne olabilir???

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Arkadaslar ben netten dizi seyretmek istiyorum ama wifim ful cektgi halde videoyu acamiyo.ne indrmem lazim acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung başlamış desenize note 3'ü bozmaya Note 4 satışları iyi değil galiba......

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
iyi akşamlar arkadaşlar, note3 telefon aldım.telefon açılışında samsung note 3 n900 yazıyor.Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan n9000Q modeliydi.İkisi aynı şey mi yoksa bu başka bir modeli mi ? (Telefonu metro dan aldım)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Türkye de n9000Q modeli satılmakta, n900 başka ülkelerde satılıyor, ayarlar bölümüne girerek model numarasına bak N9000Q mu N900 mü ?

Faturada ne yazıyor N9000Q mu N900 mü ?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Türkye de n9000Q modeli satılmakta, n900 başka ülkelerde satılıyor, ayarlar bölümüne girerek model numarasına bak N9000Q mu N900 mü ?

Faturada ne yazıyor N9000Q mu N900 mü ?
Telefonun kutusunda ve telefonun ayarlar kısmında SM-N900 yazıyor

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bu modelleri araştırayım sağolun :)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Benim bir arkadaşımın Note3'ünde şöyle bir problem var. Rehber veya numara çevirme ekranı tuşlandığında 5-6 saniye sonra geliyor. Başlarda böyle bir problem yokmuş yeni ortaya çıkmış. Numara çevirme ve rehberi açıp geri tuşuyla kapatıldığında son uygulamalarda gözüktüğü sürece sıkıntı yok. Ama son uygulamalardan da kapatırsak tekrardan açılması 5-6 saniye sürüyor. Hard reset de attık fakat bir mantık veya çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa teşekkür ederim. Biyerde paylaşıldıysa veya sorulduysa tekrar sorduysam da özür dilerim. Vaktim bu aralar kısıtlı olduğu için araştırmaya fırsat bulamadım. İyi forumlar dilerim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar. ben teli alalı 3 ay oldu şarj aletim bozuldu. şarj aleti kablomu da hor kullanmadım. şimdi orijinal sarj aleti almak istiyorum ama o kadar para verdikten sonra o da kısa sürede bozulursa üzülürüm. eğer yan sanayi alırsam tele bir zararı olur mu? veya ufak uçlu şarj aleti mi kullansam. siz ne dersiniz? :-) Aynı sorunu yaşayan var mı? şarj aleti sorunlu mu yoksa sağlam mı ?

SapphireTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben netten dizi seyretmek istiyorum ama wifim ful cektgi halde videoyu acamiyo.ne indrmem lazim acaba

Izledigin siteye gore değişir flash player ile çalışan bir video ise izleyemezsiniz çünki note 3 un flash player uygulamasi yok illa brn oradan izleyecegim diyorsaniz alternatif olarak farkli browser (internet tarayıcısı ) indirmeniz gerekebilir ekstradan flash player yükleyerek flash tabanli siteleri görüntüleyebilir ve videk izleyebilirsiniz .

Ben anlamam diyorsaniz uygulamadan filan izlemek istediginiz videoyu farkli sitelerde izlemeye çalışın
Veya youtube da varsa hic aramayin oradan izleyin derim .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

selam arkadaşlar. ben teli alalı 3 ay oldu şarj aletim bozuldu. şarj aleti kablomu da hor kullanmadım. şimdi orijinal sarj aleti almak istiyorum ama o kadar para verdikten sonra o da kısa sürede bozulursa üzülürüm. eğer yan sanayi alırsam tele bir zararı olur mu? veya ufak uçlu şarj aleti mi kullansam. siz ne dersiniz? :-) Aynı sorunu yaşayan var mı? şarj aleti sorunlu mu yoksa sağlam mı ?

Sakın böyle bir yanlışa düşmeyin tabiki orjinal sarj aleti kullanin biraz daha özen gösterin pişman olmayacaksiniz voltaj degeri dengesiz olabiliyor pilin hücrelerine zarar verebilir ve yan sanayi urunu gec sarj eder bununla birlikte kalmaz sarj tüketim sürenizi kisaltabilir

Bende note3 kullanicisiyim bende tab3 un şarj aleti var bazen yanimda olmadığı zaman kullanmak mecburiyetinde kaliyorum pili orjinaline göre gec sarj ediyor arada 0.3 v fark olmasina ragmen ikiside orjinal urun ama ayni verim alınamıyor tercih sizin.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Izledigin siteye gore değişir flash player ile çalışan bir video ise izleyemezsiniz çünki note 3 un flash player uygulamasi yok illa brn oradan izleyecegim diyorsaniz alternatif olarak farkli browser (internet tarayıcısı ) indirmeniz gerekebilir ekstradan flash player yükleyerek flash tabanli siteleri görüntüleyebilir ve videk izleyebilirsiniz .

Ben anlamam diyorsaniz uygulamadan filan izlemek istediginiz videoyu farkli sitelerde izlemeye çalışın
Veya youtube da varsa hic aramayin oradan izleyin derim .

Sakın böyle bir yanlışa düşmeyin tabiki orjinal sarj aleti kullanin biraz daha özen gösterin pişman olmayacaksiniz voltaj degeri dengesiz olabiliyor pilin hücrelerine zarar verebilir ve yan sanayi urunu gec sarj eder bununla birlikte kalmaz sarj tüketim sürenizi kisaltabilir

Bende note3 kullanicisiyim bende tab3 un şarj aleti var bazen yanimda olmadığı zaman kullanmak mecburiyetinde kaliyorum pili orjinaline göre gec sarj ediyor arada 0.3 v fark olmasina ragmen ikiside orjinal urun ama ayni verim alınamıyor tercih sizin.
Hmmm anliyorum tesekkur ederim.youtubeden izlerken bile cok takilmalar oluyor.demekki ondan

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
95
Ofyaa youtube da bile dizi seyredemiyorum.neyapabilirm ya yokmu flash player indireyim kurayim arkadaşlar .cok sogudum tlfndan yardmci olurmusunuz [MENTION=419601]SapphireTr[/MENTION]

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Benim bir arkadaşımın Note3'ünde şöyle bir problem var. Rehber veya numara çevirme ekranı tuşlandığında 5-6 saniye sonra geliyor. Başlarda böyle bir problem yokmuş yeni ortaya çıkmış. Numara çevirme ve rehberi açıp geri tuşuyla kapatıldığında son uygulamalarda gözüktüğü sürece sıkıntı yok. Ama son uygulamalardan da kapatırsak tekrardan açılması 5-6 saniye sürüyor. Hard reset de attık fakat bir mantık veya çözüm bulamadım. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa teşekkür ederim. Biyerde paylaşıldıysa veya sorulduysa tekrar sorduysam da özür dilerim. Vaktim bu aralar kısıtlı olduğu için araştırmaya fırsat bulamadım. İyi forumlar dilerim.

Yok mu aynı sorunu yaşayan ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O bozulan şarj aletini götür servise garanti kapsamında olması gerekiyor, şarj aletini ücretsiz değişim yapmaları gerekiyor.

Yok mu aynı sorunu yaşayan ?
Rehbere geç girme tüm samsung larda var, yeni bir sorun değil o.

Ofyaa youtube da bile dizi seyredemiyorum.neyapabilirm ya yokmu flash player indireyim kurayim arkadaşlar .cok sogudum tlfndan yardmci olurmusunuz @SapphireTr
Aşağıdaki link e git o web browser de flash player desteği mevcut.
UYGULAMA LİNK

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Rehbere geç girme tüm samsung larda var, yeni bir sorun değil o.

Bazı note 3 kullananlarda da yok. 5-6 Saniye çok uzun bir zaman. Son uygulamalarda açık olduğu sürece sıkıntı yok. Ama oradan da kaldırdığımızda tekrar açınca 5-6 saniye siyah ekran sonrasında geliyor.