Samsung Galaxy Note 2 flash desteği var mı?

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum.. samsung almaya kesin karar verdim fakat s3 ile note 2 arasında kaldım. S3 ile note 2 karşılaştırma yaptığımda note 2 de flash desteği olmadığını gördüm. Sizcede doğrumudur? ve flash desteği bir telefonda çok önemli midir? önemliyse neden önemlidir?

Teşekkürler

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam şimdi Adobe Android'e olan Flash Player desteğini Android 4,1 Jellybean'da kesecek Note 2 de Jellybean olduğuna göre Flash Player yok ama html5 ile işini görürsün...

kmlsengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben androide biraz yabanciyim acikcasi. Html5 nedir? Note2 alsam flash destegini bir sekilde kullanabilir miyim?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben androide biraz yabanciyim acikcasi. Html5 nedir? Note2 alsam flash destegini bir sekilde kullanabilir miyim?
o biraz uzun çok işlevi var ama ben sana kısaca söyleyeyim video oynatmana yarar ve flash player in işini görürsün yani herhangi bir sorun olmaz takılma onlara.

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum.. samsung almaya kesin karar verdim fakat s3 ile note 2 arasında kaldım. S3 ile note 2 karşılaştırma yaptığımda note 2 de flash desteği olmadığını gördüm. Sizcede doğrumudur? ve flash desteği bir telefonda çok önemli midir? önemliyse neden önemlidir?

Teşekkürler
Flash playerı ele de yükleyebilirsin ben note 2'me oyle yaptım chrome haric diğer web tarayıcılarda çalışıyor...

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak şimdi internetten bulucaksın biri upload etmiştir büyük ihtimal bulduğun dosyayı telefona atıcaksın kurucaksın. ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, Ben de S3 ü note 2 ile değiştireceğim büyük ihtimalle ancak kafama takılan bazı hususlar var; Bunlardan birincisi S3 te olan telefonu kulağa götürdüğünde görünen kişiyi direk araması, alarm çaldığında telefonun üstünü elle kapattığında veya ters çevirdiğinde susması, cevapsız çağrılarda telefona dokunduğnuda titremesi, ekrana baktığında ekranın kararmaması gibi özellikler note 2 de varmı ? kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben note 2 ye Flash i kurdum Tam indirden indirin kurun Oluyor

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Gayet tabii Flash'ı kullanabilirsiniz.Forumda anlatımı olması gerek, 1 dakikalık bir işlem sonucu sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhab a ben galaxy note 2 aldım adobe flash player attım bazı videoları açıyor bazılarını acamıyor neden acaba yardımcı olursanız cok sevinirim

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
flash desteği yok çünkü opera yada başka bir tarayıcı ile açabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy note 2 de flash player var arkadaslar yuklersenız desteklıyor söyle söylım sıze o telde yoksa hıc bır telde yoktur buna emın olun cunkı ondakı özellıkler her tel de yok o turkıyenın bence en son en guzel ve en mukkemmel telı galaxy note 2 neden dıceksınız ben anlatmıcam sıze bakın googleden görun her telle kapısır önede cok rahatlıkla gecer her konuda hemde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben lumia 920 galaxy s3 ve galaxy note2 arasında çok kaldım sizce müzik kalitesi ve kamera açısından hangisi daha güzel hareket eden şeyleri çekreken örneğin spor tarzı konularda hangisi daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia lumia hareketli görüntü çekerken sabitleme özelliği var ben o üçünün arasında kaldım ama note 2 ye kararımı verdım bu ozellık olmasada olur lumıayla note 2 karşılaştıramazsın bıle mukemmel telefon note 2 tavsiye ederım herkese. WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arklar s3-not 2 bi arkadasım sunum dosyalarını kullanmak ıcın 2 sınden bırden alıcak s3 de sunum vıdeolarını hangısı acar