Samsung Galaxy Mega 6.3 Unboxing Videomuz...

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aslında öyle hepsi birbirini geçmeye çalışıyor çünkü insanlar bunu istiyor :) her gün bir sürü form dolduruyorum nasıl telefon istersiniz? beklentileriniz nelerdir? ne olursa daha iyi olur? vs. ... ve ben düşünüyorumda benim gibi düşünen insanlar yüzünden bu cihazlar çıkıyor ortaya :) Samsung boyutu büyütünce farklı özellikler de atadığı için telefon tanımı yetmiyor yoksa samsungda olabilirdi rekor... mesela bende Note 8.0 var 8'' lik bir model ama ahizesi var :) kalemi falan olmasa direk telefon derdik ama şu an table&telefon demek durumundayım

Note 8 N5100 modeli zaten direk GSM özellikli, Türkiye' ye GSM' i kırpılmış N5105 modeli geliyor, bende de Note 10.1 var ve türkiye hariç, yurtdışı modelleri GSM özellikli. Bir müddet sonra cebe sığmacak hale gelecek telefonlar, ya pantolon üreticileri cepleri 10 inch e kadar destekli pantolonlar üretecek, ya da biz telefonu elimizde taşıyacaz sürekli, telefonu elinde taşımak da özellikle Türkiye' de, kapkaç sıkıntısı demek. Bu konu hakkında levis' a ya da tüm üreticilere toplu mail mi atsak ? :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Note 8 N5100 modeli zaten direk GSM özellikli, Türkiye' ye GSM' i kırpılmış N5105 modeli geliyor, bende de Note 10.1 var ve türkiye hariç, yurtdışı modelleri GSM özellikli. Bir müddet sonra cebe sığmacak hale gelecek telefonlar, ya pantolon üreticileri cepleri 10 inch e kadar destekli pantolonlar üretecek, ya da biz telefonu elimizde taşıyacaz sürekli, telefonu elinde taşımak da özellikle Türkiye' de, kapkaç sıkıntısı demek. Bu konu hakkında levis' a ya da tüm üreticilere toplu mail mi atsak ? :)

benim ceplerimi sığıyor note 8.0 :) 10.1 çok sıkıntı; sığdırmam için kışın gelmesini beklemem lazım :) 10.1'in telefon özelliğini açtık ama hala note 8.0' ı açamadık biraz daha uğraştırcak gibi duruyor... vergi nedeniyle yapılan bu kırpılmayı protesto edicem yakındır :d

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
benim ceplerimi sığıyor note 8.0 :) 10.1 çok sıkıntı; sığdırmam için kışın gelmesini beklemem lazım :) 10.1'in telefon özelliğini açtık ama hala note 8.0' ı açamadık biraz daha uğraştırcak gibi duruyor... vergi nedeniyle yapılan bu kırpılmayı protesto edicem yakındır :d

Onla ilgili bi araştırma yaptım bende, 10.1' kadar rahat değil, ancak bir android forumunda internetten topladığım bilgilerle bir GSM açma yöntemi anlattım, özel mesajla gönderiyim, incele.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Onla ilgili bi araştırma yaptım bende, 10.1' kadar rahat değil, ancak bir android forumunda internetten topladığım bilgilerle bir GSM açma yöntemi anlattım, özel mesajla gönderiyim, incele.
Olur mu ya gerçekten çok iyi ya ... ben özdeşleştim diyebilirim kullanırsan beğenirsin ama 10.1 in büyüklüğü başka onu da kullanmıştım :)
Note 8.0 için mi yoksa genel tabletler için mi?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1011702_10151792683823777_1379865309_n.jpg

sinangj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi ses kısıklığından bahsetmiş ama müzik olmasaymış rahatca duyabilirmişiz :rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1400 nasıl geliyor size yaw. telefoncuların ettiği kar , 100 tl anca bişey.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Guzel amator bi calisma. Yureklendirmek lazim boyle arkadaslati. Yurtdisinda adamlar her aldigi cihaza unboxing videous cekip youtube yukluyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
[MENTION=2223]lord[/MENTION]alcual hocam 15 deneyeyim dedim :) full senkronize açık real racing 3 açtım %6 şarj gitti...