St. Benoit
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
aslında öyle hepsi birbirini geçmeye çalışıyor çünkü insanlar bunu istiyorher gün bir sürü form dolduruyorum nasıl telefon istersiniz? beklentileriniz nelerdir? ne olursa daha iyi olur? vs. ... ve ben düşünüyorumda benim gibi düşünen insanlar yüzünden bu cihazlar çıkıyor ortaya
Samsung boyutu büyütünce farklı özellikler de atadığı için telefon tanımı yetmiyor yoksa samsungda olabilirdi rekor... mesela bende Note 8.0 var 8'' lik bir model ama ahizesi var
kalemi falan olmasa direk telefon derdik ama şu an table&telefon demek durumundayım
Note 8 N5100 modeli zaten direk GSM özellikli, Türkiye' ye GSM' i kırpılmış N5105 modeli geliyor, bende de Note 10.1 var ve türkiye hariç, yurtdışı modelleri GSM özellikli. Bir müddet sonra cebe sığmacak hale gelecek telefonlar, ya pantolon üreticileri cepleri 10 inch e kadar destekli pantolonlar üretecek, ya da biz telefonu elimizde taşıyacaz sürekli, telefonu elinde taşımak da özellikle Türkiye' de, kapkaç sıkıntısı demek. Bu konu hakkında levis' a ya da tüm üreticilere toplu mail mi atsak ?