ycl.mrt.zkn
Asistan
Yok başkan gelmedi hala a7 2017 yarın yayınlicajlar galibaA7 2017 zaten almamışmıydı. Bazı arkadaşlar önceki mesajlarda aldım yazıyordu.
Yok başkan gelmedi hala a7 2017 yarın yayınlicajlar galibaA7 2017 zaten almamışmıydı. Bazı arkadaşlar önceki mesajlarda aldım yazıyordu.
A7 2017 Black cihazımın görüntülü konuşma sorunu var yardımcı olur musunuz sorunu nasıl çözerim bilmiyorum
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
- Forumda yeni bir konu başlığı açılmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Sunucumuz arama için oldukça hızlıdır ve bu işlem sadece birkaç saniyenizi alır. Forumda aynı ya da benzer içeriğe sahip konu varsa yenisi açılamaz.
Kardeşim bir sorunun olduğu zaman sorununun çözümü var mı foruma bakmalısın eğer yoksa yeni konu açmalısın. Konu içerisinde konu olmaz.
Yukarıda bir arkadaş uyarmış onu dinlememişsin.
Arkadaş bölüm sorumlusu ve güzelce söylüyor size ne yapılması gerektiğini bu konunun amacı farkli senin sorun ayri.bir konu litfen arama yap yoksa yeni konu aç ordan bilen varsa yazsinKardeşim forumlarda bulamadım diye tekrar yazdım bilen varsa yazar zaten sizi niye geriyor ki bu durum
Kardeşim ben germiyorum. Kurallara uymalısın. Yeni konu açmalısın. Orada mesajını daha fazla kişi görür. Burada konu içinde konu olmaz.Kardeşim forumlarda bulamadım diye tekrar yazdım bilen varsa yazar zaten sizi niye geriyor ki bu durum
Gelecek sene bugün alırız onuda artık 2018 kasim ayında alirizA3 2017 umarım yarın alırız. Zahmet olacak ama versin artık Samsung şu güncellemeyi. Bir de 8 alacakmışız. Komedi resmen.
Hayırlı Olsun...Sonunda hele şükür A3 2017'ye geldi güncelleme. Hadi hayırlı olsun
Sonunda hele şükür A3 2017'ye geldi güncelleme. Hadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun hemen a7 kontrol ediyorumSonunda hele şükür A3 2017'ye geldi güncelleme. Hadi hayırlı olsun
Kardeşim A7 2017'e zaten gelmemişmiydi.Hayırlı olsun hemen a7 kontrol ediyorum
Tuhaf. Cihazın Samsung Türkiye Garantili mi?Hala gelmemiş şimdi kontrol ettim de yok başkan a5 geldi önce bugünde a3 gelmiş a7 yok hala valla
Evet turkcellzen aldım samsung türkiye garantili baskanTuhaf. Cihazın Samsung Türkiye Garantili mi?
O zaman gelir.Evet turkcellzen aldım samsung türkiye garantili baskan
Sen de artık Kasım ayında alırsın. Çünkü Samsungun sitesinde öyle yazıyor.A7 2017 kullanan bir tanıdığım güncellemeyi aldı fakat benim telefonuma gelmedi galiba her telefona ayrı ayrı geliyo ilginç
Telefon farkedilir derecede hızlandı (a3 2017). Geçişler efektler hızlandı. Ufak/Büyük güzel özellikler geldi. Gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum. Batarya hakkındaki yorumu yapmak için ise henüz erken. Birkaç güne bataryasının eskiye göre durumunu yorumlayabilirim. Teşekkürker Samsung..Ya arkadaş sabah evden çıkmadan kontrol ettim yoktu. İşe geldim baktım gelmiş. Ama wifi olmadığı için indiremiyorum. Neyse önemli olan gelmesi. Yükleyenler izlenimleri aktarırsa güzel olır [emoji38]
Kasım ayina ertelendi güncelleme malesef 13.11 17.11 ertelendi :/a7 2017 güncelleme alan var mi ?
--- Gönderi Güncellendi ---
almayip ta aldim yazmayin lutfen
Malesef ertelendi.Kasım ayina ertelendi güncelleme malesef 13.11 17.11 ertelendi :/
butun cihazlara aynı anda verilemez yavaş yavaş verilecekMalesef ertelendi.
Neden ertelendiğini bilen var mı?
yavaş yavaş bıraz sabırAndroid 7.0 Nougat Güncellemesi Hakkında Merak Edilenler
Bu siteye bak. Dün sabah A7 2017 ve J7 Prime için 13.10.2017 tarihine kadar Nougat gelecek yazıyordu. Ama dün akşama doğru liste güncellendi ve Nougat Güncellemesi 1 ay ileri alındı.
Aynen zaten beklemek zorundayız.yavaş yavaş bıraz sabır