Samsung Alma Aldırma

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung s3 akşamdan şarja koyulan ve sabah kalkıp bakılan telefonumun ekranı açılmadı sonra garantiye gönderdim bana gelen cevap kullanıcı hatası ekran içten kırılmış 400 lira. Ama suç bende neden samsung telefon alıyorum ki samsung bunu hep yapıyor.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung s3 akşamdan şarja koyulan ve sabah kalkıp bakılan telefonumun ekranı açılmadı sonra garantiye gönderdim bana gelen cevap kullanıcı hatası ekran içten kırılmış 400 lira. Ama suç bende neden samsung telefon alıyorum ki samsung bunu hep yapıyor.

htc, sony olsa ekran içten kırık olsa da aynı sonuç olurdu

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben ekranın içten kırık olduğuna inanmıyorum akşamdan çalışan telefon sabaha nasıl ekranı kırılsın

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ben gerek servisinden gereksede kendisinden memnunum samsung un.
servis işi şans işidir arkadaşım.servisteki teknik elemanın tamamen elindesin.kötü günündeyse sıkıntı çıkarır sana.yaşadığın şehirde farklı servis varsa şansını orada dene.
ben telefonumun bataryasını yenisiyle değiştirdim sıvı teması vardı halletirdim 5 kuruş vermeden.

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung e250, samsung i7500(ilk android telefonu samsung un),samsung gio ve halen de samsung s3 kullanıyorum. Birkez bile servise göndermek zorunda kalmadım. Android telefonlarımın hepsinde root işlemini yaptım ayrıca envayi çeşit custom rom denedim ama hiç bir sorun yaşamadım.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
cihazın etrafında vuruk kırık çizik ezik türü ürünler yoksa tekrar servise götür ve kendiliğinden olduğunu söyle kabul etmiyorlar mı? fatura ile birlikte doğru tüketici hakları hakem heyetine... ürünün aynısını yada parasını vermek zorunda kalacaklardır...

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim laptopumun ekranı masanın üzerinde dururken kırıldı.
Nasıl mı? Ben mutfağa su içmeye gittim. 1 dakika sonra dödüğümde ekran kırılmıştı. Hayır evde birisi olsa suçu direk ona atacağım ama evde benden başka kimsede yoktu.
Araştırdığıma göre bazen ısı değişimlerinden dolayı durduk yere çatlamalar olabiliyormuş.
Laptopun garantisi vardı ama servise bile götürmedim ben. Adamları nasıl inandırabilirim ekranın durduğu yerden kırıldığına.
Oyüzden bu durumdan dolayı Samsung yetkili servisi suçlama. Apple da ,Sony de ,Nokia da, vs garantye sokmaz teli böyle durumda.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bay be heroes service markayı savunuyo milton dolarlık markayı savunuyonuz ben burda mağdurum telefonun kendiliğinden bozuldu ekranı kırıldıysa ısı değişimlerinden bu benim değil telefonun hatasıdır bununda maliyeti bana yıkılamz 400 lira gibi her neyse

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konuya destek! Samsung'un tamamen saçma sapan sensörlerin reklamıyla kandırdığını görmüştük.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bay be heroes service markayı savunuyo milton dolarlık markayı savunuyonuz ben burda mağdurum telefonun kendiliğinden bozuldu ekranı kırıldıysa ısı değişimlerinden bu benim değil telefonun hatasıdır bununda maliyeti bana yıkılamz 400 lira gibi her neyse

gece gece ayıp be

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu tür durumlarda alıntılayıp cevap vermek yerine ilgili mesajı raporlarsanız sevinirim arkadaşlar.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kusura bakmayın cahilliğimden :) teşekkürler bu arada

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
cihazın etrafında vuruk kırık çizik ezik türü ürünler yoksa tekrar servise götür ve kendiliğinden olduğunu söyle kabul etmiyorlar mı? fatura ile birlikte doğru tüketici hakları hakem heyetine... ürünün aynısını yada parasını vermek zorunda kalacaklardır...

bakınız yukarıda yazmışım ne güzel yolunu bildiğim kadarı ile göstermişim... niyet karalama olmasa ben mağdur olmuşum siz milyonluk şirketi savunuyorsunuz demez ki diğer arkadaşlardan önce yazdım ben. Çoğumuzun başına böyle durumlar gelebilir çünkü elektronik ürünler söz konusu durumda... aynı samsung bozulan telefonun üretimi bitmiş diye çok daha üst bir seviye telefonu gönderdi.. bu konu diğer firmalar için de geçerli. gerekli ihaleye girip şartları yerine getirirseniz sizde servis açarsınız samsung yetkili servisi olursunuz ama Samsung olmazsınız!!

Cihazın herhangi bir yerinde kırık çatlak vuruk izi yok ise, ki S3lerde genel sorun yanlardaki çatlaklardır ve ekrana bağlı olup tek parçadır (300-350 lira masrafı vardır) şayet böyle bir sorun yok ise Yaşanılan şehirde varsa farklı bir servis oraya götürünüz.. Orada da aynı sonuç alınırsa tüketici haklarına başvurmanız durumunda yenisini yada ücretini alma ihtimaliniz bulunuyor...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bir Telefonun ekranı kendi kendi nasıl kırılır yahu hayret bi işi bilmesek inacağız bu arkadaş yatakda uzanırken ve yatak da telefonla oynarken uyuya kalıp telefon altında kalıp kırılmasınmı cünkü böyle insanlar cok cok var:)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
yav kardeşim topu hemen samsung a atma sanki sen htc sony markalı telefon kullansan bu durumda onlarda aynı şeyi söylicekler ayrıca gece telefonun üstüne sert cisim düşmüş olabilir yada düşüp çarpıp yere düşmüş olabilir yada telefon yere düşmüş olabilir o yüzden hemen sinirinizi markalara atmayın..... :)

Konuya destek! Samsung'un tamamen saçma sapan sensörlerin reklamıyla kandırdığını görmüştük.
samsung düşmanı genemi senn!! :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yav kardeşim topu hemen samsung a atma sanki sen htc sony markalı telefon kullansan bu durumda onlarda aynı şeyi söylicekler ayrıca gece telefonun üstüne sert cisim düşmüş olabilir yada düşüp çarpıp yere düşmüş olabilir yada telefon yere düşmüş olabilir o yüzden hemen sinirinizi markalara atmayın..... :)

samsung düşmanı genemi senn!! :)

Samsung kadar üç kağıtçı yok bu işte. O yüzden sevmiyorum bu markayı. :P Düşmanlıkla alakası yok yani.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Duruma göre değişiyor bendede bir s3 var balkondan ikinci kattan aşağıya attı çocuk oynarken birşey olmadı.geçen gün iphone 5s aldım ondan bile daha hoşuma gidiyor s3 nedense,

Reaksiyon puanı
16,128
kasa ve ekranda iz yoksa hatalı üretim diye diretmeliydi serviste.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Elektronik işi şanş işi der büyüklerimiz yada o beyaz eşyaydı bilemedim. Neyse htc de olsa sonyde olsa servis aynısını yapıcaktı muhtemelen. Ayrıca Samsung'u bende tercih etmem. Kopyacı koreliler.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşım samsung bilgisayarını 5 6 kez götürdü hiç birindede sorun falan çıkmadı bencede sen tüketici mahkemesine götür bu işi

Reaksiyon puanı
16,128
ch@t527'imin garantisi varsa servise götüreyim ne tepki verecekler acaba?
kasa çok sayıda çizikle dolu sol üst köşede çok küçük ezilme var youtube videolarının tamamını oynatmıyor...

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Teknoloji işi şans işi Samsungmuş Applemış falanmış filanmış tartışması uzar gider. Ama bende S2 var ve şu ana kadar sadece 1 kez garantiye götürdüm o da batarya değişimi için. Başka hiç bir sorunu çıkmadı.

Demek istediğim olay tabii ki üreticiyede bakar ama birazda şans işi iyisini bulmak lazım karpuz gibide seçilmiyor vura vura alalım :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Gerçek şu ki Samsung cihazımın ekranı kırıldı. Servis 500 TL istiyor sözlerini çok duyuyoruz.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Samsung kadar üç kağıtçı yok bu işte." burayı bana açıklarmısın ayrıntılı nerde üç kagıtçılık yapıyor.

İlk olarak S4'de dediği asparagas çıkan 8 çekirdek.

Antutu testlerinde yaptığı hileler.

Milleti fanboyu yapıp diğer markaları karalamaya çalıştı.

Ondan bundan çaldığı sensörleri kendi telefonuna koydu.

Ve son olarak reklam yaptığı için satış rekoru kırıyor yoksa şimdiye sonu BB gibiydi. :D

Bunu soracağını biliyordum, yazdım yukarıda.

Reaksiyon puanı
16,128
en çokta ch@t serisi gibi işe yaramaz teller yapması ismi lazım olmayan birininde alması derdim ch@t527'yi ve klanını yapması.