Samsung a5(2016) vs a7 (2016) vs s6 edge hangisi ?

burafbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar
Basliktada belirtigim gibi hangi telefonu almaliyim a5 ve a7 sarjlari cok ii ama s6 kotu ne yapmam gerkli ?
Bu arada alacagim telefon oyun filan kamera video cok yuklenecegim icin hangisini almaliyim ?
Teşekkurler

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
S6 ve G4 ün 602k ve üstü seri numaralı alınır hem 7.0 Noguat da alacaklar.Fakat bu saatten sonra Note 4 artık alınmaz bence.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba arkadaslar
Basliktada belirtigim gibi hangi telefonu almaliyim a5 ve a7 sarjlari cok ii ama s6 kotu ne yapmam gerkli ?
Bu arada alacagim telefon oyun filan kamera video cok yuklenecegim icin hangisini almaliyim ?
Teşekkurler
Tabiki S6 Edge. A serisi performansta sorun yaşıyor.

Talha Dalci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A7 2016 kullanıcısıyım güzel bir cihaz fakat, s6 edge almanız daha iyi olur.

Ali Aydın KILIÇ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
a7 2016 kuzenimde var.. andoid 5.1'ken takır takır çalışıyordu. Android 6 ile çöp oldu oyunlarda acayip kasıyor asphalt 8 oynanmıyor, menülerde yavaş, kamera bulanık biraz. HİÇ bulaşma :) @Talha Dalci Sen de sorun olmadı mı ?

Talha Dalci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
a7 2016 kuzenimde var.. andoid 5.1'ken takır takır çalışıyordu. Android 6 ile çöp oldu oyunlarda acayip kasıyor asphalt 8 oynanmıyor, menülerde yavaş, kamera bulanık biraz. HİÇ bulaşma :) @Talha Dalci Sen de sorun olmadı mı ?

Oyun oynamadığım için tercih ettiğim cihazı. Onun dışında hız bende arttı güncellemeyle. Sadece pilde düşüş oldu. 7'yi erken verirler zaten, geçiş sürümü olucak 6 sürümü bizim için :)

burafbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadşlar çok tşkür ederim :)
AMA bir sorun var bir arkadaş aklıma lg g4 önerdi bu sefer kafam karıştı :(
lg g4 her nerde baksam ii yorumlar var ama benm kafam karıştı sorum ŞU
s6 edge mı LG G4 mi ?
oyunlarda filan sıkıntı kamera video ve güncelemeden sonraki vb şeylerde sorun yaratmıyacak olan hangiisi olur ?

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
s6 edge mı LG G4 mi ?
oyunlarda filan sıkıntı kamera video ve güncelemeden sonraki vb şeylerde sorun yaratmıyacak olan hangiisi olur ?
Lg g4 de iyi ama S6 Edge ondan daha iyi kesinlikle onu alın.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
S6 Edge alabiliyorsan G5 düşün derim (LG G4 düşündüğünü yazdığın için öneririm. fiyatları internette hemen hemen aynı) G5 daha yeni, donanımı güçlü, hafıza kartı desteği var.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
S6 Edge alabiliyorsan G5 düşün derim (LG G4 düşündüğünü yazdığın için öneririm. fiyatları internette hemen hemen aynı) G5 daha yeni, donanımı güçlü, hafıza kartı desteği var.
O nun kronik sorunları var diye biliyorum ben bir sürü şikayet gördüm ama... ?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
s6 edge mı LG G4 mi ?
Lg g4 s6 edge ile karşılaştırılacak bir telefon değil ki.Yani direk s6 edge.Lg g4 ün tek önde olduğu konu hafızasının yükseltilebilmesi.

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
bu üç telefon arasından açık ara S6 edge exynos 7420 işlemcisiyle hepsini yer sonrada lg g4 snapdragon 808 ile s6 edge dedin yine s6 edge kesinlikle g4 sarj olarak sömürür seni ama performansta sorun yaşamazsın lg konusunda birde anakart problemleri çok duydum ne derece doğru bilemem tavsiyem s6 edge almandan yana 16 mp kamera yeterli oyun konusunda sorun yaşatmaz bataryada en kötü güç tasarruf yada ultra kullanırsan geceyi görürsün rahatlıkla

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
O nun kronik sorunları var diye biliyorum ben bir sürü şikayet gördüm ama... ?
LG G5 Kronik sorunlu olarak ben 1-2 yerde gördüm. Misal lg g5'in kronik anakart arızası sorunu ama toplam 5 mesaj vardı ve yabancı site linkleri vermişlerdi. Fakat çoğu yorumcu batarya tak çıkar olduğundan dolayı gelecekteki olabilecek arızalardan dem vuruyor bunu bende defalarca okudum. Birde gövde malzemesinin elde iyi his bırakmadığı yazılıyor. Bu iki sorun içinde için önlem olarak alırsın bir kılıf sorun falan kalmaz bence. Elektronik eşyalarda şansınız varsa en dandik firmanın ürünü bile uzun kullanılabilinir. Şansınız yoksa en sağlam firmadan bile hayır gelmeyebiliyor. Müşteri hatası deyip çıkabiliyorlar.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
LG G5 Kronik sorunlu olarak ben 1-2 yerde gördüm. Misal lg g5'in kronik anakart arızası sorunu ama toplam 5 mesaj vardı ve yabancı site linkleri vermişlerdi. Fakat çoğu yorumcu batarya tak çıkar olduğundan dolayı gelecekteki olabilecek arızalardan dem vuruyor bunu bende defalarca okudum. Birde gövde malzemesinin elde iyi his bırakmadığı yazılıyor. Bu iki sorun içinde için önlem olarak alırsın bir kılıf sorun falan kalmaz bence. Elektronik eşyalarda şansınız varsa en dandik firmanın ürünü bile uzun kullanılabilinir. Şansınız yoksa en sağlam firmadan bile hayır gelmeyebiliyor. Müşteri hatası deyip çıkabiliyorlar.
İşin birde o boyutu var şans lazım şu sdn de samsungu seven öneren ve kendisi severek kullanan vir kişi görmedim hep bir sorun yaşamışlar ama bende samsung dışında hiç bir firmadan hayır görmedim bir türlü :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
İşin birde o boyutu var şans lazım şu sdn de samsungu seven öneren ve kendisi severek kullanan vir kişi görmedim hep bir sorun yaşamışlar ama bende samsung dışında hiç bir firmadan hayır görmedim bir türlü :(
Sıkıntım olmadı samsungda şuan bile 8-9 senelik monitörüne bakarak yazıyorum maşallah.
Samsung bana göre en sıkıntısız şirket piyasada. Note7nin sıkıntısı olsa bile hemen toplatıldı.O eski müşteri düşmanı tavrıda yavaş yavaş bitiyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaslar
Teşekkurler
s6 edge + powerbank derim ben...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Kesinlikle s6 edge sonuçta amiral gemi a serisi orta segment