Samsung A7 vs Samsung A9

mehmet123132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi telefon daha iyi? Kamera acisindan en iyi telefon hangisi ikisi arasinda? A7 nin tasarimini cok begendim ama kamerasi A9 dan iyi mi? Hangisini almaliyim? Ayrica A9 un arkasinda parmak izi okuyucusu var zor olmaz mi oraya parmak izi okutturmak? Hangisini almaliyim. Fikirlerinizi yaziniz

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635

mehmet123132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyatlara çok daha iyi cihazlar var,onlar varken bunları almak pek mantıklı değil.
Hem daha ucuz hemde çok çok daha iyi,almamak için bir sebep görmüyorum :)
Almanya'da ucuzlar ve aralarinda neredeyse fark yok. Hangisini almaliyim sence 2 sinden biri? hangisinin kamerasi daha iyi cekiyor? A7 nin tasarimi süper bana göre.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hangi telefon daha iyi? Kamera acisindan en iyi telefon hangisi ikisi arasinda? A7 nin tasarimini cok begendim ama kamerasi A9 dan iyi mi? Hangisini almaliyim? Ayrica A9 un arkasinda parmak izi okuyucusu var zor olmaz mi oraya parmak izi okutturmak? Hangisini almaliyim. Fikirlerinizi yaziniz

İki cihazı da önermem, Redmi Note 8 Pro'yu tavsiye ederim.

Cihazı 2 aydır kullanıyorum, f/p'ı gayet yüksek ve güzel bir cihaz:)

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
İkiside alınmaz. Samsung isterseniz A50 öneririm. Marka fark etmez derseniz redmi note 8 pro öneririm.

maviskiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence araştırmanı akakçe gibi karşılaştırmalı bakabiileceğin bir yerde yap ve aklında soru işareti olmadan dilediğini al.